Xenits medarbetare får prestigefull utmärkelse - industritorget.com
SUNDAY, APRIL 05 2020
Följ oss i sociala medier

LATEST NEWS

- News from the industry

Xenits medarbetare får prestigefull utmärkelse

Måns Hurtigh, specialist på IT-företaget Xenit, har som en av 68 personer i världen fått utmärkelsen Citrix Technology Advocate (CTA).
Det gör att Xenit stärker sin position som det bästa konsultföretaget på Citrix produkter och tjänster i Norden.

Citrix är ett amerikanskt mjukvaruföretag och sedan många år en nyckelpartner till Xenit. Varje år utnämner Citrix ett fåtal personer till CTA. Gemensamt för de som får utmärkelsen är att de har en stor kunskap om tekniken och vill bidra i utvecklingen av nya lösningar.

– För att få CTA måste man vara exceptionellt duktig och driven, man ska brinna för att hitta de bästa lösningarna för kunderna. Måns stämmer verkligen in på den beskrivningen och vi är jätteglada och stolta över att ha ytterligare en CTA i vårt team, säger Linus Lindström, vd på Xenit.

Xenit har ända sedan starten 2009 satsat mycket på att rekrytera unga talanger och kännetecknas av en kultur baserad på kompetensutveckling, kunskapsutbyten och tydliga karriärvägar.

– Vi uppmuntrar våra medarbetare ett engagera sig i tekniken, åka på konferenser och bygga nätverk. På så sätt skapar vi förutsättningar för individuellt självförverkligande, vi vill att alla ska ha möjlighet att bli bäst inom sitt kompetensområde, säger Linus Lindström.

Måns Hurtigh började som trainee på Xenit 2014 och har gjort en snabb karriär. Idag jobbar han som konsult med virtualisering som specialistområde.

– Xenit är en arbetsplats med högt i tak och jag har alltid känt att jag fått göra det jag vill. Att bli utnämnd till CTA är verkligen ett kvitto på att jag är på rätt väg, säger han.

Som CTA kommer Måns ha ett uppdrag att dela sin kunskap och erfarenhet med andra experter. I gengäld får han särskild tillgång till Citrix produkter och specialister.

– Som konsult drivs jag av ledarskapet, att få skapa visioner och se till att de blir verklighet. Det är superkul att Citrix ser det man gör och jag ser fram emot att få vara ambassadör och delta i deras community.

I sitt team har Xenit redan sedan tidigare en CTA och en CTP (Citrix Technology Professional, totalt 64st i världen och en i Sverige) som båda fått sina titlar förnyade 2020. Senaste året har också Xenit uppnått det högsta partnerskapet, Platinum, med Citrix.

Linus Lindström
VD
linus.lindstrom@xenit.se
0107073502
0766-226802

LATEST NEWS

- News from the industry
3/31/2020
Stockholmsmässan blir FältsjukhusNu lanseras Purus Corner med mattsvart sil i mönstret ChessNordprofil Byggplåt AB förvärvar grossistverksamhet i Luleå Kraftfulla gamingdatorer bidrar i kampen mot Covid-19Mercedes-Benz 8-sitsiga elbil vintertestad i SverigeStructor bidrar till vindkrafts­utbyggnaden i SverigeHallströms Verkstäder AB om Projektet Smart Industriell Modernisering JHSatsning på fossilfritt gruvbrytningssystemFyrfasen Energi och Eways krokar arm för att göra det lätt att köra elbil
3/30/2020
Vi har godkända kirurg­maskar som är CE och ISO märkta.Akutsjukhus prisat för innovativ plåtfasadLesjöfors koncernchef: ”Vår beredskap är god och vi följer utvecklingen dag för dag”Passa på innan den 6 AprilLär dig mer om DATRONs fräsverktyg Ny betydande order: DVel levererar mätutrustning till Studsvik Det stora antalet video­möten utmanar IT-säkerheten Distansutbildning värdefullt i CoronatiderStor potential för bioenergi - branschen står redo för att levereraEntreprenad Live är positiva i orostider – “Vårt koncept håller”3D-skrivarna går varmaGPIF och Kommuninvest gör gemensam satsning på gröna obligationerSatsa på varseldrabbade – skapa snabbspår för omställningNSVA ser stora fördelar med schaktfria lednings­dragningarAnvänd telefonen som Passerkort
3/27/2020
Rototilts helautomatiska snabbfästessystem den stora snackisen under ConexpoStyrud investerar för hållbarhetFAT av RO-anläggningEmballator Melleruds Plast kraftsamlarArkitekter skriver ut skyddsutrustning till vårdpersonal i coronatiderVolkswagen fyller på med laddbara bilar för den svenska marknadenRegion Värmland väljer Steora efter lyckad utvärderingLinde & Lantmännen Agroetanol bygger ut koldioxidanläggningen Norlic i NorrköpingVattenstämman 2020 i Kalmar ställs inBilfläktar blir respiratorer när Ford samarbetar med 3M, GE Healthcare och UAWBranschens första självsugande batteridrivna vattenpumpEnergiförbättring blir elföretag
3/26/2020
Ny agentur hos LichronProblem med att få fram prototyper och små serier?Hög tid att boka reparationer och renoveringar under semesterperioden.Falun först i Sverige med Dig Assist i skolanKunskap om tryck & kvalité i varje bitLagerautomation är hetare än någonsin Descartes stärker sitt e-handelserbjudande, förvärvar PeoplevoxDescartes växlar upp i Norden – rekryterar HR-chefSå påverkas det sydsvenska näringslivet av CoronavirusetDen smarta fabrikenRädda SME-företagen - Storföretagen måste betala sina fakturor i tidSTIHL inför hemleverans av motorsågarASUS lanserar Chromebook Flip C436 i SverigeFullt fokus på hållbarhet när Klädesholmen satsar på solcellsanläggningSökte en nischverksamhet – blev lösullsentreprenör på heltidNu öppnar Würth butik i Växjö - invigningsdagar 26-27 mars!Träbyggandet ökar och Sweco skriver ramavtal med DeromeBranschens första batteridrivna rensmaskinHuawei och Deloitte i ny rapport: 5G-teknik hjälpte Kina bekämpa Coronaviruset
3/25/2020
Hållfasta tryckfjädrar i verktygsstål för höga temperaturer Säkerhet från EnglandElmia Lastbil flyttas fram till 2021Gasum ska förse Preem med förnybart marint bränsleAbsolicon står stadigt trots Coronakris​Beijer Byggmaterial släpper guide till hantverkare i hantering av Covid-19Derome expanderar mer – slår upp portarna i Karlskrona
Advertisements