SUNDAY, JULY 21 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

Uniteam vinner kontrakt i Eskilstuna

Uniteam har vunnit ett kontrakt om att bygga fyra tillfälliga klassrum som ska stå klara den 20 augusti till skolstarten.
Det är mycket tidspressat schema från kontrakt till färdigt hus men företaget känner sig optimistiska till utmaningen.

– Det finns stora utmaningar med detta uppdraget. Vi känner oss trots detta ändå trygga med vår process och vår produkt vilket gör att vi har stora förhoppningar om att klara detta på utsatt tid. Eskilstuna kommunfastigheter och vi har haft en bra dialog ända från tilldelning och nu kontrakt och de är väl medvetna om vilka utmaningar detta innebär, säger Kristian Grimsbo som är Operativ chef för Uniteam AB.

Tuff tidplan
En och en halv månad från kontrakt till färdigt hus. Ja, detta är tiden som bolaget har på sig att färdigställa fyra stycken tillfälliga klassrum i Eskilstuna. Modulerna finns på lager idag så den stora utmaningen är främst att få fram vatten, avlopp och el till byggnaden, samt att Sverige nu påbörjar sin semesterperiod vilket gör att det är svårare att få tag i installatörer. Byggnationen startar nu omgående för att klara den tuffa tidplan som nu är satt.
När skolan står klar kommer de att få helt nyproducera lokaler i trämoduler med vattenburen värme, komfortvärme i golv, Co2-styrd ventilation och bra pedagogiska klass- och grupprum. Byggnaden kommer att få fyra klassrum med tillhörande grupprum, två personalrum samt generösa entréer.

Lång erfarenhet
Bolaget har lång erfarenhet av tillfälliga lokaler då de är en av Norges största aktörer av moduluthyrning. År 2018 startade man den svenska avdelningen med moduler och har sedan dess utvecklat ett konkurrenskraftigt modulsystem som är byggt att klara krav från och med idag och framåt.

Läs pressmeddelande och bilder: www.uniteam.com/se/modulskola-uniteam-tillfallig-skola/

Vid frågor kontakta: Kristian Grimsbo, +46 702 390 472, kristian.grimsbo@uniteam.com

Övriga pressfrågor besvaras av undertecknad.


Best regards / Med Vänliga Hälsningar

Kristian Grimsbo
Affärsområdeschef - Affärsutvecklare

Herkulesvägen 4, 553 03 Jönköping
mob: +46 702 390 472
kristian.grimsbo@uniteam.com

www.uniteam.com/se
Contact information
Mailing address
Flygfälts­gatan 7
42337 Torslanda
Visiting address
Flygfälts­gatan 7
SE-42337 Torslanda
Region
Göteborg
Västra Götalands county
Sweden
VAT number:
556255-0417
Founded: 1984
Employees: 7
Välkommen till UNITEAM AB.

Vi säljer, hyr ut, utvecklar, producerar och marknadsför ledande kundunika container- och modul-lösningar till företag, myndigheter, organisationer och privatpersoner på den svenska marknaden.

Vi erbjuder:

Rådgivning
Konstruktion
Produktion
Logistik/transport (bil/tåg/båt/flyg)
Dokumentation
Finansiering
Uppföljning och service


Välkommen att kontakta oss!

Latest ads from Uniteam AB

All 19 objects by this company

Certifications

ISO 9001:2015

Contacts

Ulrika Nordborg
031-92 36 00
Anders Grenness
031-92 36 10
Reine Andrinsson
031-92 36 00
Håkan Lundqvist
031-92 36 00
Anette Olofsson
+46 31 92 36 08
Kristian Grimsbo
+46 (0)702-390 472

Videos

Uniteam bygger en modullokal

LATEST NEWS

- News from the industry
7/5/2019
Utveckla den applicerbara forskningen kring träbyggande – skapa frizoner
7/4/2019
Rudells blir AR Rackings enda återförsäljare i SverigeNCC tecknar rikstäckande ramavtal med RiksbyggenByggblock för högtryckshydraulik i hårda miljöerFordonsbesiktningens historiaReserapport från Z&I´s Roadshow"Därför är SunPine så centrala i omställningen"Telia kopplar upp E.ONs kunder i SverigeFler certifieras inom underhållsledarskapVärldens första batteridrivna modell med spadgrepp och KickBack ControlKlimatomställningen viktig fråga när näringsministern besökte Cementa i SliteOrkla väljer ledande energileverantör för sin värmeförsörjning i FilipstadEtt lyckat Vinnova-projekt under ledning av SSGMaskiner och människor testade knäckebrödLiqui Moly officiell partner för friidrotts-EM 2020Nya Opel Astra – nu ännu mer effektivJobba med Skyddsronder och checklistor i Zert RMWater&Wastewater – ny internationell VA-mässa 2021
7/3/2019
Säker med Kipp i 100 årNya Renault Captur som plug-in hybridFord levererar nyheter om Ford GT vid Goodwood Festival of SpeedSveriges nya forskningsfartyg levererat till SLU i SpanienMariestads kommun får ledande roll i Sveriges IndustrikommunerModellstyrd marksanering på Godisfabriken i GävleVärlden behöver inte fler plaggCapgemini blir en av Volvo Cars huvudleverantörer inom digital transformation och molnlösningarSvevia målar om HögakustenbronBlogg Almedalen 2019: Flexibilitet är det nya svarta – så vad händer härnäst?Nya BMW X6 - större, starkare och lyxigareSkellefteå Snickericentral får stororder på över 40 miljonerIndustri på frammarschMiljöreglering hotar nödvändig klimatomställningKompetensförsörjning i fokus på ME:s almedalsseminariumNya RIO:n i serien E-LineHyundai rankad i topp när det kommer till kvalitet
7/2/2019
Schneider Electric Foundation i partnerskap med Solar Impulse FoundationDigitala verktyg som skapar verklig affärsnyttaKontrollera trycket i ditt hydraulik system med testnipplar från CEJNStavdal och Ramirent påbörjar sammanslagningenStena Recycling deltar i pilotprojekt för spårbarhet av farligt avfallProcessus projekterar för ett hållbart samhälle världen överAbacus produktionsstartar 131 studentbostäder i Ruddammen, centrala StockholmNuvarande åtaganden att avveckla kolkraft gravt otillräckliga för att vända klimatförändringen Smart Industriell ModerniseringFortsatt god konjunktur i Stockholm trots orolig omvärld Almedalen 2019 - Uppdämt behov av omställningPressinbjudan - Klimatsäkert vatten9 av 10 återvinner i SverigeLätthet och brandklass avgjorde valetITU-elever tävlar i Ungdoms-SM i CNC-TeknikEn av de första FSC-certifierade etikettproducenterna i NordenSSC Öhns Snickeri flyttar verksamheten till SävarErnströmgruppen förvärvar BS ElcontrolKGKs hållbarhetsarbete uppmärksammas av Svensk HandelFriendly Building nominerat till innovationspriset E-prize
7/1/2019
Volvo Car Sverige stärker rollen som marknadsledare i juniUtveckling inom fordonsindustrin kan ge stora möjligheter till svenska leverantörerNy rapport visar att vart tionde fastighetsbolag saknar kontroll på sin energianvändningMontico digitaliserar svetsutbildningVerizon förenas med Zoom för att utöka kundernas kommunikationsmöjligheter Berendsen investerar i Sveriges första eldrivna distributionsbil för mattor
Advertisements