LATEST NEWS

- News from the industry

Snabbare e-signaturer

När M-Files förbättrar integrationen med Adobe
M-Files gör nu Adobe Acrobat Sign tillgänglig i sin metadatadrivna plattform för dokumenthantering. Adobe Acrobat Sign är den marknadsledande e-signaturlösningen i Adobe Document Cloud. Med direkta elektroniska signaturer kan M-Files kunder effektivisera avtals- och arbetsflöden, säkerställa att alla regler efterlevs och minska sina kostnader.

Med den förbättrade integrationen får kunderna tillgång till Adobe Acrobat Sign och automatiska omedelbara signaturer utan att det krävs ett separat e-signaturserviceavtal och distribution från Adobe. Det nya paketet använder så kallad webhook-teknik för uppdateringar av signaturprocesser i realtid mellan M-Files och Adobe. Det ger ytterligare stöd för M-Files möjligheter att leverera bättre kundupplevelser och arbete av högre kvalitet med lägre risk.

– Juridiskt bindande elektroniska signaturer är inte längre en lyx, utan ett krav i dagens snabba affärsmiljö, säger Mika Turunen, senior vice president och produktansvarig på M-Files.

– Företag måste vara effektiva oavsett var deras personal befinner sig eller var deras information finns – och möjligheten att genomföra transaktioner på distans i realtid är viktigare än någonsin. Adobe är branschledare inom e-signaturlösningar och vår förbättrade integration ger kunderna en komplett automatisering av dokumenthantering och integrerade elektroniska signaturfunktioner, fortsätter Mika Turunen.

Dokumenttunga branscher som professionella tjänster kräver snabbare och effektivare processer utan att ge avkall på regelefterlevnaden. Den förbättrade integrationen med Adobe Acrobat Sign gör det möjligt för M-Files-kunder att påskynda kontraktssigneringsprocesserna. Med integrationen kan de på ett effektivt, juridiskt korrekt sätt få samtycke eller godkännande av elektroniska dokument och formulär direkt i M-Files plattform.

– Möjligheten att snabbt, enkelt och säkert signera viktiga dokument gör att organisationer kan skapa helt digitala, kostnadseffektiva arbetsflöden som ökar produktiviteten och minskar tidsödande administrativa uppgifter, säger Chris Whitcomb, chef för globala go-to-market partnerskap, Adobe.

– Vi ser fram emot att ge M-Files kunder snabbare tillgång till vår molnbaserade e-signaturlösning för att hjälpa till att förbättra dokumentsäkerheten och öka hastigheten för att slutföra kontrakt, avslutar Chris Whitcomb.

Med M-Files lösning för Adobe Acrobat Sign E-Signature kan användare begära e-signaturer från alla M-Files-processer, inklusive M-Files-mobilappar samt genom integrationer med populära applikationer som Microsoft Teams, Salesforce och Google Workspace.

Besök M-Files.com för mer information om den förbättrade integrationen med Adobe Acrobat Sign.

Läs pressmeddelande på M-Files hemsida»

Presskontakter:
Petra Öhlin, Field Marketing Manager, M-Files, petra.ohlin@m-files.com, +46 72 348 10 01
Jonas Paulsrud, Westmark Information, jonas.paulsrud@westmark.se, +46 70 813 34 72

LATEST NEWS

- News from the industry
12/1/2023
Stålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023Steute strukturerar om sina affärsområdenMomentum Group förvärvar Swerub
11/30/2023
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
11/29/2023
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
11/28/2023
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!
11/27/2023
Treston Quick Edge ArbetsstationSäkra driften av dina maskiner Ett sekel av metallåtervinning Utrustning för att säkerställa en effektiv rivning Välj en certifierad leverantör för trådbondning