System Technology Sweden AB

Mailing address
Linné­gatan 14
58225 Linköping
Visiting address
Linné­gatan 14
58225 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands county
Sweden
Organization id:
556280-7890
Founded: 1986
Employees: 5
English description is missing, swedish description below.

Välkommen!

Vi har ett av marknadens bredaste produktprogram inom områden som mätteknik, industriautomation och komponenter/datorer för inbäddade system.
Vi erbjuder helhetslösningar genom en unik individuell anpassning och support för just era behov!

Välkommen du också med ditt projekt, stort som litet.

Latest ads from System Technology Sweden AB

All 3 objects by this company

Agents

AEP, Italy (General agent)
AEP tillverkar ett stort sortiment med lastceller, tryckgivare, digitala manometrar, momentgivare och instrumentering för dessa med mycket hög kvalitet.
AKCP, Thailand (General agent)
Med över 100 000 levererade system är AKCP världens största tillverkare av övervakningssystem via SNMP för serverhallar och annan teknisk infrastruktur där man måste övervaka och larma för temperaturer, fukt, vatteninträngning, fläktsystem, UPS-aggregat och mycket mera. Det finns system från två givare upp till hundratals och även med videoövervakning, intrångslarm och passerkontroll. Till systemen finns en avancerad övervakningsmjukvara som ingår vi köp av hårdvara. Systemen kan även användas ihop med alla SNMP-baserade övervakningssystem på marknaden som HP OpenView, IBM Tivoli, MRTG, SiteScope, WhatsUp Gold, CA TNG, Castle Rock med flera.
Calex, United Kingdom (General agent)
Calex är specialiserade på givare för infraröd temperaturmätning i industriella processer, ishallar m.m
Compulab, Israel (General agent)
Compulab är en ledande tillverkare av SoM (System on Module), kompletta datorer för inbyggnad i volymprodukter. I sortimentet finns ett brett urval av både ARM och x86-baserade moduler. Därutöver producerar man ett brett urval av fläktlösa industridatorer i olika prestandaklasser, inklusive maskiner för IoT.
DeweSoft, Slovenia
DeweSoft är ett innovativt företag som utvecklar kompakta avancerade modulära precisionsmätsystem för fordonsbranschen och även för övriga industriella tillämpningar. Till systemen levereras mjukvaran DeweSoft som är marknadens mest kompletta mätmjukvara.
Dewetron GesmbH, Austria (General agent)
Dewetron är en marknadsledande leverantör av mätsystem, mätförstärkare och mjukvara för mätdatainsamling och analys. I sortimentet finns allt från små distribuerade precisionsmoduler för exempelvis temperaturmätning, upp till avancerade system för mobila mätningar i fordon, hybridplattformar och elkraftmätningar.
Madgetech Inc, United States of America (General agent)
Madgetech är specialiserade på kompakta batteridrivna dataloggrar för temperatur, fukt, tryck m.m. Här finns trådlösa loggrar och ett flertal specialloggrar som tål höga omgivningstemperaturer för exempelvis verifiering av autoklaver. Även loggrar för kyltransporter ingår i sortimentet.
Terabit Technology, China (General agent)
Terabit är en ledande tillverkare av solid-state diskar (SSD) med inriktning mot industrisegmentet och OEM.
Vecow, Taiwan, Province of China
Vecow är en ledande tillverkare av robusta fläktlösa industridatorer i olika prestandaklasser. Datorerna har rilkligt med I/O och de flesta har möjlighet till RAID-konfigurering. Datorerna kan levereras med roterande diskar eller SSD. Vissa datorer har även nätverksportar med PoE för direkt matning av kameror.

Contacts

Richard Klingspetz
013-35 70 30
Maria Gustafsson
013-35 70 34
Sten von Wachenfeldt
013-35 70 36
Agneta Cederborg
013-35 70 32