TRANSLYFT A/S

Mailing address
Aalborgvej 321
9352 Dybvad
Region
Denmark
Organization id:
DK15201304
Founded: Not specified
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till TRANSLYFT A/S

TRANSLYFT kan leverera rätt lösning för din arbetsplats, oberoende av var i processen den behövs.

Hos ankommande och avgående gods kommer varor till företaget eller skickas iväg. Här ligger fokuset på att hitta ett mer ergonomiskt och effektivt sätt att flytta varorna till och från långtradare och lastbilar. Detta kan exempelvis uppnås genom att man kompenserar för nivåskillnaderna med en höj- och sänkbar lastkaj och därigenom optimerar lastningen och lossningen av långtradare på kortare tid.

I lagerhantering är det av avgörande vikt att enkelt komma åt varorna men samtidigt utnyttja utrymmet så effektivt som möjligt. Det finns alternativ både för att stapla varor på höjden, men också att dölja dem under golvet, så att de kan höjas automatiskt till golvnivå med hjälp av en fotocell och därmed bli lättåtkomliga för medarbetarna.

Vad gäller produktion och montering befinner vi oss mitt i produktionsflödet, där allt måste flyta smidigt och enkelt. Man kan effektivisera och optimera produktionen genom att lyfta produkten till ergonomisk arbetshöjd för medarbetaren, underlätta åtkomsten till viktiga komponenter eller genom att integrera arbetsstationer.

I packrummet står hanteringen av olika varor i fokus. Här förekommer ofta upprepade lyft, något som kan leda till arbetsskador. För att förbättra och optimera inom detta område är det därför viktigast av allt att se till att medarbetaren på den mest ergonomiska arbetshöjden, för att undvika tunga lyft, vridning av kroppen och andra förfaranden som kan orsaka exempelvis ryggskador.

Välkommen att kontakta oss!

The company's services/products

Machines: sales: Lifting table
Products: Lifting equipment

Contacts

Translyft
+45 98 86 49 00
Bente Frahm Andersen
9647 4618

Videos

Translyft Hygienic Design

Translyft Hygienic Design
Lyftbord