FRIDAY, JULY 19 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

Vågleverantören Flintab AB och norska Reknes AS inleder marknadssamarbete

Parterna tillkännagav idag att de har ingått avtal om att Reknes har blivit exklusiv återförsäljare av Flintabs industriella vågar och vägningssystem för den norska marknaden.
"Vi är mycket glada att etablera Flintabs starka varumärke i Norge och Reknes är en idealisk partner för oss", säger Pär Arlebrand, VD för Flintab AB.

Flintab utvecklar, tillverkar och marknadsför vågar och vägningssystem för industri och kommun/offentlig sektor. Sortimentet är mycket omfattande från stora fordonsvågar till mindre paketvågar. Företaget fortsätter att växa och ökar sin omsättning. Som ett led i Flintabs tillväxtstrategi sker etablering på nya marknader med början i de nordiska länderna. Flintab Oy i Finland startades i februari och i och med samarbetet med Reknes blir Norge ny marknad.

VD för Reknes, Runar Oseberg Grøtting anser att avtalet kommer att ha stor inverkan på bolagets fortsatta tillväxt.

”Vi är mest kända som leverantör av affärssystem och automatiserade vägnings- och betalningslösningar för miljö- och återvinningsindustrin. När vi nu har exklusiv tillgång till hela Flintabs sortiment är det naturligt att expandera denna horisont. Entreprenörer, mat, energi, logistik och transport samt industri och process är naturmarknader där vi ser möjligheter”, säger Oseberg Grøtting.

Flintab AB är ett av Sveriges ledande företag inom industriell vägning. Företaget etablerar sig nu på fler marknader. Flintab AB är certifierat enligt ISO9001 och ISO14001.

Reknes AS är en ledande norsk leverantör av IT-lösningar för miljö- och återvinningsindustrin över 30 år. Bolaget utvecklar framtidsorienterad mjukvara och lösningar för olika ändamål för alla aktörer inom branschen. Reknes är certifierat enligt ISO9001 och ISO14001.

Kontakt:

Flintab AB

Pär Arlebrand - VD

Tel. +46 (0) 36-31 42 33 eller par.arlebrand@flintab.se

Reknes AS

Karl-Inge Reknes - Styrelseordförande

Tel. +47 975 55 860 eller kir@reknes.no

Flintab utvecklar, tillverkar och marknadsför vågar och vägningssystem för industri och kommun/offentlig sektor.

LATEST NEWS

- News from the industry
7/5/2019
Ett parkeringsgarage fullt med GARO-laddboxarUtveckla den applicerbara forskningen kring träbyggande – skapa frizoner
7/4/2019
Rudells blir AR Rackings enda återförsäljare i SverigeNCC tecknar rikstäckande ramavtal med RiksbyggenByggblock för högtryckshydraulik i hårda miljöerFordonsbesiktningens historiaReserapport från Z&I´s Roadshow"Därför är SunPine så centrala i omställningen"Telia kopplar upp E.ONs kunder i SverigeFler certifieras inom underhållsledarskapVärldens första batteridrivna modell med spadgrepp och KickBack ControlKlimatomställningen viktig fråga när näringsministern besökte Cementa i SliteOrkla väljer ledande energileverantör för sin värmeförsörjning i FilipstadEtt lyckat Vinnova-projekt under ledning av SSGMaskiner och människor testade knäckebrödLiqui Moly officiell partner för friidrotts-EM 2020Nya Opel Astra – nu ännu mer effektivJobba med Skyddsronder och checklistor i Zert RMWater&Wastewater – ny internationell VA-mässa 2021
7/3/2019
Säker med Kipp i 100 årNya Renault Captur som plug-in hybridFord levererar nyheter om Ford GT vid Goodwood Festival of SpeedSveriges nya forskningsfartyg levererat till SLU i SpanienMariestads kommun får ledande roll i Sveriges IndustrikommunerModellstyrd marksanering på Godisfabriken i GävleVärlden behöver inte fler plaggCapgemini blir en av Volvo Cars huvudleverantörer inom digital transformation och molnlösningarSvevia målar om HögakustenbronBlogg Almedalen 2019: Flexibilitet är det nya svarta – så vad händer härnäst?Nya BMW X6 - större, starkare och lyxigareSkellefteå Snickericentral får stororder på över 40 miljonerIndustri på frammarschMiljöreglering hotar nödvändig klimatomställningKompetensförsörjning i fokus på ME:s almedalsseminariumNya RIO:n i serien E-LineHyundai rankad i topp när det kommer till kvalitet
7/2/2019
Schneider Electric Foundation i partnerskap med Solar Impulse FoundationDigitala verktyg som skapar verklig affärsnyttaKontrollera trycket i ditt hydraulik system med testnipplar från CEJNStavdal och Ramirent påbörjar sammanslagningenStena Recycling deltar i pilotprojekt för spårbarhet av farligt avfallProcessus projekterar för ett hållbart samhälle världen överAbacus produktionsstartar 131 studentbostäder i Ruddammen, centrala StockholmNuvarande åtaganden att avveckla kolkraft gravt otillräckliga för att vända klimatförändringen Smart Industriell ModerniseringFortsatt god konjunktur i Stockholm trots orolig omvärld Almedalen 2019 - Uppdämt behov av omställningPressinbjudan - Klimatsäkert vatten9 av 10 återvinner i SverigeLätthet och brandklass avgjorde valetITU-elever tävlar i Ungdoms-SM i CNC-TeknikEn av de första FSC-certifierade etikettproducenterna i NordenSSC Öhns Snickeri flyttar verksamheten till SävarErnströmgruppen förvärvar BS ElcontrolKGKs hållbarhetsarbete uppmärksammas av Svensk HandelFriendly Building nominerat till innovationspriset E-prize
7/1/2019
Volvo Car Sverige stärker rollen som marknadsledare i juniUtveckling inom fordonsindustrin kan ge stora möjligheter till svenska leverantörerNy rapport visar att vart tionde fastighetsbolag saknar kontroll på sin energianvändningMontico digitaliserar svetsutbildningVerizon förenas med Zoom för att utöka kundernas kommunikationsmöjligheter Berendsen investerar i Sveriges första eldrivna distributionsbil för mattor
Advertisements