LATEST NEWS

- News from the industry

Vintriga erbjudanden

Missa inte vårt december erbjudande !

15% rabatt på enskilda samtal

10% rabatt på gruppaket

Med Dig i FokusSök hjälp tidigt
Desto snabbare man söker hjälp desto större möjligheter finns det att bryta den onda cirkeln. Om du upplever akuta besvär, tankar om att skada dig själv eller andra rekommenderar jag dig att du vänder dig till en psykiatrisk akutmottagning eller ringer 112.

Du har rätt att må bra
Second Chance ger dig hjälp för att guida dig genom dina svåra tider. Jag ger dig stöd i din krissituation och hjälper dig att utveckla strategier för att undvika eller hantera liknande situationer i framtiden.

Individuell behandlingsplan
Beroende på terapeutens arbetssätt finns det en mängd olika tekniker och strategier som kan användas. Hur som helst kräver nästan alla typer av terapi att det utvecklas en relation mellan terapeuten och klienten, att det finns en kommunikation och en dialog, för att överkomma problematiska tankar eller beteenden.


Vill du uppnå förändring?Har du fastnat i ditt hamsterhjul? Känns det som att du inte ser ljuset i tunneln? Vill du ha en förändring men vet inte hur?

Kontakta mig för mer information eller boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal
Contact information
Mailing address
Solhems­vägen 7 Lgh 1105
13740 Västerhaninge
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
920901-XXXX
Founded: Not specified
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Second Chance

Angelica Granath, KBT, ACT coach, MI, Alkohol och drogterapeut, äger och driver Second Chance.
Idén till att starta Second Chance började som en tanke tillsammans med Angelicas mamma som var socionom. En tanke om att tillsammans starta ett företag som skulle skulle hjälpa människor och djur med en andra chans i livet.
Stötta, vägleda och tro det bästa om varje individ mot bakgrund av att alla vill uppnå den bästa versionen av sig själva och sträva efter psykiskt välmående.

Samma år som Angelica kom in på socialpedagogprogrammet fick hennes mamma diagnosen ALS.
När Angelicas mamma tragiskt gick bort i sin sjukdom bestämde sig Angelica för att fullfölja den gemensamma drömmen och starta Second Chance.

Visionen är att kunna erbjuda en säker, individualiserad och kvalitativ behandling för varje klient.
Att få klienterna att känna trygghet. Att Second Chance kan få människor att växa, hitta välmående, tro på sig själva och att tillsammans med klienten hitta vägar för att uppnå målen.
En framtidsvision är att växa som företag och etablera sig för att kunna hjälpa, stötta och vägleda människor och även djur i framtiden.

Angelica jobbar med ungdomar och har erfarenhet av att möta vuxna tonåringar samt vuxna som lider av psykisk ohälsa, ångest, social fobi, sorg och andra svåra livsförhållanden. Angelica har erfarenhet av coachning för tonåringar och vuxna som befinner och befunnit sig i svårt missbruk och kriminalitet.
Angelica utgår från KBT, ACT, MI och Mindfulness med respekt för individen i sina behandlingar. Second Chance sätter klienten i centrum och anpassar arbetet efter klientens behov och målsättningar.

Nyckelord: Förtroende, Förändring, Hållbarhet, Kommunikation, Ledarskap, Mod, Nyfikenhet, Trovärdighet, Ärlighet.

Latest ads from Second Chance

All 1 objects by this company

The company's services/products

Consultation: Call consultants

Contacts

Angelica Granath
0762756263

Videos

Angelica - Efter ett liv med självskadebeteende, mobbning och beroende startade jag egen firma

LATEST NEWS

- News from the industry
1/27/2023
Kallabandsågar hos EquipmentstoreSafeReach kommer åt alla områden med rope accessLanserar senaste genera­tionen L&W Bending TesterVälj rätt kabel och kabelkedjaFem trender inom PLM 2023
1/26/2023
Lasermätning: Framtiden för precision och effektivitet Lyftöglor: Nyckeln till säker materialhanteringTrådbondning är ett kritiskt steg inom trådbondningSvensk Byggplåt inrättar externt hållbarhetsrådMimecast förutspår IT-säkerhetstrenderna för 2023
1/25/2023
Verktyg Online kan sina kompressorerOnlineauktioner för begagnade hjullastareKöpa begagnade industrimaskiner hos BlintoHitta begagnade industrimaskinerSatsar på potentialen i additiv tillverkning
1/24/2023
MPP erbjuder säkra tankar och cisternerMätspetsar för mätmaskiner och standardapplikationerSå lagar man en trasig hydraulcylinderGör allt som går att tillverka i tunnplåtVolvo Construction Equip­ment leder omställningen
1/23/2023
Massflödesmätare och massflödeskontrollersDuroc Machine Tool kan sina fräsarKlassificering av laser för lasermärkningTruckutbildning i Stockholm Wexoe AB nyanställer