LATEST NEWS

- News from the industry

Nexer expanderar i Tyskland

Med Giuseppe Gullo som landschef
Nexer som är ett Sverigebaserat, globalt techbolag fortsätter sin strategiska expansion på den tyska marknaden och rekryterar Giuseppe Gullo som landschef. Satsningen markerar ett viktigt steg i Nexers åtagande att erbjuda innovativa tekniklösningar och experttjänster till företag i Europa. Nexers inträde på den tyska marknaden blir ett komplement till företagets redan etablerade varumärke och verksamhet Holisticon, med Dierk Harbeck och Oliver Ihns som grundare och VD.

Nexer levererar konsulttjänster inom digitalisering, IT och engineering, och utökar sin verksamhet i Tyskland för att möta den växande efterfrågan inom digital transformation. Genom att utnyttja sin globala expertis och lokala närvaro med Holisticon kan Nexer leverera stort värde till tyska företag.

Giuseppe Gullo är ansvarig för Nexer i Tyskland och har en gedigen erfarenhet från teknikbranschen, med en dokumenterad förmåga att driva tillväxt och främja innovation. Giuseppe har en bakgrund inom sportindustrin och levererade plattformen för data- och videohantering till de olympiska spelen mellan 2008 i Peking och 2014 i Sotji. Efter att ha flyttat till Tyskland för 10 år sedan fick han chansen att arbeta med några av de mest prestigefyllda företagen i landet, från fordons- till försäkrings- och sjukvårdssektorn. Under pandemin omsatte Giuseppe sin erfarenhet i praktiken som CTO för ett robotföretag som byggde humanoida robotar för sjukvård och farliga tillämpningar. Under de senaste två åren har han som Senior Director of Solution Architecture på Celonis haft möjlighet att fördjupa sin expertis inom SaaS och hantera den mest komplexa arkitekturen med mer än 200 kunder i Tyskland och resten av världen.

Under Giuseppes ledning är Nexer redo att introducera en svit av tekniktjänster och lösningar anpassade för den tyska marknaden, och adressera de unika utmaningar och möjligheter som tyska företag står inför.

"Det är en spännande tid med vårt fördjupade åtagande på den tyska marknaden," säger Lars Kry, VD för Nexer Group "Med Giuseppe vid rodret är jag övertygad om att vi lyckas omsätta vår globala expertis för den tyska marknaden och skapa tekniklösningar som driver framsteg och innovation. Vårt samarbete med Holisticon har redan lagt en stark grund, och med denna expansion ser vi fram emot att leverera ännu större värde till våra kunder."

Nexers strategiska expansion och utnämningen av Giuseppe Gullo understryker företagets engagemang att leverera digitala lösningar i teknikens framkant och hjälpa företag att framgångsrikt navigera komplexiteten i digital transformation.

Giuseppe delar sin syn på Nexer:
"Jag är imponerad av den långa erfarenhet av teknisk expertis och innovation som definierar Nexer. Kombinerat med entreprenörskap och kundcentricitet utgör detta en intressant helhet. Dessutom stämmer värderingarna 'Passion & Execution – Put your heart in it and make it happen” väl med min egen värdegrund och arbetssätt. Känns som en perfekt match!"

För mer information om Nexer och dess tjänster i Tyskland, vänligen kontakta:
Beatrice Silow, VP Communications and Culture, Nexer Group
beatrice.silow@nexergroup.com
Giuseppe Gullo, MD Nexer Tyskland
giuseppe.gullo@nexergroup.com

LATEST NEWS

- News from the industry
5/15/2024
Jordfelsbrytare uppfyller europeiska standarder 71% av styrelser tonar ner cyberriskernas allvarGenerativ AI förändrar mjukvaruutvecklingenSårbarheter utnyttjas 43 procent snabbare Jättetak får nytt luftrenande tätskikt
5/14/2024
Montico ny utbildningsaktörYstaMaskiner present­erar nytt kättinghuvud Vårt modulära PLC Handla bra grejer till jobbetAllt fler superdatorer drivs med AMD
5/13/2024
FactoryTalk Optix FANUC Nordic välkomnar Bob Struijk som VDAnpassning och bearbetning Swecons marknadschef framtidsspanarLättanvänd mjukvara för byggledning
5/10/2024
Swecon ny återförsäljare Ruggade IT-lösningar för försvar och säkerhetProduktivitet i fokusRädda reliken En vecka kvar till Elmia Produktionsmässor
5/9/2024
Nyttja både plastens och metallens egenskaper