Utec AB – Koneita.com

Mailing address
Rullatie 6
60510 SEINÄJOKI
Visiting address
Lager­vägen 28
13650 JORDBRO
Region
Finland
Organization id:
FI32324683
Founded: 1979
Employees: 11
English description is missing, swedish description below.

Vi är en starkt och säkert växande maskintillverkare. Alla våra produkter på maskinsidan tillverkas under vårt varumärke NOVA, som uppfyller pris och kvalitet förväntningarna för de mest krävande kunderna. Produktionsprocesser, leverantörer och samarbetspartners har noggrant valts ut genom kvalificeringsprocesser under åren. Samma fabriker betjänar också många andra Europeiska och Amerikanska märken. Vi utför årligen fabriksauditioner för att säkerställa ett friktionsfritt samarbete nu och i framtiden.

För företagskunder utanför Finland kan vi erbjuda export faktura med moms 0%.

Registrera er i nätbutiken och skicka sen ett e-post till info@koneita.com så kontrollerar vi momsnumret och godkänner kontot.

Ta gärna kontakt om det finns frågor! Vi kan erbjuda konkurrenskraftiga transporter!

Hörnstenen i vår verksamhet har alltid varit nöjda kunder, som vi också i fortsättningen vill betjäna med rättvis och rejäl handel.

Alla NOVA produkter har 12 månaders garanti. I webbutiken meddelas priser med både moms 0% och moms 24%. Vi levererar produkterna direkt från vårt egna lager. Via oss får du också mycket konkurrenskraftiga fraktpriser.

Uranus-Tuonti grundades år 1979 i Lappo, Finland. Företaget ändrades till ett aktiebolag 1983, varvid det officiella namnet blev Uranus-Tuonti Oy. År 2012 genomfördes generationsväxling och företagsnamnet ändras till UTEC Oy. Företaget fortsätter verksamheten oförändrat i de tidigare lokalerna i Lappo.

Vår verksamhet är transparent. Produkterna vi erbjuder er är av bästa kvalité och till konkurrenskraftiga priser. Med mer än 30 års erfarenhet har det även gett oss säkerhet att agera på den internationella marknaden – som är en fördel för våra kunder. Vi använder inte mellanhänder i Europa, utan vi har direkta kontakter med fabriker ute i världen och i Finland. På så sätt undviker vi långa processer i problemsituationer, höga priser och långsamma leveranser. Med våra direkta kontakter till fabrikerna, har vi garanterat alltid ett effektivt stöd till vårt förfogande i alla situationer.

Vi fungerar som importör, grossist- och detaljhandel. Utöver maskinerna är våra specialområden bland annat radioutrustning, såsom professionella sidan av VHF- och UHF-radio, kortvågsradio och tillbehör, samt ett brett område av radioamatör- och DX lyssnares radioapparater och tilläggsutrustning.

Andra specialområden är låssmedsverktyg och tillbehör. Vi fungerar också som konsulter i olika import-projekt, i synnerhet från Kina och USA, men vi hjälper även till med import från andra länder.

Vår verksamhet finns i Lappo, Södra Österbotten i Finland, där vi har två hallar på egen tomt.

Våra nya lokaler färdigställdes under åren 2007 och 2008. Den nya butiken / förevisningsutrymmet utökades till 1000 m2 i slutet av år 2010. I slutet av år 2011 färdigställdes radioapparat-enhetens nya försäljningsutrymmen och samtidigt fick vi också mera kontorsutrymme. Utöver detta utökades lagret med drygt 600m2. Vår tillväxt är varje år cirka 20-30%. Marknadsområdet är hela Skandinavien och Baltikum - främst Finland, Estland, Sverige och Norge. Med ett bra nätverk av partners kan vi satsa och växa i Central- och Sydeuropa, inklusive den krävande Östeuropeiska regionen.

Vi har besökt och bekantat oss med varje fabrik och tillverkare. Vi har gjort avtal endast med de största och internationellt kända tillverkarna som har den bästa kvalitén. Detta gör att vi kan se till att de produkter vi säljer är av hög kvalité och tillförlitliga. Samma produkter säljs även hos alla andra ledande företag ute i världen. Vi har medvetet undvikit försäljning av s.k. ”Lågpris produkter,” samt kopior.

Vårt kundsegment är brett och omfattar stora internationella industriföretag, städer och kommuner, försvaret, lantbruksföretagare, entreprenörer, hobbyklubbar samt privatpersoner. Vi levererar också en hel del maskiner och utrustning till skolor och läroanstalter, och vi kan på det viset vara med och hjälpa nästa generation att bli kunniga.

Vi har öppet vardagar mellan 08:00 -17:00, men även helger om besöket är överenskommet på förhand. Vi betjänar ofta på kvällar för de som bor längre bort. Ring så kommer vi överens om tidpunkt i förväg.

