LATEST NEWS

- News from the industry

Ny styrelseordförande på MYoroface AB

Dessutom tar företaget in ytterligare kompetens
Den erfarne finans- och försäkringsprofilen, Tua Holgersson, bli ny styrelseordförande på MYoroface AB, företaget bakom IQoro, en neuromuskulär behandlingsmetod mot sväljsvårigheter, snarkning och reflux Dessutom har företaget tagit in ytterligare kompetens med Johan Hedqvist som ny CFO.

Tua Holgersson har en lång karriär inom försäkring,- och finansbranschen bakom sig. Idag är hon VD för Bliwa Livförsäkring och kommer sedan tidigare från VD- och ledarroller inom Skandia och Länsförsäkringsgruppen. Utöver operativa roller är Tua även aktiv i olika styrelser- både som ledamot och ordförande.

- Det känns mycket inspirerande att få möjlighet att vara delaktig och bidra till MYoroface fortsatta resa. Bolagets påtagliga bidrag till en ökad livskvalitet och med dess fantastiska potential till fortsatt tillväxt finns det en stor möjlighet att hjälpa fler människor. Jag är mycket imponerad av utvecklingen så här långt och inte minst av att IQoro blev förskrivningsbart inom hela det offentliga sjukvårdssystemet (National Health Service) i Storbritannien i våras.

Utöver Tua, förstärks även bolagets ledningsgrupp med Johan Hedqvist, ny CFO. Han har närmare 20 års erfarenhet från ekonomisektorn och har arbetat inom såväl små som medelstora, och stora bolag - nationellt som internationellt.

Johan kommer närmast från Folktandvården Gävleborg AB där han har arbetat som ekonomichef och vice VD.

- Det känns riktigt kul att tillträda tjänsten som CFO på MYoroface. Bolagets potential är verkligen enorm. Jag tycker att det finns en stor vilja och kraft att hjälpa människor, något som passar väldigt väl ihop med vår affärsidé, säger Johan Hedqvist.

Som den enda behandlingsmetoden mot grundorsaken till Reflux, utöver kirurgi, har IQoro en unik position på marknaden och bolaget befinner sig nu i en mycket expansiv fas. Reflux-problematiken är ett globalt problem och i västvärlden pratar man om att så många som 3-4 miljarder människor är drabbade.

– Med Johan och Tua får vi in profiler som kompletterar det redan starka teamet. Med den ledningsgrupp vi nu har är jag övertygad om att vi står starka inför såväl lågkonjunktur som den fortsatta tillväxtresan internationellt., säger Ylvali Gerling.

För mer information vänligen kontakta:
Linda Joneland, kommunikationschef
Mail: linda.joneland@myoroface.com
Telefon: +46 70 913 40 38

LATEST NEWS

- News from the industry
12/1/2023
Stålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023Steute strukturerar om sina affärsområdenMomentum Group förvärvar Swerub
11/30/2023
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
11/29/2023
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
11/28/2023
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!
11/27/2023
Treston Quick Edge ArbetsstationSäkra driften av dina maskiner Ett sekel av metallåtervinning Utrustning för att säkerställa en effektiv rivning Välj en certifierad leverantör för trådbondning