LATEST NEWS

- News from the industry

Vägservice centralen i Norden AB Investerar

Plasma LXP160A 3000×1500 Vatten bord.
Vägservice centralen i Norden AB från GUNNILSE Investerar i en Plasma LXP160A 3000×1500 Vatten bord.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ivan Martin
CEO
Movs Gruppen AB/ MOVS AB / Just-Sverige
ivan@movs.se
tel: 0702-113320
www.movs.se


Översikt Movs AB
Contact information

Movs Gruppen AB

+46(0) 702-11 33 20
Mailing address
Gamla Nissa­stigen 26
31441 Torup
Region
Halmstad
Hallands county
Sweden
Organization id:
559250-8872
Founded: 2014
Employees: 3
English description is missing, swedish description below.

Movs Gruppen AB är ett familjeföretag som grundades 2012 i Sverige. Våra enheter finns i Halland (Torup och Oskarström).

Vårt främsta mål från dag ett är en nöjd kund.

Sedan vi grundades som ett försäljningsbolag, har vi erbjudit installation, underhåll och reparationstjänster på högsta kvalitetsnivå som utförs av tekniker med 20 års erfarenhet.

Genom många års arbete och kontakter med ett stort antal av våra kunder har vi utvecklat väldigt hög nivå av förståelse för marknadens behov. Den allt snabbare teknikutvecklingen möjliggör snabba och enklare tekniska lösningar i branschen och de stora och välkända lasermärkena kan inte hänga med i dessa anpassningar. Det är just här vi ser vår chans, vilket också är en chans för alla som vill förbättra, anpassa och specialisera sin maskin just för deras specifika behov.

Det var därför vi bestämde oss för att börja tillverka våra egna lasrar och robotar i Sverige under vårt varumärke MOVS.

Sedan dess har vårt uppdrag varit att göra vårt bästa för att hitta lösningar som möjliggör högkvalitativ, snabb och effektiv drift av våra maskiner för alla våra kunders behov.

Vår företagskultur

Arbeta hos Movs Gruppen AB

PRESENTATION

Att arbeta hos Movs Gruppen AB innebär både rättigheter och skyldigheter. Alla bär ett ansvar för att Movs Gruppen AB verksamhetsmål uppnås och att företagskulturen bibehålls.

Movs Gruppen AB erbjuder sina medarbetare en stor möjlighet att påverka både företagets och sin egen utveckling. Genom medarbetarnas engagemang skall Movs Gruppen AB växa på både antalet nya som befintliga kunder, samt säkerhets ställa långsiktiga kundrelationer.

Våra ledord

Movs Gruppen AB ledord är KUNDNYTTA, SERVICE och HÄNGIVENHET. Våra ledord skall genomsyra arbetet, både internt och externt.

Kundnytta

• Vi delar generöst med oss av vår kunskap och tid.

• Aktivt söker fördelar och hjälper andra företag genom våra tjänster.

• Förståelse för de utmaningar som våra kunder, och även vår övriga omgivning ställs inför.

Service

• Snabba återkopplingar och lösningar.

• Lyhördhet inför våra klienters behov.

• Medvetenhet om att service är en känsla.

Hängivenhet

• Vi håller hög service och ger det bästa av bemötanden.

• Vi är ärliga och håller vad vi lovar.

• Vi eftersträvar framgång genom att bidra till att människor och företag i vår närhet lyckas.

Genom att vara generösa, lyhörda och engagerade vinner vi förtroende. Att bygga förtroende är resultatet av våra ledord.

Vår miljöpolicy

Movs Gruppen AB aktivt verkar för att förbättra sin verksamhet ur ekologisk synvinkel genom att prioritera miljöaspekter i arbetet. Det sker genom att relevant miljölagstiftning följs, att arbeta med ett systematiskt kretsloppstänkande där återvinning är ett nyckelord och att förbättra vår verksamhet så att vi minskar vår negativa miljöpåverkan.

Agents

Movs Laser, Sweden (General agent)

Files

N2 generator

Contacts

Ivan Martin
+46(0) 702-11 33 20

Videos

Presentation

LATEST NEWS

- News from the industry
4/10/2024
Doxas styrelseordförande avböjer omval K100 aggregatbytes­system introducerasElbilen ORA lättar inte på gasenCastrol lanserar nytt smörjmedelssortimentSkräddarsydd prefabri­cerad schaktlösning
4/9/2024
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
4/8/2024
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka
4/4/2024
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web
4/3/2024
Samarbetet Clip-Lok SimPak och Wing Lift™Hallå där Jens KjellssonDen osynliga hjälten Välj rätt grävskopa AMIC Group förvärvar Tramo ETV och Unitrafo