Vi levererar oftast stora beställningar med Posten ända fram till dörren (Även Kiitolinja eller Kaukokiito, om du har kontrakt med dem). Bilar avgår varje dag och du får produkten redan följande dag inom Finland. Mindre leveranser fås snabbt och enkelt via Posten eller Matkahuolto. Alla transporter är försäkrade (höjer inte fraktkostnaden).

Internationella transporter levereras med DPD, DHL, Posten eller UPS.

Du är givetvis också välkommen att hämta dina produkter direkt från oss och på samma gång har du möjlighet att bekanta dig med hela vårt sortiment.

Här nedan kan du se bilder från vårt företag och vår personal. Du hittar kontakt uppgifter uppe till höger och nere på sidan. Vi erbjuder pålitlig och professionell service och till garanterat konkurrenskraftiga priser. Före ett köpbeslut, kontakta gärna oss och hör dej för hur vi kan hjälpa dej. Det är det värt!

Vårt sortiment växer hela tiden. Kolla in vår hemsida kontinuerligt och ta en titt på våra nya produkter och erbjudanden. Alla våra priser är synliga och inkluderar moms. Produkterna har 1 års garanti. Reservdelar och service finns i våra egna utrymmen och fungerar till 100%. Kom och bekanta dej med vårt produktutbud. Välkommen som vår kund.

Koneita.com - Fair Trade

The company's services/products

Machines: sales: Air pressure machines, Assembly machines, Autogenous cutting plant, Band saws, Bending machines, Bending rolls, Blast machines, Boring machine, Chamfering machine, Cleaning machines, Cleaning machines, Cleaning plant / filtersystem, Cold-rolling machines, Compressors, Compriming engines, Contract machines, Cranes and Lifting Equipment, Cutting Machines, Drilling Machines, Eccentric presses, Edge folding machine, Edge press tools, Edging press, Electric machines, Electromechanical machines, Elictrical plant & Generators, Exhaust & Fans, Furnaces/ Ovens, Gear Machines, Graduating machine, Grinding Machines, Grooving machine, Heat treating machines, Hydraulic presses, Induction heating, Induction machines, Keysetters, Lathes, Lever machines, Lifting table, Machine equipment, Machine screw parts / pieces, Magnetic drills, Measuring Machines / Instruments, Milling Machines, Other, Packing machines, Pallet loader, Pipebending machines, Plane, Plasma cutting machine, Polishing machines, Presses, Punching machine, Recycling machines, Roller / Cylinder feeder, Rollformers, Rolling machines, Rotary tables, Rotatory machine, Saws, Sealing machines, Shears, Sheetmetal Working Machines, Spare equipment, Special purpose machines, Stretch film machine, Surfacing machines, Taping machines, Tapper, Terminal processing machines, Transport operators, Washes, Welding / welds, Wire working machine, Wood treatment machines, Wrapping-machine
Products: Angle polishing machine, Carbide drill, Carbide-tipped blade, Compressed- air tool, Exhaust, Fans, Industrial vacuum cleaner, Magnetic chucks, Pressure lift, Protective helmets, Tiger saw, Tiger saw blade, Weld material, Welding bar,wire, Welding electrodes, Welding pistols, Welding products, Welding rods, Welding tools

Agents

NOVA, Finland (General agent)
NOVA är till 100% ett finskt varumärke, med historia från slutet av -90 talet. Alla NOVA produkter har minst 12 månaders garanti. Vi levererar produkterna direkt från vårt egna lager och via oss får ni också konkurrenskraftiga priser på leveranserna. Leverantörer och samarbetspartners har noggrant valts ut genom våra kvalificeringsprocesser under åren. Vi utför årliga auditeringar för att säkerställa kvalitén och samarbetet nu och i framtiden. Vi gör inköpsavtal endast med större kända fabriker som kan uppvisa god kvalité. På detta sätt kan vi säkerställa att våra produkter har det bästa pris/kvalité förhållandet. Samma fabriker levererar också till ett flertal andra Europeiska och Amerikanska varumärken. Vårt kundsegment är brett och dit hör stora internationella industriföretag, städer och kommuner, militären, jordbrukare, byggare, föreningar samt privat personer. Vi levererar också maskiner till skolor och på det sättet hjälper till att nästa generation har kunskap om tillverkning. Produktsortimentet växer hela tiden. Besök våra nätsidor för att se nyheter och erbjudanden. Reservdelar och service fungerar i våra egna utrymmen med 100% säkerhet. Kom och bekanta dig med utbudet på plats. Välkommen som vår kund! https://novamachinetools.com/sv/

Contacts

Mikael Hudd
Sales Manager
+358 40 833 10 85
+358 40 833 10 85

Videos

NOVA RM46 sick och fals maskin

NOVA RM46 sick och fals maskin
NOVA WP360 svetsrotator
Koneita.com
Butiken 2
Metallbandsåg
Lagret
En dag på koneita.com
Planering
Butik
Induktionsvärmare NOVA IL1000
NOVA 3050 kantvik
Rörbock NOVA TB-1000
Metallbandsåg NOVA 310HDH