Mailing address
Bryggeri­gatan 11
26739 Bjuv
Region
Bjuv
Skåne county
Sweden
Organization id:
556137-9669
Founded: 1970
Employees: 6
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till RJ Maskiner AB!

RJ Maskiner AB är grönsaksodlarens maskinleverantör med det kompletta programmet från jordbearbetning till paketerad vara. Vi förser dig med kundanpassade maskiner och kompletta linjer.

Vi tar det fulla ansvaret vilket innefattar projektering, anpassning i fält, igångkörning, montage, installation och uppstart. Större installationer av till exempel tvätt- och sorteringslinjer samt igångkörningen av special-maskiner sker oftast i samarbete med personal från tillverkaren och RJ Maskiner så att kunden erhåller rätt feedback från starten. RJ Maskiner tar det fulla ansvaret för den efterföljande "after sales" biten innefattande service, reparation och reservdelsförsörjning.

RJ Maskiner AB har lång erfarenhet av maskiner till grönsaks- respektive potatisodlingen, sedan 1986 har vi helt varit inriktade på denna sektor av lantbruket. Verksamheten startade redan 1970 och skördemaskiner till grönsaker från den danska tillverkaren ASA-LIFT fanns med i programmet från begynnelsen.

RJ Maskiner AB kommer att drivas vidare i samma anda – samma personal, med ett utökat samarbete med det norska maskinföretaget Grønt Maskin AS som ingår i koncernen. Vi representerar i de båda länderna samma tillverkare såsom Asa Lift, Ekko, Monosem, Checchi, Steketee etc.

Välkommen att kontakta oss!

Contacts

Stefan Levin
042-81555