FRIDAY, APRIL 19 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

TSM Smart Storing presenterar framtidens lagerlösning på Logistik & Transportmässan 5-7 november.

Behovet av automation och ergonomiska arbetssätt ökar ständigt.
TSM Smart Storings senaste lösning är en elektrisk drivenhet för utdragsenheter, E-epu (Electric Ergonomic Power Unit).

Moment som är tunga och ständigt återkommande kan med fördel automatiseras. Det medför en säkrare arbetsmiljö och bättre ergonomi vilket förbättrar produktiviteten och minskar förslitningsskador på personalen.

TSM Smart Storing har en hög ambition och målsättning och nu tar man ytterligare ett steg för att bli den bästa leverantören av lagerlösningar.

Vi kommer att demonstrera vår nya elektriska drivenhet för utdragsenheter för första gången i TSM Smart Storings monter B09:39 under Logistik & Transportmässan 5-7 november.

Välkomna!
Contact information
Mailing address
Töllås­vägen 433
47391 Henån
Visiting address
Töllås­vägen 433, Henån
47391 Henån
Region
Orust
Västra Götalands county
Sweden
VAT number:
556697-7277
Founded: 1986
Employees: *
TSM Smart Storing AB på västkusten erbjuder flexibla förvaringslösningar med fokus på utdragsenheter. Vi har marknadens bredaste utbud av utdragsenheter, utdragbara hyllplan och produkter för Lean Production - till exempel för att plocka varor från pallar, plastbackar eller kartonger.

Vi gör ständiga framsteg och vår ambition är en stabil tillväxt, vilket kommer att uppnås dels från produktutveckling av våra egna produkter, men även genom att erbjuda kompletterande produkter som gör din logistik smart och effektivt.

På Smart Storing AB anser vi att det är mycket viktigt att leverera produkter av hög kvalitet och att ge bra service till våra kunder. Vår personal har både teknisk kompetens och lång erfarenhet av denna verksamhet. I vårt team har vi ingenjörer, försäljare, mekaniker och kundsupport, som gör sitt bästa för att hjälpa dig. Vårt uppdrag är att hitta de bästa lösningarna för dina behov, oavsett om det innebär att erbjuda dig standardprodukter från hyllan eller anpassa dem till dina behov.

Agents

BITO, Germany
BITO Lagertechnik Bitmann GmbH i Meisenheim, Tyskland, är ett företag med över 720 medarbetare som alla är specialiserade inom lager- och företagsinredningar samt varuplockning. På fabrikerna i Meisenheim och Lauterecken, med en totalyta på 140 000 m², framställer BITO ett kundorienterat och innovativt produktprogram av högsta kvalitet.

Contacts

Kjell Johansson
0304-80 90 81
0304-80 90 80
Kjell-Åke Olsson
0304-80 90 86
0304-80 90 80
Johan Ahlgren
0304-80 90 85
0304-80 90 80
Konstruktionsavdelning
0304-80 90 83
0304-80 90 80
Tony Miltén
0304-80 90 84
0304-80 90 80
Agneta Karlsson
0304-80 90 87
0304-80 90 80

Videos

Frank och Smart Storing

Frank och Smart Storing
Industribyrå från Smart Storing
Balkmonterade utdragsenheter från Smart Storing
Golvmonterade utdragsenheter från Smart Storing
Palldistanser från Smart Storing - krage till pall
Palldistanser från Smart Storing - pall till pall
Pallkrageavdelare från Smart Storing
Kraglås från Smart Storing

