LATEST NEWS

- News from the industry

ISO 9001-certifiering

Mandalon Technologies AB har uppfyllt kraven för ISO 9001-certifiering
Mandalon Technologies AB har uppfyllt kraven för ISO 9001-certifiering, som är en ledningssystemstandard för en affärsprocess inom en organisation. Deras ledningssystem inkluderar problemlösning i produktutveckling av mikroelektronik, tillverkning inklusive bindning från prototyp till småskalig produktion.

ISO (International Organization for Standardization) är en vanlig lösning på återkommande problem inom branschen. Syftet är att skapa rutiner som alla i branschen kan förstå och enas om. ISO-standarder syftar till att förbättra kvaliteten och undvika att uppfinna hjulet på nytt när man stöter på ett problem. ISO 9001 är en av världens mest använda standarder, med cirka en miljon certifikat utfärdade i över 200 länder.

Hur blir man ISO-certifierad?


För att bli ISO-certifierad måste ett företags ledningssystem uppfylla ISO 9001-kraven, varefter en extern och oberoende part anlitas för att verifiera efterlevnaden och utfärda ett certifikat till företaget. Fördelarna med ISO 9001-certifiering inkluderar ett stärkt varumärke, förbättrade affärsprocesser, ökad effektivitet, förbättrad kundnöjdhet med mera.

Mandalon Technologies AB är ISO-certifierade


Mandalon Technologies AB, som arbetar med mikroelektronik, är väl positionerat för att effektivisera sin verksamhet och stärka sina processer med ISO 9001-certifiering. Ett ledningssystem baserat på ISO 9001 är alltid en bra investering och Mandalon Technologies AB är nu redo att effektivisera och säkra sin kvalitet för alla sina kunder.
Contact information
Mailing address
Bjärby Himmelslund 1
58561 Linghem
Region
Linköping
Östergötlands county
Sweden
Organization id:
556616-3670
Founded: 2001
Employees: 2
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Mandalon Technologies AB!

Vi är din packaging partner inom mikroelektronik, inkluderande ASIC’s, MEMS, sensorer och andra mikroelektroniska system.

Vi arbetar med, prototyp- och legotillverkning av mikroelektronik, från fåtal till mindre serier.
Kvalificerade chip packaging-tjänster; mikromontering av t.ex. ASIC, MEMS och sensorer; tråd-bondning, layout samt även med problemlösning.

Bondning och kapsling av ett chip, chip packaging, är ofta ett kort steg. Trots det korta steget har det en stor inverkan på hela produktens prestanda i slutänden. Mandalon Technologies har många års kunnande och erfarenhet av att bygga vitt skilda strukturer. Detta gör oss särskilt lämpade att på bästa sätt ta hand om ert chip och er chipmontering.

Med erfarenhet från sensorverksamheten inom S-SENCE på Linköpings universitet föddes företagsidén, och vi bildade Mandalon Technologies HB 1999. Ända sedan dess har vi monterat sensorer, MEMS-strukturer och ASICs. Vi byggde vårt eget mikromonteringslab 2001. Från och med 2002 är vi aktiebolag och genomförde ISO 9001:2008-certifieringen 2008 och sedan 2017 gäller certifiering enligt ISO 9001:2015.

Välkommen att kontakta oss!

Certifications

ISO 9001:2015

Contacts

Per-Erik Fägerman
0733 206050

Videos

Bondning

LATEST NEWS

- News from the industry
6/2/2023
Peter tävlar i världsfinalen i entreprenörskapCastellumfastighet i Hyllie först att erhålla certifiering
6/1/2023
Serviceinriktade säkerhets­lösningarÄnnu en årskull av fram­tidens ledare examineradABB presenterar revolutionerande konceptGesac imponerar - IgenSå väljer du rätt jordfels­brytare
5/31/2023
Alicat flödes- och tryckinstrument Tjäna pengar och bidra till återvinningVerderflex Slangpumpar från Telfa Maskinförsäljning - Ny grävmaskin eller hjullastare?Entreprenadmaskiner på auktion
5/30/2023
Design & ergonomi: Herman Miller kontorsstolar har alltGlobal marknadsplats för begagnade maskinerHårdhetsprovare: Vad är det och varför är det viktigt? Industriell 3D-mätning med hjälp av TBMXMandalons tips vid design av chip och sensorer
5/29/2023
Vepax: Komplett lösning för verktyg och maskinerEn lång kedja av flexibla lyftRope Access: En effektiv lösning på fågelproblemPersonskydd - en investering i säkerhetSäker truckhantering på arbetsplatsen