LATEST NEWS

- News from the industry

Remote lanserar satsning på hållbarhetspartners

Vidtar åtgärder mot klimatförändringar
Utökar sin marknadsplats med hållbarhetskategori som ska möjliggöra för företagets kunder över hela världen att vidta åtgärder mot klimatförändringar.

HR-företaget Remote, som är ledande inom hantering av globala, distribuerade arbetsstyrkor, meddelar att man utökar sin Remote Marketplace med en ny kategori för partners inom hållbarhetsområdet. Plan A, Consequence, Earthly, Watershed, Ecologi, Patch, EcoCart, Planetly, EarthShare, Lune, och Treedom kommer att ansluta sig till det växande partnernätverket för att göra det möjligt för företag att genomföra satsningar på miljö och sociala frågor (ESG).

"Den nya hållbarhetskategorin ligger Remote varmt om hjärtat. Vårt uppdrag handlar inte bara om att globalisera arbetsstyrkor, utan också om att hjälpa organisationer att bidra till vår planet", säger Job van der Voort, medgrundare och vd för Remote. "Att leda företag i en global arbetsmiljö som ständigt utvecklas är en otroligt viktig uppgift och vi inser att det enda sättet att göra det är att samarbeta med företag som delar den visionen. Remote Marketplace hjälper våra kunder att hantera tillväxt och anpassa sig till förändringar med hjälp av de bästa verktygen och det bästa stödet som finns."

Med den nya hållbarhetskategorin sammanför Remote Marketplace verktyg för klimatstrategiutveckling, koldioxidhantering, koldioxidhantering och klimatkompensering, voluntärinsatser, med mera från ledande företag. En av de senaste hållbarhetspartnerna, Plan A, hjälper företag att minska koldioxidutsläppen från sin verksamhet och utveckla en långsiktig hållbarhetsplan med sin plattform för koldioxidredovisning och sitt verktyg för ESG-rapportering.
"Klimatförändringarna är vår tids mest brådskande fråga, och vi har inte mycket tid kvar för att minska koldioxidutsläppen. Därför är det av största vikt för företagen att mäta och minska koldioxidutsläppen och att integrera ESG-kriterierna i affärsverksamheten", säger Lubomila Jordanova, vd för Plan A. "Med Remote Marketplace kan företagen hitta rätt leverantör av dessa tjänster. För oss är det en chans att få kontakt med ambitiösa organisationer med en nollvision för nettoutsläpp."

Remote lanserade sin marknadsplats 2021 för att erbjuda kraftfulla appar, verktyg och tjänster som hjälper kunderna att spara tid vid val av leverantörer och öka sin globala tillväxt. Sedan dess har partnernätverket mer än fördubblats – inklusive ledande organisationer som Lattice, Notion och Loom – för att hjälpa företag att hantera några av de största utmaningarna i samband med globalt distribuerat arbete som talangförsörjning, produktivitet och samarbete, och nu, för att bekämpa klimatkrisen.

Remote utökar antalet Marketplace-partners för att vidta åtgärder mot klimatförändringar och ytterligare effektivisera arbetsflöden för kunder som vill globalisera sin arbetsstyrka. se här för mer information.

Jan Fredriksson
Northern Link PR
jan@nlpr.se
+46 70 716 00 68
Contact information

Northern Link PR i Sverige AB

Mailing address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Visiting address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556834-7198
Founded: Not specified
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Contacts

Henrik Aare
070-598 22 82

LATEST NEWS

- News from the industry
12/1/2023
Stålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023Steute strukturerar om sina affärsområdenMomentum Group förvärvar Swerub
11/30/2023
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
11/29/2023
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
11/28/2023
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!
11/27/2023
Treston Quick Edge ArbetsstationSäkra driften av dina maskiner Ett sekel av metallåtervinning Utrustning för att säkerställa en effektiv rivning Välj en certifierad leverantör för trådbondning