LATEST NEWS

- News from the industry
4/15/2019
Optimerad avjämningsbalk från RototiltMer AI på civilingenjörsprogrammet i produktion och produktdesign
4/12/2019
Rototilt breddar redskapsprogrammet med kraftfulla rivtänderNy försäljningsdirektör på Volvo Car SverigeNCC får miljardorder för över 200 bostäder på ny ö i Köpenhamn 150 000 bilar riskerar körförbud 1 majVerizon presenterar ny IT-säkerhetsrapport kring insiderhot – så skyddar du din organisationVolvo Cars börjar tillverka XC40 vid fabriken i kinesiska Luqiao där fler märken byggsKobelco visar upp automatiserad grävmaskin och Engcon tiltrotator på BaumaNu öppnar Skansen Baltic Sea Science Center!Stor del av svensk järnmalm bildades i vulkaniska processerMarknadens mest snabborrande och hållbara stegborrNya klimatsmarta batteridrivna häcksaxar för en praktfull häckSchneider Electrics svenska vd tillträder ny roll med ansvar för norra Europa Stor satsning på kompetensutveckling av yrkesverksammaEuropeiska MOTOMAN-robotar rullar ut från fabriken i SlovenienSydsvenskt konsortium testar framtidens elvägarNordisk plastindustri förenas i unik paneldebatt på Plastteknik Nordic.Monitor storsatsar i Sydostasien – anställer fler i SverigeRasmus Linge ny vd för CS LogisticsAlmi Invest investerar i EasyServIKEA är Sveriges mest hållbara varumärke 2019Så går det till att besikta en motorcykelCell PT® - för säker infästning i nya lätta designmaterialSeavus talare på konferens - AI-dagen: AI som stöd för verksamheten, 22 majRekordresultat för BygmakoncernenAnn Krumlinde ny styrelseledamot i VäderstadSopmaskiner från Optimal fortsätter vara en succé på marknadenKungen besökte Apotea i MorgongåvaMitsubishi Outlander PHEV: Sveriges populäraste laddhybrid
4/11/2019
Maximera effekten till hydrauliktillbehör med ADX från CEJNFörvaring gasflaskor – så uppfyller du regler och kravJan Ridfeldt ny vd och koncernchef på Umeå Energi ABLyckad lansering av The Gothenburg Gateway ​Ny standard för miljökostnader – utvecklad i Göteborg Fem stjärnor til Range Rover EvoquePaetronics byter namn till VehcoHög kvalitet på alla forskarutbildningar på Högskolan VästUndervattensrobotar kan lokalisera gifttunnor i ÖstersjönEOS firar 30 år av passion för industriell 3D-printing Världens snabbaste vätgassensor bäddar för ren energiHyundai lanserar privatleasing för sina populära miljö- och familjebilarTarget 3001! - En lättanvänd PCB-mjukvara - Just nu påskrabatt 20% Jernbro förlänger livslängden för styr- och drivsystem med nytt driftsäkerhetsavtalRyobis unika Plattrensare - Rengör uteplatsen blixtsnabbtMaskinExpo nästa för Elise 900 – batteridriven kompaktlastare
4/10/2019
CEJNs Multi-X GII Hydrauliska Multi Koppplingar - Bättre, Starkare, LättareAnders Lindström, lokförare och instruktör, berättar om ett omväxlande arbete OPTIWARE och SICK i IIoT samarbete för ”plug and play”-uppkoppling av tillverkningsmaskinerABB:s snabbladdare bidrar till ett grönare GöteborgVolvo Cars på Techno Classica: Art Deco i rörelse med Volvo PV36Äntligen är Industrimagasinet våren 2019 här!Summ Road Show IBS QMS & TeamcenterNIS-direktivet är IT-chefernas bästa vänBäckebron - Sågverket som älskar det extra krångligaEllevio och Power Circle gör gemensam sak för framtidens elnätKonsultbolaget Exsitec på plats 2 i Powered by People Svenska företaget Blixt Tech vann i internationella tävlingen Startup Energy TransitionABAX blir partner med Hitachi och levererar komplett IoT-lösning till bygg- och entreprenad-branschenMiljardprojekt för digitalisering av europeisk industriEnergibesparingar och reducerat underhållsbehov med fläktväggsapplikation i stor biograf i SingaporeSchneider Electrics Easy UPS 3S nominerad i Elfack Design Award
Advertisements