LATEST NEWS

- News from the industry

Verizon Business blir Bertelsmanns partner

Global partner för nätverkstransformation
Verizon Business har för andra gången valts ut av Bertelsmann, ett media-, tjänste- och utbildningsföretag, för att transformera sin globala nätverksinfrastruktur och förblir en av företagets globala partners för nätverkstransformation. Verizon kommer att driftsätta en Network-as-a-Service (NaaS)-lösning, som fokuserar på ett globalt managerat Software Defined-WAN (SD-WAN)-nätverk som stöds av virtualiserade säkerhetsfunktioner över Bertelsmanns verksamhet i Amerika såväl som i dotterbolag i APAC- och EMEA-regionerna.

Bertelsmann har sitt huvudkontor i Tyskland och är ett av världens största medie-, tjänste- och utbildningsföretag. Bolaget är verksamt i cirka 50 länder runt om i världen. Dess dotterbolag inkluderar underhållningsgruppen RTL Group, Penguin Random House, BMG, tjänsteleverantören Arvato, Bertelsmann Printing Group, Bertelsmann Education Group och Bertelsmann Investments. Bertelsmann har cirka 130 000 anställda och genererade intäkter på 17,3 miljarder euro.

Tillförlitlighet, säkerhet, stabilitet och innovation var högt prioriterade på Bertelsmanns agenda vid omvalet av nätverkspartner, vilket Verizons meritlista hade bevisat som en av Bertelsmanns partners under migrationsresan av första generationen som påbörjades 2016.

"Att omvandla en global verksamhet för att bli mer flexibel och kunna konkurrera i den snabbrörliga digitala miljön är avgörande för att behålla en konkurrensfördel på marknaden,” säger Scott Lawrence, Group Vice President för Verizon Business i EMEA. "NaaS-ramverk med nästa generations nätverk och säkerhet kombinerar tillförlitlighet med kraften i konkurrenskraftig smidighet för globala företag. Med tanke på den grundläggande betydelsen av dessa nätverk är det avgörande att företag ansluter sig till en partner som har dokumenterad erfarenhet och förstår vikten av säkerhet inom denna kärntjänst.”

Nästa generations SD-WAN-nätverk har säkerhet inbyggd i sin kärna. Verizon Advanced SASE tillhandahåller en universellt distribuerad, identitetscentrerad nätverks- och säkerhetsplattform, som garanterar att Bertelsmanns slutanvändare och enheter på alla platser är säkert anslutna.

"Ett stabilt och säkert globalt nätverk är nyckeln för att vår verksamhet ska bli framgångsrik och för att utnyttja de nya affärsmöjligheter som den smidiga, digitala världen erbjuder,” säger Jochen Grochtdreis, Senior Vice President Corporate IT från Bertelsmann. "Vår verksamhet är väldigt beroende av kvaliteten på vårt nätverk. Det var avgörande att vi sammanstrålade med en teknikpartner vi litade på som hade bevisad global erfarenhet, en meritlista inom vår grupp och delade vår vision om hur nätverket skulle stödja den föränderliga transformationen i vår verksamhet. Verizon Business har varit vår pålitliga nätverkspartner under de senaste fem åren och vi är övertygade om att de också är rätt partner för vår framtid.”

Vad Network as a Service är och varför det är viktigt
Verizon Business nätverk som en tjänst (NaaS) är en on-demand-lösning som använder den senaste anslutnings-, nätverks- och säkerhetstekniken. On-demand-erbjudandet tar flera tekniker och levererar en enda lösning till kunden för att möjliggöra deras digitala transformation. När tekniken utvecklas kommer kunder som Bertelsmann att ha den senaste tekniken nästan omedelbart och kan fokusera på det som betyder mest för dem.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Aare | PR consultant
henrik@nlpr.se | +46 70 598 22 82
Northern Link PR
Banérgatan 12, 115 23 Stockholm
www.northernlinkpr.se
Contact information

Northern Link PR i Sverige AB

Mailing address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Visiting address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556834-7198
Founded: Not specified
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Contacts

Henrik Aare
070-598 22 82

LATEST NEWS

- News from the industry
6/20/2022
En av Gold Sweden’s Best Managed CompaniesDen mest kraftfulla dammsugaren* från MieleWenaas AS etablerar sig i SverigeNya rapporter ger djupare insikt om hybridarbete
6/17/2022
Höj trycket lokalt med hjälp av tryckluftClemondo satsar på miljövänliga produkterNu ska Dalarna locka fler utländska investerare20 företag får utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies 2022Elektrifiering av bioraffinaderier ger flerfaldig produktionsökningAudi gör det lättare att ladda elbilenNy bläckstrålemärkning till OEM Electronics maskinparkIndustrins förutsättningar inför avtalsrörelsenEaton utökar samarbetet med MicrosoftMiljonstöd möjliggör återvinning av komplex plast Sigma Technology lanserar ett nytt företagCisco presenterar lösningar för smartare, enklare nätverkNy injektionspistol sparar både arbetstid och resurser
6/16/2022
Förstå PulverbäddsfusionsteknikSvenska Mässan Gothia Towers satsar på solcellsanläggningSchneider Electric rankas på andra platsSnabbväxande installationsföretag med många strängar på sin lyraNy funktion möjliggör nätverkande kring Zoom-eventsElmopeder går undan nuCarlsberg elektrifierar lagertransporterna i HallandLambertsson växlar upp med förnybart bränsleBYGG.se lanserar ny offerttjänst för hantverksarbetenNio nya projekt vässar svensk 2D-branschRenta förenas med norrländska L E MaskinStorskalig odling av mikroalger Unit4 förvärvar danska Scanmarket
6/15/2022
ABB-robotar lyfter produktivitet och hållbarhet på Fårbo Mekaniska Omvänd osmos – StapelbarNy landschef för Ahlsell SverigeMimecast har köpts upp av riskkapitalbolaget Permira Sökmotorn för möbler och inredning i Sverige - FAVIFlyttstädning och annan städning för företagetHelsingborg startar Sveriges första kommunala AI-labbNy utbildning säkrar hållbara affärer i Sydsveriges näringslivElever på Järfälla gymnasium tilldelas BygmastipendietTranpenad förvärvar Eyes4workUltimo ledare inom EAM-teknologiNy Castrol studie i Norden kring nästa bilköpStor skillnad på epostskydd bland nordiska företag Peab utför renoverings­projekt för Helsingfors UniversitetssjukhusTaigatechs AI-lösning redo för marknadenJoanna odlar i ett Elfa-system!
6/14/2022
CAD-Design blir vanligare och vanligareVolvo CE påbörjar testning Ny lasertrackerplattform med ultralång räckviddBättre fiskelycka tack vare hållfast LesjöforsdetaljF-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten Lambertsson etablerar nytt kundcenterNP Nilsson förvärvar och växer inom industriellt byggandeNu möts internationell gruvindustri i SkellefteåDigitaliseringen har fått yrkeshögskolan att satsa på fler programmerareOmedelbara offerter på CNC-bearbetningHydroscand Group AB förvärvar Anderstorp Hydraulik ABZipforce lanserar en ny generation portabla elmotorer för cyklarNya allroundmaskiner för effektiv palltransportVärldsledaren inom värmepumpar storsatsar på den svenska marknaden
6/13/2022
Optimal lösning – det är målet för varje projektABB visar upp framtiden för processautomation