LATEST NEWS

- News from the industry

En extra tia per dag – ger enorma fördelar

När det gäller prestanda, effektivitet och säkerhet
prestanda, effektivitet och säkerhet. Det är även viktigt att de eftertraktade förarna har en bra arbetsmiljö som de är nöjda med. En förbättring som, med små insatser, kan ge stora effekter är att investera i en riktigt bra arbetsbelysning.

TYRI som är världsledande inom arbetsbelysning presenterar nu INTELLilight som revolutionerar hela detta område. Ett belysningssystem som är flexibelt på många olika sätt. Lamporna styrs via en app eller fjärrkontroll och kan fritt dimmas, ändra färgtemperatur och fritt grupperas/omgrupperas. Styrningen sker via ett trådlöst och stabilt nätverk som gör att inga extra kablar behövs. Och detta är bara början på en revolution där belysningen blir alltmer automatiserad med sensorer och andra intelligenta lösningar.

Låt oss titta på fördelarna med att uppgradera din maskin med INTELLilight och hur en extra tia om dagen kan leda till en mängd fördelar och ökad vinst.

Förbättrad säkerhet, arbetsmiljö och ekonomi med INTELLilight:

Maximera din investering: Att köpa ny maskin är en stor investering. Varje beslut som kan öka effekten av den investeringen är väl värd att undersöka. INTELLilight erbjuder en stor möjlighet att förbättra såväl säkerhet, arbetsmiljö som produktivitet.

Högre säkerhet: Att arbeta i mörker är svårt och riskfyllt och det är av största vikt att förbättra belysningen för att minska risken för olyckor. Då INTELLilight kan anpassas efter yttre förutsättningar som mörker, snö, rök eller dimma skapas avsevärt bättre förutsättningar för en högre säkerhet. Dessutom finns olika lösningar som minskar risken för bländning både för föraren och för de som arbetar runt maskinen.

Bättre arbetsmiljö: Det är idag en viktig konkurrensfördel att behålla bra maskinförare. Ett kostnadseffektivt sätt är att erbjuda god arbetsmiljö och bra arbetsverktyg. Då föraren med INTELLilight kan anpassa sin arbetsbelysning på ett personligt sätt genom att fritt dimma, välja färgtemperatur och gruppera/omgruppera lampor så kan hen styra ljuset efter yttre förutsättningar för bästa sikt och minskad trötthet. Dessutom har olika förare olika syn och olika personliga önskemål. Nu kan varje förare få just den belysning hen önskar. Det finns bra exempel på förare som exempelvis blivit av med mångårig huvudvärk efter att ha bytt till INTELLilight.

Fler arbetstimmar och högre effektivitet: Med INTELLilights smarta belysningslösning ökar antalet timmar förarna kan jobba i mörker, snö, rök eller dimma. Maskinen kan utnyttjas en större del av dygnet utan att riskera varken kvalitet eller säkerhet.

* Vår beräkning:

Det blir svårt att göra en exakt kalkyl då maskiner kostar olika mycket och då en standardbelysning på en maskin också kan variera mycket i pris och kvalitet. Vår beräkning baseras på att en ny maskin i inköp kostar mellan 2-3.000.000 kronor och att den i detta grundutförande är utrustad med en bra grundbelysning. Att uppgradera denna grundbelysning till INTELLilight har vi uppskattat 20-30.000 kronor extra. Denna extra procent i investering bör via lån eller leasing kosta ungefär en tia extra om dagen.
Contact information
Mailing address
Aröds Industriväg 78
41705 Göteborg
Region
Göteborg
Västra Götalands county
Sweden
Organization id:
556382-3037
Founded: 1990
Employees: 55
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till TYRI Sweden AB!

STRÄVAN EFTER OPTIMAL LJUSFÖRDELNING.
Många kan tillverka en lampa, men få har lika djupgående kunskaper om optisk teknik som TYRI. Vi utvecklar våra egna produkter och koncept, och vi skapar skräddarsydda arbetslampor som tillgodoser både dagens och framtidens behov i nära samarbete med våra kunder. Allt med högsta kvalitet in i minsta detalj.

SKRÄDDARSYTT AV TYRI – VI ÄR DIN DESIGNPARTNER.
Inom fordonsindustrin har design alltid varit mycket viktigt. Lamporna på en personbil är ett av de viktigaste designelementen och en tydlig varumärkessymbol. Lamporna blir nu allt viktigare även för tunga fordon. TYRI är både en strategisk och taktisk designpartner.

Vi axlar gärna rollen som strategisk designpartner tillsammans med dig som fordonstillverkare (OEM), ett samarbete där vi fungerar som belysningsspecialist och där vi integreras i ert designteam. Vi arbetar även med taktisk design där vi anpassar befintliga produkter efter kundens unika önskemål.

Välkommen att kontakta oss!

Latest ads from TYRI Sweden AB

All 1 objects by this company

The company's services/products

Electronic components: Lighting, Work light

Certifications

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Contacts

Peo Axelsson
0705401412
Anders Wärnman
+46 706 49 71 99

Videos

TYRI INTELLilight - Världsnyhet med uppkopplade arbetslampor. Dimbara, justerbar färgtemperatur m m.

TYRI INTELLilight - Världsnyhet med uppkopplade arbetslampor. Dimbara, justerbar färgtemperatur m m.
TYRI Test labb - Så testas arbetslampor i världsklass
TYRI EMC testlabb - Håkan Dalsvik berättar om vikten av elektromagnetiska störningar för arbetsbelysning

LATEST NEWS

- News from the industry
2/23/2024
High voltage water heaterFöretag extremt dåligt rustade Verizon Business skapar anpassad privat 5G-miljö Bästa företagsklimatet i Västerbotten 2026Två erbjudanden för lagerlogistik
2/22/2024
Förbättra din arbetsmiljöKvalitetssäkrade begagnade maskiner Tydlighet vid installations­märkningCarita Nero blir ny vd på KlaravikÖka effektiviteten i din tillverkningsprocess
2/21/2024
Det är viktigt att förstå termografins användbarhetFörsäkra dig om att hörseln inte tar skada vid arbetetUpptäck våra senaste produkterEn ny hydraul­cylinder eller renovera de befintliga? Mångsidiga verktyg för formning och bockning
2/20/2024
Effektiva lösningar för industriell luftkomprimeringEn väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningar
2/19/2024
Vill du veta hur avfuktning fungerar ?Fiber billigare och ger högsta hastighet i kontorsfastighetCoGig och SSAB i samarbeteWavin förutspår ökad marknadsandel 2024 Unik energilösning för hållbara bostäder