LATEST NEWS

- News from the industry

Upptäck marknadens snabbaste system

SOPPEC DRIVER™ - Linjemarkeringsvagnen
Linjemarkeringsvagnen soppec driver™ har många fördelar

• Den låga profilen och dragstångens centrala placering ger hög stabilitet och minimerar risken för att användarens manövrering stör appliceringen. Den kan användaspå både slätt (betong) och ojämnt underlag (asfalt).
• Hjulen har bred slitbana (32 mm) och lång hjulbas och säkerställer en rak linjedragning.
• Sprayzonen är skyddad och optimerad så att den sprayade färgen inte blir förstörd. Ett vindskydd (tillval) stärker skyddet ytterligare om väderförhållandena är besvärliga.
• Vagnen är utformad så att användaren tydligt kan se markeringsmålet och linjemarkeringsområdet.
• Tack vare vagnens kompakta format är markeringar möjliga upp till 60 mm framför och 79 mm vid sidan av hinder.
• Markeringslinjens bredd kan ställas in steglöst på mellan 5 och 12 cm.
• Du behöver inga verktyg för att göra i ordning vagnen. Ställ bara in dragstången och aerosolhållaren i rätt läge och dra åt de två fästmuttrarna för hand.
• SOPPEC DRIVER™-vagnen kan göras om till en tejpapplikator och TRACING PRO färg.
• Aerosolburkens placering är mycket intuitiv tack vare den exklusiva munstyckeshållaren för SOPPEC PureSPRAY™.
• Det finns ett fack för en extra aerosolburk, vilket gör det möjligt att dra en 180 m lång och 75 mm bred linje på slätt underlag i en enda applicering..
• Vagnen går snabbt att förvara. Ställ den bara på fronten med hjälp av det bakre handtaget och fäll dragstången bakåt.

Golvlinjemarkeringsfärgen SOPPEC TRACING® PRO och tejpapplikator är framtagen för uppmärkning av golvskyltar på arbetsplatser för ökad säkerhet – såväl för dig, och dina medarbetare som för besökare och kunder.

Läs mer om SOPPEC DRIVER systemet här ->
Contact information
Mailing address
Krokslätts Torg 5
43167 Mölndal
Visiting address
Krokslätts Torg
43167 Göteborg
Region
Mölndal
Västra Götalands county
Sweden
Organization id:
556757-2317
Founded: 2009
Employees: 9
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Technima Nordic AB

Vi har i första hand markeringsspray anpassade till specifika behov hos kompetent yrkesfolk inom olika sektorer:

BYGG: Ett stort sortiment av sprayfärger, tekniska produkter och markeringstillbehör som är oumbärliga för yrkesarbetare inom bygg- och anläggning. Kvalitet, precision, synbarhet på långt håll och hållbara markeringar anpassade efter era behov.

SKOG: Förstahandsvalet för yrkesfolk inom skogsbruk. Våra sprayfärger, komplement och tillbehör uppfyller de mest krävande markeringsbehoven hos skogsarbetare. Våra produkter är idealiska för skogsförvaltning eller sågverk.

EVENEMANG: Våra temporära markeringsfärger och färger med olika effekter är idealiska för utmärkning av olika sporter som vandringar, tävlingar, utställningar och andra evenemang.

LINJE: Ett sortiment med vagnar och färger för linjemarkering för att strukturera utrymme, avgränsa ytor och optimera trafiken. Våra linjemarkeringar är enkla att applicera och ger ett perfekt resultat samt bra resistens under lång tid.

RAL: Ett sortiment av bättringsfärger och övriga industrifärger för att enkelt och snabbt återställa era ytor. Ni hittar även ett brett urval av RAL-färger för säkerhetsmärkning eller för användning på jordbruks- eller anläggningsmaskiner.

TEKNIK: Ett komplett sortiment för underhåll av utrustning, delar, kugghjul och byggutrustning. Produkterna i sortimentet SOPPEC PRO TECH erbjuder en bred palett av aerosolprodukter samlade under funktionerna SKYDD, RENGÖRING, SMÖRJNING.

Marknadsledande i Norden på märkfärg.

Latest ads from Technima Nordic AB

All 135 objects by this company

Certifications

ISO 14001:2004 – ISO 9001:2000 – OHSAS 18001

Contacts

Daniel Algons
Sales Area Manager Sweden
+46 (0) 702 119 670
Joel Berggren
Key Account Manager Sweden
+46766354015

Videos

SOPPEC Fluo TP Hydro - vattenbaserad märkspray

SOPPEC Fluo TP Hydro - vattenbaserad märkspray
Soppec PureSPRAY-systemet
DITYSPRAY system - the many advantages
DITYSPRAY system - The Refillable Air Powered Spray Can

LATEST NEWS

- News from the industry
4/11/2024
Sjöö Sandström expand­erar med ny säljareLantbrukarna pressade av låg lönsamhetKia presenterar uppdaterad elbilsstrategi
4/10/2024
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
4/9/2024
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
4/8/2024
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka
4/4/2024
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web