Mailing address
Storsätra­gränd 5a
12739 Skärholmen
Visiting address
Storsätra­gränd 5
12739 Skärholmen
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556011-6120
Founded: 1991
Employees: 6
English description is missing, swedish description below.

CAD/CAM LÖSNINGAR FÖR EFFEKTIV CNC PROGRAMMERING
Vårt kunniga team har levererat CAM program och lösningar för maskinstyrning till tillverkande industri, i mer än 30 år. Fructus är Nordisk distributör av GibbsCAM för programmering av CNC maskiner. Våra övriga mjukvaror omfattar Alibre 3D CAD, CIMCO Editor/Databas och DNC lösningar samt RopeCAM för specialgängning. Vi tillhandahåller komplettlösningar med programvara, kundanpassning, idriftsättning samt professionell support. I Norden styrs idag tusentals CNC maskiner med hjälp av CAD/CAM lösningar från Fructus.

Låt oss visa hur vi kan stärka även Ert företag.
Välkommen med Er förfrågan!

Latest ads from AB Fructus Data

All 1 objects by this company

Agents

Alibre CAD, Sweden
Lättanvänd solid 3D CAD till låg kostnad. Alibre Design erbjuder snabb, robust och noggrann 3D modellering som passar utmärkt för det mindre företaget, tillverkande företag, och designers. Den har ett intuitivt arbetssätt vilket gör att den även lämpar sig väl för sporadiska användare.
CIMCO Integration, Sweden
CIMCO Edit är marknadens mest populära NC-editor. Med över 60.000 installerade licenser runtom i världen är den något av en standard idag. I Produktsortimentet finns DNC lösningar, MDC (maskinövervakning) samt PDM för verkstadsgolvet (dokumenthantering).
GibbsCAM, Sweden (General agent)
GibbsCAM är ett kraftfullt men lättanvänt CAM program för programmering av CNC maskiner inom områdena fräsning, svarvning och trådgnist. Den senaste generationen GibbsCAM omfattar ett användargränssnitt som har revolutionerat CAM industrin – användarvänligt, intuitivt och med ett logiskt arbetssätt för CNC programmerare och maskinoperatörer. MODULUPPBYGGT GibbsCAM består av ett antal baspaket och därtill ett antal påbyggnadsmoduler. I samtliga baspaket ingår både CAD-del, CAM-del och 3D Simulator. Moduluppbyggnaden gör att man kan starta med ett enklare/billigare CAM program för att sedan bygga på med fler moduler vartefter behov uppstår och man hunnit med att utveckla sin kompetens. ”The Sky Is The Limit”. LOKALT SPRÅKSTÖD FÖRENKLAR INÄRNING GibbsCAM har översatts till cirka 20 olika språk, däribland svenska och finska. GIBBSCAM I NORDEN Sedan tidigt 1990 tal distribueras GibbsCAM i Norden av Fructus Data AB (Sverige, Norge, Finland).

Contacts

Lars Skogman
070-2899172

Videos

This is GibbsCAM

This is GibbsCAM
Svarvning / Fräsning i Multisvarv
5 axlig fräsning