Mailing address
Tellusgången 3
12626 Hägersten
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556307-5844
Founded: 1932
Employees: 54
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Cyklop AB!

Cyklop AB är en av de ledande leverantörerna i Norden av system för lastsäkring. På den nordiska marknaden marknadsför och säljer vi maskiner, förbrukningsmaterial, märkutrustning, reservdelar, service och tillbehör.
Cyklop AB ingår i en internationell koncern med strategiskt placerade produktionsenheter. Cyklop har funnits sen 1912 och i Sverige sen 1932.

I vårt breda sortiment ingår olika typer av maskiner och förbrukningsmaterial. När det gäller bandningsmaskiner tillhandahåller vi både maskiner för plastbandning samt stålbandning vi säljer manuella, semi-automatiska samt hel-automatiska maskiner. Maskinerna är avsedda för bandning inom alla typer av industrier som sågverks-, stål-, livsmedels- och övrig industri.

Vår produktportfölj av sträckfilmsmaskiner är en av Europas bredaste! Vi tillhandahåller de flesta typer av maskiner för sträckfilmning. Vi har egen produktion i Sverige viket borgar för hög kvalité och korta leveranstider.

Inom vår koncern producerar vi även förbrukningsmaterial såsom Polyester (PET) samt Polypropylen (PP) och där vi inte har egen produktion arbetar vi sen många år med de ledande europeiska producenterna vilket borgar för bra priser och hög kvalité.

Cyklop har en egen rikstäckande serviceorganisation samt reservdelsförsörjning vilket innebär att ni som kund minimerar stillestånd.

Cyklops långa erfarenhet av maskiner och förbrukningsmaterial borgar för att våra kunder har den mest ekonomiska förpackningslösningen utan att laststabiliteten och säkerheten äventyras. Vi säkerställer att erat gods anländer oskadat till era kunder.

Välkommen att kontakta oss!

Certifications

AAA – REACH Compliance – RoHS Declaration – RoHS Directive

Contacts

Order-avdelningen
08 – 503 05 300
Servicechef Efwa Frimodig
070-2861351