LATEST NEWS

- News from the industry

3D CAD-utbildningar på plats och online

Utforska Solidmakarnas 3D CAD utbildningar för olika kunskapsnivåer
Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, kan rätt 3D CAD-utbildning öppna dörrar till nya möjligheter på arbetsmarknaden och ge dig de färdigheter som behövs för att lyckas inom design och konstruktion.

Vad är CAD?


CAD, eller Computer Aided Design, är en teknik som revolutionerat sättet produkter och konstruktioner designas och utvecklas. Genom användning av specialiserad programvara kan digitala modeller skapas och modifieras med precision och effektivitet.

Därför är rätt utbildning så viktigt


Att välja rätt 3D CAD-utbildningar är av avgörande betydelse för att säkerställa en stabil grund och en framgångsrik karriär inom design och konstruktion. En noggrant utvald utbildning ger inte bara de tekniska färdigheterna som krävs för att arbeta effektivt med 3D CAD-programvara, utan också en djupare förståelse för designprinciper och industriella tillämpningar. Genom att investera i en högkvalitativ utbildning öppnar du dörrar till en mångfald av karriärmöjligheter och stärker din konkurrenskraft på arbetsmarknaden.

Aspekter att ha i åtanke innan du väljer rätt utbildning


Innan du väljer en 3D CAD-utbildning är det viktigt att noggrant överväga flera faktorer för att säkerställa att du tar det bästa beslutet för din karriärutveckling. Här är några viktiga punkter att ha i åtanke:

• Din nuvarande kunskapsnivå inom CAD och ditt mål med utbildningen.
• Utbildningens innehåll och hur det matchar dina behov och intressen.
• Utbildningens rykte och kvalitet, inklusive recensioner och betyg från tidigare deltagare.
• Tillgängligheten av olika utbildningsformat, såsom klassrumskurser, webbinarier och självstudiealternativ.
• Möjligheten att få praktisk erfarenhet och handledning från erfarna instruktörer eller mentorer.

Genom att noggrant överväga dessa faktorer kan du göra ett informerat beslut om vilken CAD-utbildning som bäst passar dina behov och mål.

CAD-utbildningar hos Solidmakarna


Solidmakarna erbjuder ett brett utbud av 3D CAD-utbildningar som täcker allt från grundläggande till avancerade nivåer. Med praktiska kurser, interaktiva webinarier och flexibla distansalternativ finns det något för alla. Oavsett var du befinner dig geografiskt, kan du dra nytta av Solidmakarnas expertis och erfarenhet inom 3D CAD genom deras utförliga utbildningsprogram inom IRONCAD, DDM, Rhinoceros och WoodLAB.

Experter på 3D CAD – Solidmakarna


Utforska Solidmakarnas 3D CAD-utbildningar idag och ta nästa steg mot din framtid inom design och konstruktion. Med deras breda utbud av mjukvaror och kurser, samt deras expertis inom området kan du förbereda dig för en spännande och givande karriär inom 3D CAD.
Contact information
Mailing address
Box 45109
10430 Stockholm
Visiting address
Olof Palmes Gata 11
11137 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556318-0065
Founded: 1988
Employees: 6
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Solidmakarna AB!
Vi hjälper företag att sänka sina kostnader genom att erbjuda riktigt kostnadseffektiva mjukvaror inom 3D-CAD, PDM/PLM och CAM.

- IRONCAD är en extremt flexibel och snabbjobbad lösning för konstruktion och produktutveckling.
Till skillnad från traditionella system stöder IRONCAD den viktiga konceptfasen och du kan även genomföra sena oplanerade förändringar. Vi har referenser som bytt till 3D-lösning IRONCAD med resultatet tids och kostnadsbesparing på 50%. Ingen vill bli lurad att "köpa grisen i säcken" så därför finns naturligtvis fri utbildning och komplett 30 dagars fri testversion. Utbildningsmaterialet är på svenska och är fantastiskt bra.

- DDM är en äkta MultiCAD PLM lösning som är i en egen klass när det gäller kostnadseffektivitet.
DDM erbjuder full koll på era produkter och dokument; vilken är den senaste versionen, vem gjorde vad och när. Givetvis kan ni installera fri testversion som fungerar med Er CAD-lösning.

- WoodLAB är en CAD/CAM lösning som inför användarvänlighet inom trä & inredningsindustrin.
Skapa inredning med Dra o Släpp-teknik, få komplett kök, skåp, byrå, lådor etc. Skicka all info direkt till Er CNC fräs som kan tillverka allt utan behov av att gå via DXF 2D.

Solidmakarna har 30 års erfarenhet inom konstruktion. I vår tidigare verksamhet som konsulter inom konstruktion skaffade vi oss ovärderlig erfarenhet och kunskap. Denna bakgrund är även en avgörande fördel för er som kund att välja oss som leverantör då vi förstår ert behov och pratar samma språk. Detta gör även att utbildning och support håller erkänt god klass!

Vi är verksamma över hela landet och har kontor i Stockholm, Eskilstuna och Sundsvall. Bland våra över 1 000 kunder finns Husqvarna, Volvo, Festo, Stora Enso, Nefab, SKF, SMC Pneumatics, ABB och Ericsson.

Varmt välkommen att kontakta oss!
08-556 185 40 www.solidmakarna.se

Relaterade sökord

3D, 3D CAD, 3DCAD, CAD, CAD education, CAM, FEA, PDM, PLM

Agents

DesigDataManager, Sweden
DesignDataManager (DDM) är en komplett PDM (ProductDataManagement) lösning. DDM är en äkta multiCAD lösning med tät integration till IRONCAD, SolidWorks, Inventor, Creo och SolidEdge! Och detta med samma flytande licens.
IRONCAD, Sweden (General agent)
IRONCAD är en mycket flexibel och kostnadseffektiv 3D CAD lösning för produktveckling.
Rhinoceros, Sweden
Rhinoceros är ett 3D CAD program för industridesign, ofta med önskemål om skapande av dubbelkrökta ytor.

Contacts

Henrik Andersson
08-556 185 40
070-575 60 34

Videos

IRONCAD översikt

LATEST NEWS

- News from the industry
4/8/2024
Heimstaden tar hjälp av AI-teknik tado° introducerar smart laddningslösning AlixLabs announces EU-wide APS TrademarkAlutrade fortsätter tradi­tionen med vinstdelning Automatisk biltvätt med smart teknik
4/4/2024
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web
4/3/2024
Samarbetet Clip-Lok SimPak och Wing Lift™Hallå där Jens KjellssonDen osynliga hjälten Välj rätt grävskopa AMIC Group förvärvar Tramo ETV och Unitrafo
4/2/2024
Att välja rätt skyddsnätArmor™ PowerFlex® Den viktiga spridarplattan!IRC har fått sin största order hittills Besök Iscar Sverige på mässan
3/29/2024
Vad du behöver veta när du köper ny kompressorLaserskärmaskinernas kritiska roll Maskinsvärdens roll för effektivt skogsarbeteNyhet för massflödes­mätare och regulatorer Kabeltrumvagnar underlättar kabelarbetet