LATEST NEWS

- News from the industry

Alm. Brand Group auto­matiserar med Cognizant

För ökad effektivitet och förbättrad kundupplevelse
Cognizant tar över affärsprocesser som nu är outsourcade och automatiserar dem

Cognizant (Nasdaq: CTSH) ingår ett nytt samarbete med det danska försäkringsföretaget Alm. Brand Group. Cognizant kommer att ta hand om en rad affärsprocesser som tidigare outsourcats av Alm. Brand Group till andra leverantörer. Det nya samarbetet kommer att fokusera på att automatisera många de här processerna för att öka effektiviteten, förbättra kundupplevelsen och ytterligare stärka koncernens konkurrenskraft.

Som en del av samarbetet ska Cognizant automatisera processer som försäkringspolicys och administrativa uppgifter, som tidigare hanterats manuellt. Därigenom ska Alm. Brand Group kunna hantera fler uppgifter och på så sätt ge en bättre kundupplevelse. Cognizant kommer också att identifiera ytterligare automatiseringspotential tillsammans med Alm. Brand Groups egna automationsspecialister.

Cognizant kommer också att använda sitt spetsforskningscenter i Vilnius, Litauen, där de talar de nordiska språken och specialiserar sig på försäkring och automation. Under 2024 planerar Cognizant att konsolidera hela Alm. Brand Groups outsourcade processer i Vilnius.

- Den senaste utvecklingen inom outsourcing av affärsprocesser handlar i allt högre grad om att automatisera outsourcingprocesser för ökad effektivitet och förbättrad kundupplevelse och därigenom stärka konkurrenskraften, säger Camilla Amstrup, Group Executive Director på Alm. Brand Group. Vi har valt Cognizant som vår nya outsourcingpartner eftersom de är särskilt skickliga på att hjälpa företag att automatisera affärsprocesser.

- Vi är glada över att arbeta med Alm. Brand Group för att hjälpa dem att automatisera manuella och repetitiva processer, säger Thomas Djursoe, landschef för Cognizant Danmark. Försäkringssektorn har stor moderniseringspotential och automatisering kan leda till bättre effektivitet, minskade kostnader och förbättrade kundupplevelser. Automatisering leder till att företag blir bättre rustade för framtiden, möjliggör affärstransformation och förbereder för utvecklingen av teknologier som Generativ AI. Företag som prioriterar digital transformation får ofta en stor konkurrensfördel.

Jan B Fredriksson | Managing Director
jan@nlpr.se | +46 70 716 00 68
Northern Link PR
Banérgatan 12, 115 23 Stockholm
www.northernlinkpr.se
Contact information

Northern Link PR i Sverige AB

Mailing address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Visiting address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556834-7198
Founded: Not specified
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Contacts

Henrik Aare
070-598 22 82

LATEST NEWS

- News from the industry
2/20/2024
En väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningarTvå effektiva och testade svetsmetoder
2/19/2024
Vill du veta hur avfuktning fungerar ?Fiber billigare och ger högsta hastighet i kontorsfastighetCoGig och SSAB i samarbeteWavin förutspår ökad marknadsandel 2024 Unik energilösning för hållbara bostäder
2/16/2024
ISCAR Sverige presenterarUtsätts dina kablar för kemikalier?Här är årets finalister i ”SM för unga plåtslagare”Resultatet efter Eco Operator-utbildningenMQTT-protokoll sätter ny standard
2/15/2024
Nya ELESA vakuum­sugkoppar för automation Ny certifiering för SafeReachVälkommen till Cobot Roadshow i VärnamoSkydda anslutna apparater från störningarInvestera i den senaste tekniken
2/14/2024
En inblick i varför begagnade truckar kan vara rätt för dig Polarbröd driftsäkert med RP3 90W systemgaranti Dematek erbjuder gratis traversutbildning Lär dig mer om nätfilterHar ni också fått ökade krav på teknisk renhet?