LATEST NEWS

- News from the industry

WithSecure™ går med i Cloud Security Alliance

Säkerställer en säker molnmiljö
WithSecure™, tidigare känt som F-Secure Business, har gått med i Cloud Security Alliance (CSA) för att hjälpa till att definiera och öka medvetenheten om bästa praxis som kan hjälpa till att säkerställa en säker molnmiljö.

Tack vare flexibiliteten med molnlösningar, effektivitet och andra fördelar är det fler och fler företag som förlitar sig på dem för sina IT-behov. En nyligen genomförd Nash Squared-undersökning* visade att 90 % av de digitalt ledande företagen har någon form av molnimplementering – upp från 69 % 2020.

Företag som migrerar olika processer och tillgångar till molnet står dock inför nya, ibland oväntade risker. Dessa inkluderar exempelvis ökad komplexitet, verksamhetskonsolidering kring några få huvudsakliga molntjänstleverantörer, samt förståelse av säkerhetsmodellen med delat ansvar som används av de flesta molntjänster.

Enligt Christine Bejerasco, Chief Technology Officer på WithSecure™, ger ett medlemskap i CSA företaget en möjlighet att arbeta med fler organisationer kring vikten av säkerhet när de flyttar till molnet.

"CSA bygger WithSecures position i frontlinjen för molnsäkerhet, samt stärker våra framtida möjligheter att hjälpa kunder och partners att säkra molnmiljöer,” säger Bejerasco. "Genom att arbeta med CSA kan vi dessutom samarbeta med andra säkerhetsinriktade leverantörer av molntjänster och gemensamt höja säkerhetsribban för software-as-a-service-, infrastructure-as-a-service- och platform-as-a-service-erbjudanden. Det ger oss också möjlighet till gemensam forskning som förstärker vår räckvidd för att utbilda användare om fördelarna och utmaningarna i molnet som de behöver vara medvetna om.”

"Vi är glada att välkomna WithSecure till Cloud Security Alliance,” säger Jim Reavis, medgrundare och CEO på Cloud Security Alliance. "WithSecures omfattande arbete med att stödja organisationer när de flyttar till molnet ger dem värdefull erfarenhet att dela med intressenter när de tacklar olika molnsäkerhetsutmaningar. Vi ser fram emot att samarbeta kring hur vi kan garantera att molnet är en säker, produktiv miljö för människor och organisationer."

Mer information om hur WithSecure™ kan stödja organisationers resa till molnet

Northern Link PR för WithSecure™
Björn Dahlgren
bjorn@nlpr.se
Contact information

Northern Link PR i Sverige AB

Mailing address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Visiting address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556834-7198
Founded: Not specified
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Contacts

Henrik Aare
070-598 22 82

LATEST NEWS

- News from the industry
12/1/2023
Stålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023Steute strukturerar om sina affärsområdenMomentum Group förvärvar Swerub
11/30/2023
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
11/29/2023
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
11/28/2023
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!
11/27/2023
Treston Quick Edge ArbetsstationSäkra driften av dina maskiner Ett sekel av metallåtervinning Utrustning för att säkerställa en effektiv rivning Välj en certifierad leverantör för trådbondning