Övrigt process- & maskinoperatörer

There is no description available in english, see original text below:

Om företaget Pyrocell är ett bolag som ägs gemensamt av Setra och Preem. Setra har råvaran, sågspånet, medan Preem har raffinaderier och tankstationer. I Pyrocells pyrolysoljeanläggning, som under september stod klar bredvid Setra Kastets sågverk i Gävle, förädlas sågspånet till pyrolysolja. Pyrolysoljan vidareförädlas sedan i Preems raffinaderi i Lysekil. Med pyrolysanläggningen i Gävle skapas en ny stark värdekedja för förnybara drivmedel, från skogen till tanken. Dina arbetsuppgifter Nu söker vi dig som tillsammans med ett gäng kollegor ska driva och förvalta anläggningen på bästa sätt. Om du är en nyfiken och driven drifttekniker som vill vara med och påverka samt gillar teknik är det dig vill vi ha med på vår resa! Läs mer om tjänsten nedan. Som drifttekniker arbetar du både med övervakning av processen och utför praktiska åtgärder för att produktionen ska hållas igång. Från kontrollrummet och styrpanelen är det du som styr processen genom att övervaka och kontrollera tillverkningen. Vidare kommer dina arbetsuppgifter att bestå av att utföra felsökningar och felavhjälpningar i produktionen, genomföra enklare underhåll, analyser av sågspån och olja samt säkerställa en säker och professionell arbetsmiljö. Vi söker dig som är redo att lära sig en ny process och ett nytt styrsystem samt hjälper till med de arbetsuppgifter som alltid finns på ett nystartat företag. Du arbetar i 12-timmars skiftgång och produktionen pågår under alla årets dagar. Din profil Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbete, till exempel som maskinoperatör eller processoperatör. Har du dessutom gått en teknisk eller praktisk utbildning på gymnasienivå ser vi det som positivt. Vi ser även att du som söker tjänsten har erfarenhet av skiftgångsarbete. Det är viktigt att du har goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift, då flera moment i arbetet sker på engelska. Du har god datorvana och det är meriterande om du har arbetat med någon form av styrsystem kopplat till processindustri tidigare, kan tyda processritningar (PID) samt utfört bryt och lås. Vi letar efter dig som har drivet och viljan att vara med på den här resan tillsammans med dina 12 kollegor och Pyrocell. Du är en sann lagspelare med stor prestigelöshet som gärna hittar nya lösningar tillsammans med dina kollegor. Hög kvalitet är något du alltid strävar efter, vilket innebär att du är både noggrann och riskmedveten. Du trivs i ett varierat arbete där du även har ett stort ansvar över produktionen. Ansökan Har vi precis beskrivit dig? Vill du vara med och driva Pyrocells produktion i Gävle? Då tar vi gärna emot din ansökan! I denna rekrytering samarbetar Pyrocell med Clockwork Rekrytering. Registrera din ansökan på vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2021-12-12. För frågor kring tjänsten kontakta gärna Josefine Hjelte på 073-351 27 50 eller josefine.hjelte@clwork.se. Välkommen med din ansökan!
Posted: 2021-11-25

Employment

Employment type Permanent
Working time Full time

Location

City
County Gävleborgs county

Salary

Salary type

Application

Enter reference 9267
We do not accept applications by e-mail.
Contact information

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Mailing address
Ny­gatan 12, 3 Tr
80320 Gävle
Region
Gävle
Gävleborgs county
Sweden
Organization id:
556913-7325
Founded: 2012
Employees: 850
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Clockwork!

Clockwork såg dagens ljus 2012, när fem personer som arbetat länge inom bemanningsbranschen såg behovet och möjligheten att skapa en unik lokal närvaro. Idag finns vi på fler än 20 orter i Sverige och har lika mycket själ och hjärta på alla ställen. Vi vet att behovet inom industribemanningen ser annorlunda ut i Falun eller i Skellefteå.

Vi har en intern industribemanningsgrupp som är specialiserade på branschen. Med våra unika lokala nätverk och rika kunskap om branschen är vi en oslagbar partner för dig som vill rekrytera eller bemanna personal.

Sedan starten har över 200.000 människor sökt jobb hos oss, chansen är stor att vi känner någon som är precis rätt för ditt företag. Vi jobbar bara med bra människor och vet att det är engagemanget som är nyckeln till framgång.

För dig som söker jobb har vi massor att erbjuda, oavsett om är på jakt efter ett jobb som Business Controller i Söderhamn eller som montör i Avesta. Vi prioriterar snabba och flexibla processer för både kandidat och företag.

Vi har det lilla företagets personlighet och de stora företagets affärsmässiga trygghet.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Certifications

AA – ISO 9001:2008 – ISO 9001:2015

Contacts

Petter Lundgren
0733512707
Viktoria Lindquist
0733512764
Maria Lehnbom
0733512710
Jan Johansson
0733512702