Interrolls nya anläggning i Thailand i full drift - industritorget.com
WEDNESDAY, MAY 27 2020
Följ oss i sociala medier

LATEST NEWS

- News from the industry

Interrolls nya anläggning i Thailand i full drift

Sant'Antonino, Schweiz/Bangkok, Thailand. Interroll (Thailand) Co., Ltd. har flyttat till en ny modern anläggning i Phantong (Chonburi) för att möta tillväxten i Sydostasien.
Interroll Thailands nya anläggning i Phantong (Chonburi) har en golvyta på mer än 4 800 kvadratmeter samt ett 700 kvadratmeter stort kontor i attraktiv Interroll-design.

Byggandet av den nya anläggningen i Thailand är en viktig del av Interrolls konsekventa globaliseringsstrategi.

Tillväxtmarknaderna i Sydostasien - särskilt Indonesien, Filippinerna, Vietnam och Myanmar - visar bra efterfrågan på Interroll-produkter, med betydande potential för en långsiktig framtid. En ökning av basen för installerade materialhanteringssystem i regionen ger dessutom ytterligare möjligheter för tjänster i regionen.

"Vi driver en teknikledande anläggning här med förbättrad kapacitet," säger Grisorn Nakapong», VD för Interroll Thailand. »De lokalt tillverkade produkterna är transportrullar, RollerDrive, Pallet Flow och trummotor-service. Våra kunder kan också räkna med uppgraderade trummotor-tjänster, som vi tillhandahåller vid den här anläggningen.»

Ökad produktivitet och kortare leveranstider I slutet av 2019 kommer en produktionslinje för MCP (Modular Conveyor Platform) att läggas till. Dessutom har containerlastområdet planerats för att stödja stora beställningar av Pallet Flow för marknader i Sydostasien. Anläggningen tillhandahåller också en egen kantin för de anställda samt mångsidiga möjligheter för sport och teambuilding. Moderna kontorskoncept underlättar kommunikation mellan anställda och även inom projektgrupper.

"Genom att introducera produktlinjer med One Piece Flow och en hög grad av automatisering har vi ytterligare höjt vår produktivitet avsevärt," säger Jens Strüwing, Executive Vice President Products & Technology på Interroll. "Den nya anläggningen gör det möjligt för oss att förkorta leveranstiderna för våra kunder i regionen med 30 till 50 procent. Anläggningen hjälper även till att producera ett mycket större utbud av våra lösningar nära våra sydostasiatiska marknader."

Presskontakter
Martin Regnet
Global PR Manager
Interroll (Schweiz) AGVia Gorelle 3 | 6592 Sant'Antonino | Switzerland
+41 91 850 25 21
media@interroll.com
www.interroll.com

Kontakter (Sverige)
INTERROLL Nordic A/S
Karlsrovägen 64
SE-302 41 Halmstad
Jörgen Wiktorsson
Telefon: +46 35 22 70 77
j.wiktorsson@interroll.com
www.interroll.se

LATEST NEWS

- News from the industry
5/20/2020
Mätverktyg för hållbarhetsdata nu tillgängligt för IT produkter
5/19/2020
Finansierings möjlighet för Sveriges industriMagnetgripdon kan lösa uppgifter som andra lyftmetoder inte klararVälj rätt dykrörnorelems nya rullkedjor och kedjehjul boostar kedje­drivare i tunga tillämpningarSaknar du också känslan av att få gå runt på mässor och inspireras?Kommuninvest emitterar 5 miljarder kr i grön obligationPlastförpackningar hetare än någonsin! – Ny förpacknings­konferens i Malmö!Wibax säkrar tillgången till färskt dricksvattenKalmars hittills största sedumtak är på plats!Arbetskraft fördelas om för att hjälpa skogsbruk och lantbruk​Nytt högteknologiskt automationslabb i SkellefteåKalibrering av elsäkerhets­provare hos CA Mätsystem!Smarta val med hållbara lösningar från Procurator PackagingHCL lanserar Virtual Distributed Agile-ramverkDriftsäkerheten avgörande när Borås Schakt AB valde Manitou teleskoplastareZüblin Scandinavia AB och Renta har skrivit ett rikstäckande avtalLK Systems lanserar nytt PushFit-sortiment för både PE-X och PAL
5/18/2020
Ny serie fästen till robotarmarABB levererar laddinfra­struktur till norska ASKOProtek Norr växer genom förvärvVar tredje bil är nu laddbar hos Europcar!Xylem Emmaboda donerar 5000 ansiktsmasker ​Mercedes-Benz bästa generalagent för lastbilar i Sverige. För tredje året i rad!Makita lanserar kolborstfri kapmaskin​Areco Profiles fabrik i Finland återvinner alltLuxbrights tar in 12,5 Mkr och siktar på börsnotering!Inlandsbanan är först i Sverige med ny typ av fjärrmanövrering Vilka symboler vill du visa?GK rustar för hållbarhet och lönsamhetDell introducerar nya XPS 15 och XPS 17
5/15/2020
Nya verktygssystem till robotar ​Swecontekniker mötte framtiden i KonzEtt partnerskap som genererar innovationerVäxande marknad för elektroniklösningarNyanställda på Maskin AB FranssonVad kul att du är nyfiken på modern markbaserad rening!Veeam rapporterar fortsatt årlig tillväxt och ökade marknadsandelarABB och Metsä Fibre tecknar avtal för att leverera elektrifiering och drivteknik till nytt finskt bioproduktbrukSvensk Biogas levererar 100 procent förnybart bränsle till bussarna i NorrköpingRejlers satsar på Management Consulting inom energiSuccé för BioLyftet – utbildningen för företag som vill ställa om till hållbara materialKvinnor går ihop för att bygga och investera hållbartGemensam dataplattform ökar lönsamhet, hållbarhet och innovationRedan nu måste vi rusta för kommande kriser i industrin
5/14/2020
Kom igång och producera snabbt och enkelt med DATRON neoBillyften levererar för J BilVet du varför ren luft och hanterad luft är så viktigt för din industris välbefinnande? Tjugo nya ställplatser byggs på ElmiaRadiomodul för enkel integrationNya betongmetoder kan spara 50 miljoner per årDigital signering via Verified i Kontek HRMFAST Deck Mate - för perfekta skruvrader!Webers hållbara golv var startskottet för arbetet med EPD:erNaturstensföretag prisas för miljövänliga leveranserMedvind för Ramirents vindkraftsprojekt när intresset ökarCramo AB lanserar ny appfunktion med fokus på arbetsmiljö och säkerhetHemSol lanserar unik onlineresurs för solcellerTeknikutbildarna och C-con i samarbete Facebook LinkedIn TwitterLedande batteritillverkaren GS Yuasa etablerar bolag i SverigeSolcellsparken börjar växa fram på GärstadCisco vill krossa långlivade säkerhetsmyter i ny rapport
Advertisements