Mailing address
Plast­gatan 12a
53155 Lidköping
Visiting address
Plast­gatan 12a
53155 Lidköping
Region
Lidköping
Västra Götalands county
Sweden
Organization id:
556527-5889
Founded: 1987
Employees: 5
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Jimec AB,

Kompletta speciallösningar för industrin.

När standardlösningar inte räcker till för industriföretagen är det Jimec AB man kontaktar. Jimec AB tar fram speciallösningar inom automation, produktionutrustning, robotlösningar och specialmaskiner, och står för allt ifrån konstruktion till färdig installation.
- Det handlar helt enkelt om att ta fram en skräddarsydd lösning när marknadens standardutrustningar inte räcker till. Här kan vi komma in och ta ett helhetsansvar. Vi anpassar våra lösningar efter varje beställares behov och önskemål.
Jimec AB står för ett helhetsåtagande, vilket inbegriper allt ifrån konstruktion, tillverkning och montage till installation, CE-märkning och dokumentation.
- Det innebär att vi finns med genom hela projektet och säkerställer att allt blir rätt från början till slut. Vi är duktiga på att ta fram kostnadseffektiva maskiner och produktionslösningar eftersom vi inte jobbar med några stora
over head-kostnader.
Konceptet har attraherat en vid kundkrets som sträcker sig över hela Sverige och övriga delar av norra Europa. Kunderna finns i flera olika branscher, bland annat livsmedelsbranschen samt medicin- och fordonsindustrin.
- Vår ambition är att arbeta långsiktigt och bygga upp ett gott förtroende hos våra kunder. På så sätt utgör vi en stark resurs i deras verksamheter.

Välkommen att kontakta oss,

Contacts

Jan Blom
0510-23906
+4670-5723906

Videos

JIMEC AB