Tryckluftcenter i Norrland AB

Mailing address
Framnäs­gatan 5
89139 Örnsköldsvik
Region
Örnsköldsvik
Västernorrlands county
Sweden
Organization id:
556665-1674
Founded: 2004
Employees: 2
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Tryckluftcenter i Norrland AB

Tryckluftcenter har sedan 2004 bedrivit verksamhet inom underhåll, reparation, service samt försäljning av trycklufts och kompressor tillbehör. Bolaget har sitt säte i Örnsköldsvik men bedriver verksamhet över hela Norrland. Tryckluftcenter har sin största kundkrets i länen Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Gävleborg. Förutom Örnsköldsvik är vi ofta i städerna Umeå, Östersund, Sollefteå, Kramfors, Härnösand, Sundsvall och Hudiksvall och utför uppdrag.

Tryckluftcenter är återförsäljare för Chicago Pneumatic samt VIAB högtryckstvättar. Men är i övrigt ett märkesoberoende bolag som utför service på de flesta märken.

Tryckluftcenter AB har fr.o.m. 1/11 2017 övertagit Maskincentrums kompressoravdelning som även innehåller förvärvet STE Tryckluftsutrustningar AB i Sundsvall

SYSTER BOLAG

Maskincentrum i Örnsköldsvik AB
Maskincentrum i Örnsköldsvik AB startades 1999. Och sedan dess är vi ett Norrlandsföretag med uppdrag över hela Skandinavien. Vi är er naturliga samarbetspartner inom service och underhåll av maskiner för metall-plåt- och träbearbetning. Vi är märkes oberoende och kan erbjuda service på de flesta maskinmärken.
www.maskincentrum.com

Trekomp Maskinservice AB
Trekomp Maskinservice AB startades 1993, bolaget har sitt säte i Gränna men är verksam i hela Sverige. Trekomp är din servicepartner inom plåtbearbetning och är auktoriserad återförsäljare för Cybelec i Sverige. www.trekomp.se

Contacts

Christoffer Persson
0660-30 92 31
072-080 74 70