Mailing address
Box 241
56123 Huskvarna
Visiting address
Hunneryds Gård
56123 Huskvarna
Region
Jönköping
Jönköpings county
Sweden
Organization id:
556430-4680
Founded: 1991
Employees: 4
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Mobitron AB!

Vi är idag en av de ledande leverantörerna i världen av dataloggningssystem för transportövervakning och säkerhetssystem för truckar. Vi hjälper dig och dina kunder minska skador och underhållskostnader samt förbättra säkerheten på ditt företag.

Vårt nya säkerhetssystem för truckar, Cargolog Vehicle Safety System är ett effektivt verktyg som ger dig som ansvarig information direkt när något inträffar, systemet registrerar påkörningar och andra onormala händelser samt ger stöd för bra körbeteende och förändrar attityd hos förare för att undvika olyckor och onödiga reparationskostnader. Det förser dig som ansvarig med direkt information och ger dig underlag för ett mer effektivt arbetsmiljöarbete.

Cargolog Impact Recorder System är en batteridriven datalogger som utför oberoende mätningar och registreringar av acceleration X-Y-Z, temperatur, luftfuktighet och vinklar. Datalogger med inbyggda sensorer ger dig information om händelser och rådande klimat. Med Cargolog Impact Recorder System kommer du kunna fatta bättre beslut och minska kostnader för transport och hantering av material.

Dessutom representerar vi sedan år 1991 Heinzmann i Sverige. Vi har utbildad och kvalificerad personal med lång erfarenhet av analoga och digitala reglersystem. Vi erbjuder dig som kund en komplett service med rådgivning och hjälp vid val av rätt regulator modell till ditt projekt.

Våra tjänster omfattar försäljning, installation och driftsättning på Heinzmanns produktsortiment av varvtalsregulatorer och tillbehör. Vi erbjuder servicetjänster på regulator system vid vår anläggning i Huskvarna samt på plats hos kund. Vi servar och renoverar och underhåller industriella, mobila och marina anläggningar på:

* Dieselmotorer
* Gasmotorer
* Dual Fuel Motorer
* Vattenturbiner

Välkommen att kontakta oss!

Contacts

Martina Willman
036-512 25