Mailing address
Tallbacks­gatan 11g
19572 Rosersberg
Region
Upplands Väsby
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556947-4116
Founded: Not specified
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Välkmmen till VECTUR AB!

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter för lager och logistik.

Vi har allt du kan tänka dig och erbjuder även att hjälpa dig att komma fram till en lösning som passar just dig!

Som återförsäljare för Silverstone har vi tillgång till marknadens bästa produkter för godshantering.

Det mest använda hjälpmedlet inom lager och industri är pallyftaren som har många olika namn så som handtruck, gaffelvagn, palldragare, palltruck, pallvagn. På vår hemsida hittar du ett urval av Silverstones populäraste produkter.

Välkommen att kontakta oss!

Agents

GARANTELL, Sweden
Garantell i Värnamo utvecklar och tillverkar lösningar i metallnät. Produktsortimentet omfattar tåliga och kostnadseffektiva maskinskydd, lager- och industriväggar, näthyllplan, rasskydd och förråd.
MCCUE, Sweden
McCue är en ledande tillverkare av produkter som ger ett fullgott skydd för påkörningsskador inom olika områden och håller utrustning och applikationer fräsch länge. Produktspannet är stort med allt från påkörningsskydd för butik, väggar, högtrafikerade områden och utrustning till kundvagnsgarage.
SILVERSTONE, Sweden
Silverstone är en av Europas mest kompletta leverantörer för utrustning inom lätt materialhantering. Huvudkontor och lager ligger i Ljungby. Ett brett produktprogram med hög tillgänglighet och en hög produktkunskap gör Silverstone till en mycket bra samarbetspartner.
SPL, Sweden
Marknadsför sina produkter under varumärket Procity och Vitincom. Procity är utan tvekan det mest kompletta industriella varumärket för möbler för stadsmiljö och tillträdeskontroll i Europa. Här finns svaret på alla era behov när det gäller att erbjuda en trygg och säker gatumiljö för alla. Vitincom´s exceptionellt höga kvalitet av informationstavlor kännetecknas tack vare en mycket noggrann tillverkning, hög finish, hög kvalitet på materialvalet samt ett stort urval av tillbehör.
STOW-GROUP, Sweden
Stow är en av världens ledande leverantörer av lagerlösningar. Det de mestadels utför är utveckling och tillverkning av kvalitetssystem för lagring av gods i olika former. Stow vill leverera produkter som leder till ökad volym när det gäller lagerinredningar och hyllor. De senaste 30 åren har företaget fokuserat på högkvalitativ, men ändå ekonomisk utrustning och flexibla systemlösningar.
Viaguide, Sweden
Viaguide är en av de ledande globala aktörerna inom denna gren. Kunder över hela världen uppskattar inte bara deras långa erfarenhet, utan också den djupa kunskapen för marknaden, den utmärkta kvaliteten och livslängden på produkterna. Förutom deras standardprodukter är de välkända för sina speciallösningar. Viaguide-produkter är alltid tillverkade enligt de senaste säkerhetsföreskrifterna. Funktionalitet, kvalitet & service Made in Germany.

Certifications

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Contacts

Jonas Haraldsson
0732311186
Fredrik Horneij
08-594 309 38
0705-906501