TUESDAY, JUNE 22 2021
Följ oss i sociala medier

Lasergravyr- & Lasermärkningsmaskiner

Page 16 of 21
Contact information
Mailing address
Box 929
50110 Borås
Visiting address
Älvsborgsleden 7
50431 Borås
Region
Borås
Västra Götalands county
Sweden
VAT number:
556066-0770
Founded: 1958
Employees: 30
English description is missing, swedish description below.

ACG Nyström AB är ett internationellt företag som marknadsför avancerad utrustning, system och kunskap till den tillverkande industrin.

Vi tillför värde i hela den textila processen, från produktutveckling, teknisk design och tillskärning till sammanfogning med sömnad och andra tekniker samt förädling med hjälp av brodyr och textiltryck. Kort och gott, vi hjälper våra kunder att bli bättre och mer konkurrenskraftiga i hela den textila utvecklings-/produktionsprocessen.

I september 2020 blev ACG Fyrtal AB en del av ACG Nyström AB och vi utökade då vårt sortiment med högkvalitativa lösningar för märkning, identifieringslösningar för skyltar, dekaler och olika typer av hårda produkter både för konsument och industri, samt med vår unika 3sixty flaskprinter.

Vi arbetar uteslutande med världsledande varumärken som delar vår vision om att erbjuda banbrytande teknik med en service som överträffar våra kunders förväntan. Vår kunskap om produktionstekniska system och processer är uppbyggd under 100 års nära samarbete med våra kunder. Detta har givit oss en unik roll som länken mellan världens ledande maskintillverkare och våra kunder i den viktiga utvecklingsprocessen.

Vi har en serviceorganisation i världsklass och våra tjänster innefattar bland annat konsultation, installation, utbildning, service och support.

Agents

GCC, Taiwan (General agent)
GCC´s LaserPro maskinmodeller har blivit Sveriges mest sålda lasergravyrmaskiner. Tack vare sin enkla, robusta och pålitliga konstruktion men också för att dessa är enkla att använda. LaserPro modellerna är märk- & gravyrlasar med stor kapacitet och som är lämpad för de flesta förekommande industriella behov. Maskinerna kan förses med Fiberlaser som CO2 för att passa kundens behov.
Juki, Poland (General agent)
Lighthouse, United Kingdom (General agent)
Lighthouse erbjuder maskiner som exv. CPM-100 och CPM-200 som är en industriskrivare för dig som behöver göra dekaler, etiketter eller skyltar i valfri färg, form och storlek!
Tajima, Japan

Contacts

Rolf Valkiainen
+46 33 48 01 11
Victor Paulsson
+46 33 48 01 18

LATEST NEWS

- News from the industry
Advertisements