MLT Maskin & Laser Teknik AB

Mailing address
Ångpanne­gatan 6
41705 Göteborg
Visiting address
Ångpanne­gatan 6
SE-417 Göteborg
Region
Göteborg
Västra Götalands county
Sweden
Organization id:
556308-9605
Founded: 1988
Employees: 20
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till MLT Maskin och Laser Teknik AB

Ända sedan starten 1988 har vi fokuserat på marknadsledande system och produkter och att samtidigt erbjuda experttjänster inom mätteknik samt ett brett utbud av utbildningar till våra kunder. Nu, mer än 30 år senare, finns vi med närvaro i 4 länder och 35 anställda tillgängliga när som helst för våra kunder. Vi står alltid redo med kompetens och en massiv bas av smarta mätsystem för att genomföra det som krävs, alltid med kundens problem och maskiner i fokus.

Sedan första början har vi representerat tyska PRUFTECHNIK – uppfinnarna till axeluppriktning med laser. Tillsammans med PRUFTECHNIK har MLT utvecklats från att uteslutande ha varit världsledande inom laseruppriktning till att idag ha en lång rad andra starka tillverkare som vi representerar. Vårt motto är kvalité, precision och kundnära samarbeten. Det tror vi har skapat oss en unik plats med den starka position med servicetjänster och system vi idag levererar inom våra nuvarande 5 affärsområden Condition Monitoring, Alignment, Balansering, 3D scanning och Inline metrologi.

Vi är ständigt vakna att ta oss an nya tekniker, metoder och system från nya leverantörer som med vår hjälp kan få våra kunder att uppnå högre tillgänglighet och bättre fungerande processer. Samtidigt breddar vi kontinuerligt vårt utbud av mättjänster, utbildningar och bygger skräddarsydda system efter våra kunders behov. Vi tror att detta arbete leder oss mot vår vision att bli industrins förstahandsval av innovativa mätlösningar.

Efter mer än 30 år jobbar gänget på MLT Maskin & Laserteknik AB med större vilja och ambition än någonsin för att i alla lägen göra vårt yttersta för våra kunder – vi har bara börjat!

Tack alla ni som är med oss på denna resan!

Agents

Creaform (General agent)
CREAFORM som har sedan starten 2002 vuxit till över 250 anställda och arbetat sig till en marknadsledande position inom 3D scanning och 3D inspektion
PRUFTECHNIK AG, Germany (General agent)
Vi på MLT, Maskin & Laserteknik AB är generalagenter i Sverige för produkter från Prüftechnik AG. Vi tillhandahåller instrument, utbildning, service och konsultation för förebyggande samt avhjälpande underhåll på industrin.
SCHENCK ROTEC, Germany (General agent)
Balanseringsmaskiner från SCHENCK Rotec, Världens älsta och mest erfarna bolag inom området. Maskiner för alla typer av rotorer.

Certifications

AAA – ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015 – OHSAS 18001

Contacts

Emma Berggren
+46 (0)730 94 61 20

Videos

TubeCheck extruder measurement