LATEST NEWS

- News from the industry

Tech Mahindra lanserar nytt verktyg

För att underlätta ekosystemet för utvecklare
Evangelize Pair Programming ger möjlighet att öka effektiviteten, uppnå förbättrad utvecklarproduktivitet, minska fel och förbättra kvaliteteten.

Tech Mahindra, en ledande leverantör av tjänster och lösningar för digital transformation, , lanserar nu Evangelize Pair Programming som en del av deras befintliga AI-erbjudanden och lösningar. Evangelize Pair Programming kommer att hjälpa företag att öka effektiviteten och produktiviteten vid bland annat kodning, migrering och felsökning.

Dessutom underlättar det för att skapa ett strukturerat tillvägagångssätt för att skala parprogrammering och att uppnå förbättrad produktivitet på utvecklarsidan. Tech Mahindras kunskap om kundsammanhang och djupgående expertis inom generativ AI-teknik kommer att hjälpa företag att fullt ut utnyttja kraften i AI i sitt sammanhang.

– AI agerar redan som en partner i vårt dagliga liv. Nu, med kraften i generativ AI, går vi in i utvecklarens ekosystemvärld. Vi tror att AI-assisterad kodning i grunden kommer att förändra mjukvaruutveckling, och ge utvecklare ett nytt verktyg för att skriva kod enklare och snabbare. Företag behöver lära sig, adoptera och experimentera med generativ AI för att maximera potentialen och bli mer effektiva, säger Hasit Trivedi, CTO - Digital Technologies och Global Head - AI, Tech Mahindra.

– Vi hjälper också till att utbilda företag kring olika aspekter som cybersäkerhet, dataskydd och se till att omställningsresan fortsätter som planerat. Lanseringen av Evangelize Pair Programming är i linje med vår ständiga strävan att förvandla företag med banbrytande AI-ledda erbjudanden och lösningar, tillsammans med vårt senaste tillskott av Generative AI Studio.

Evangelize Pair Programming kommer även att snabba på leveranstider genom att minska kvalitetsproblem i mjukvara och accelerera utvecklarnas inlärning. Verktyget föreslår kod i realtid och förbättrar standardisering och noggrannhet av koden. Dessutom hjälper det till med snabb och kostnadseffektiv modernisering av äldre system och hjälper till med utvecklingen av nya applikationer.

LATEST NEWS

- News from the industry
7/2/2024
engcon tecknar strategiska avtal i JapanOKQ8 öppnar bilpool i AlingsåsMed rätt volym slår stansning allt
7/1/2024
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
6/28/2024
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
6/27/2024
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
6/26/2024
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige