LATEST NEWS

- News from the industry

Lasermaskiner för precision och effektivitet

Kombinera enastående egenskaper i en och samma maskin
Lasermaskiner erbjuder enastående precision och mångsidighet i bearbetningen av diverse material. Tack vare teknologiska framsteg, såsom Trotecs innovativa lösningar, möjliggör dessa maskiner allt från detaljerad gravering till exakt skärning. Läs vidare så utforskar vi de avancerade egenskaperna hos Trotecs lasermaskiner, kombinationen av fiber- och CO2-laser, samt den revolutionerande lasermjukvaran Ruby.

Vad kännetecknar lasermaskiner från Trotec?


Trotecs lasermaskiner kännetecknas av deras förmåga att leverera snabb och exakt bearbetning med enastående detaljrikedom och kvalitet. Här är några avgörande egenskaper som definierar dessa avancerade maskiner:

Precision: Lasermaskiner kan producera extremt fina detaljer, vilket är essentiellt för applikationer där noggrannhet är kritisk. Denna precision möjliggör skapandet av komplexa mönster och texter som kräver mikrometerprecision.

Mångsidighet: De kan bearbeta en mängd olika material så som metall, plast, trä, glas, papper och textil. Olika typer av laserkällor såsom CO2 och fiberlasrar, tillåter anpassning efter specifika bearbetningsbehov.

Effektivitet: Med hög hastighet och förmågan att genomföra kontinuerlig bearbetning utan att behöva byta verktyg eller konfigurationer, ökar lasermaskiner produktiviteten avsevärt.

Hållbarhet: Lasertekniken innebär minimalt slitage på verktygen, vilket leder till längre driftstider och minskade underhållskostnader. Lasermärkning är också permanent och motståndskraftig mot yttre påverkan, vilket garanterar lång livslängd för märkningen.

Användarvänlighet: Trotecs flatbäddslasrar är utrustade med den avancerade lasermjukvaran Ruby, som förenklar processen från design till färdig produkt. Användarna kan snabbt lära sig att hantera systemen och därmed minska inställningstiden.

Flexibla flatbäddslasrar


Trotecs flatbäddslasrar representerar en teknisk flexibilitet där vissa modeller kombinerar fiber- och CO2-laserteknik i en enhet. Dessa maskiner är idealiska för både små och stora format och kan bearbeta allt från metall till plast och textil. Speedy 400, marknadens snabbaste lasergraveringsmaskin, är ett exempel på hur effektivitet och precision kan sammansättas i en maskin.

Den revolutionerande lasermjukvaran Ruby®


Ruby, Trotecs lasermjukvara, har revolutionerat sättet laserarbeten utförs på. Med ett användarvänligt gränssnitt och kraftfulla verktyg optimerar Ruby arbetsflödet från design till produktion. Den används enkelt i Trotecs lasermaskiner, vilket ytterligare effektiviserar och förbättrar produktionsprocessen.

Omfattande fiberlaser-lösningar


Trotecs fiberlasrar är speciellt utformade för permanent märkning och gravering på hårda material som metall och plast. Dessa lasrar är extremt effektiva för både stora och små partier och är avgörande inom industriella sektorer som kräver hög precision och pålitlighet.

Lasermaskiner från Logimark


Logimark är stolta över att vara den ansvarande leverantören av Trotec lasermaskiner i Sverige, Finland och Norge. Som ansvariga för distribution och support av Trotecs högkvalitativa lasermaskiner erbjuder de ett brett sortiment av lösningar anpassade för olika industriella behov.

För frågor om produkterna, teknisk support, eller beställningar, är ni alltid välkomna att kontakta Logimark. De ser fram emot att hjälpa er att förbättra era produktionsprocesser med den senaste lasertekniken. Tveka inte att nå ut för att diskutera hur Logimark kan assistera er med att uppnå era tillverkningsmål med precision och effektivitet.
Contact information

ACT Logimark Sverige AB

040-59 76 80
Not activated
Mailing address
Topplocks­gatan 3
21241 Malmö
Visiting address
Topplocks­gatan 3
21241 Malmö
Region
Malmö
Skåne county
Sweden
Organization id:
556628-1001
Founded: 1990
Employees: 50
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till ACT Logimark

Logimark är experter på industriell märkutrustning så som industriella bläckstråleskrivare, lasermaskiner, etiketteringsmaskiner, etikettskrivare, termo- och termotransferprintrar och alla förbrukningsmaterial som bläck, solvent färgband, etiketter och förpackningar för livsmedel.
Vi är återförsäljare till flera av de mest kända varumärken inom märkutrustning men vi har även en egen maskinavdelning där vi konstruerar och bygger egna etiketteringssystem som är utformade för att uppfylla produktionsbehoven inom alla industrier. Vi är även totalleverantör av auto-id och programvara.

Välkommen att kontakta oss

Contacts

Malin Fröjd
0104441679

LATEST NEWS

- News from the industry
5/15/2024
Jordfelsbrytare uppfyller europeiska standarder 71% av styrelser tonar ner cyberriskernas allvarGenerativ AI förändrar mjukvaruutvecklingenSårbarheter utnyttjas 43 procent snabbare Jättetak får nytt luftrenande tätskikt
5/14/2024
Montico ny utbildningsaktörYstaMaskiner present­erar nytt kättinghuvud Vårt modulära PLC Handla bra grejer till jobbetAllt fler superdatorer drivs med AMD
5/13/2024
FactoryTalk Optix FANUC Nordic välkomnar Bob Struijk som VDAnpassning och bearbetning Swecons marknadschef framtidsspanarLättanvänd mjukvara för byggledning
5/10/2024
Swecon ny återförsäljare Ruggade IT-lösningar för försvar och säkerhetProduktivitet i fokusRädda reliken En vecka kvar till Elmia Produktionsmässor
5/9/2024
Nyttja både plastens och metallens egenskaper