Mailing address
Nydals­vägen 5
19277 Sollentuna
Visiting address
Nydals­vägen 5
19277 Sollentuna
Region
Sollentuna
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556497-5224
Founded: 1998
Employees: *
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Lantz Järn & Metall AB !

Vår affärsidé är att hantera, förädla och återvinna värdefulla metaller ur metallskrot. Men vi nöjer oss inte med det. Miljöhänsyn har också hela tiden varit en helt avgörande utmaning för oss. Ända sedan Daniel Lantz startade företaget 1998 har vi haft miljöhänsyn som högsta prioritet.

Omsorgsfullt har vi byggt varje steg i vår process med miljön som ledstjärna. Idag uppfyller vi de allra strängaste miljökraven. Därför kan du med gott samvete lämna ditt metallavfall till ett av Sveriges tekniskt mest avancerade och miljömässigt säkra metallåtervinningsföretag.

Helhetslösningar som ger klirr i kassan
Lantz Metall erbjuder förmånliga helhetslösningar för avhämtning, transport och återvinning av förbrukade produkter. Du som kund ges möjlighet att själv påverka upplägget på arbetsprocessen, samt välja och vraka i vårt breda sortiment av fördelaktiga och miljövänliga tjänster.

På vår skrotgård kan du på egen hand avlämna skrotet. Många kunder väljer dock att utnyttja vår smidiga transporttjänst som inkluderar avhämtning och transport av förbrukat gods. På vår skrotgård finner du containrar ämnade för olika ändamål. Medan vissa av containrarna är avsedda för regelbunden avfallsavlämning syftar andra till att stilla tillfälliga behov av avfallshantering.

Välkomna att kontakta oss !

Certifications

AAA – ISO 14001:2004 – ISO 9001:2008

Contacts

Carl-Fredrik Bergner
0214211273