Technima NORDIC har utvecklat säkerhetshattar för sina aerosoler för säkrare och enklare användning - industritorget.com
FRIDAY, JULY 03 2020
Följ oss i sociala medier

LATEST NEWS

- News from the industry

Technima NORDIC har utvecklat säkerhetshattar för sina aerosoler för säkrare och enklare användning

Technima är ledande märksprayfärgspecialist inom aerosoler i Europa. Företaget har utvecklat flera olika premiumprodukter som underlättar arbetet för personer som jobbar professionellt med bland annat bygge, linjemarkering, skogsbruk, evenemang/sport eller underhåll av maskiner och verktyg.
Företaget strävar hela tiden efter att ta fram innovativa lösningar som kan möta människors behov, skydda miljön och bidra till renare och säkrare arbetsförhållanden. Därför har Technima utvecklat patenterade säkerhetshattar för sina två största varumärken, MERCALIN och SOPPEC.

TP CAP
SOPPEC var den första märksprayfärgtillverkaren som utvecklade och sålde den patenterade säkerhetshatten TP CAP på sina produkter med en bas tillverkad av återvunnen plast och som kan användas upp och ned och är tåligare och säkrare för professionella användare, särskilt vid tekniska undersökningar för markplaner. Produkterna i vårt byggsortiment, till exempel Fluo TP, ProMarker, S-Mark, Hydro TP och Tempo, är alla försedda med säkerhetshatten TP CAP.

SYLVA CAP
För att hålla jämna steg med utvecklingen förbättrade företaget 2019 även den ergonomiska hatten SYLVA CAP som kan användas i flera riktningar och har ett fingeravtrycksmönster och ett stopp för att underlätta hanteringen. Stoppet gör den bekvämare och enklare att använda.
SYLVA CAP-hatten finns på vår produkt Ideal Spray som är framtagen för byggindustrin.

Hela produktsortimentet för byggarbete från SOPPEC planeras att få en säkerhetshatt, antingen TP CAP eller SYLVA CAP.

MERCALIN CAP
Alla märksprayfärger av märket MERCALIN har försetts med en säkerhetshatt och en 360°-ventil. Denna säkerhetshatt har fått en modernare, starkare, blank design som underlättar för användaren att öppna den med bara en hand och förhindra oavsiktlig sprayning.


Besök vår webbplats www.technimanordic.com om du vill veta mer om våra produkter.
Kontaktuppgifter:
Technima Nordic AB
Krokslätts Torg 5, 431 37 Mölndal
Telefon: 031-10 21 90
Email: order@technimanordic.com

Contact information
Mailing address
Krokslätts Torg 5
43137 Mölndal
Region
Mölndal
Västra Götalands county
Sweden
VAT number:
556757-2317
Founded: 2009
Employees: 9
Välkommen till Technima Nordic AB

Vi har i första hand markeringsspray anpassade till specifika behov hos kompetent yrkesfolk inom olika sektorer:

BYGG: Ett stort sortiment av sprayfärger, tekniska produkter och markeringstillbehör som är oumbärliga för yrkesarbetare inom bygg- och anläggning. Kvalitet, precision, synbarhet på långt håll och hållbara markeringar anpassade efter era behov.

SKOG: Förstahandsvalet för yrkesfolk inom skogsbruk. Våra sprayfärger, komplement och tillbehör uppfyller de mest krävande markeringsbehoven hos skogsarbetare. Våra produkter är idealiska för skogsförvaltning eller sågverk.

EVENEMANG: Våra temporära markeringsfärger och färger med olika effekter är idealiska för utmärkning av olika sporter som vandringar, tävlingar, utställningar och andra evenemang.

LINJE: Ett sortiment med vagnar och färger för linjemarkering för att strukturera utrymme, avgränsa ytor och optimera trafiken. Våra linjemarkeringar är enkla att applicera och ger ett perfekt resultat samt bra resistens under lång tid.

RAL: Ett sortiment av bättringsfärger och övriga industrifärger för att enkelt och snabbt återställa era ytor. Ni hittar även ett brett urval av RAL-färger för säkerhetsmärkning eller för användning på jordbruks- eller anläggningsmaskiner.

TEKNIK: Ett komplett sortiment för underhåll av utrustning, delar, kugghjul och byggutrustning. Produkterna i sortimentet SOPPEC PRO TECH erbjuder en bred palett av aerosolprodukter samlade under funktionerna SKYDD, RENGÖRING, SMÖRJNING.

Marknadsledande i Norden på märkfärg.

Latest ads from Technima Nordic AB

All 5 objects by this company

Contacts

Mikael Nyman
Business Development Scandinavia
0722-273917
Daniel Algons
Sales Area Manager Sweden
+46 (0) 702 119 670

Videos

DITYSPRAY system - the many advantages

DITYSPRAY system - the many advantages
DITYSPRAY system - The Refillable Air Powered Spray Can

LATEST NEWS

- News from the industry
6/18/2020
Vindkraftsparken i Sunne tas i drift lagom till midsommarHär utvecklas nästa generations 5G-nät Henrik Johannesson ny styrelseordförande för Eurobattery MineralsNominera en gruvinnovation till Swedish Mining Innovation Award 2020
6/17/2020
Stor amerikansk efterfrågan på tråddetaljer i medicinsk utrustningMOTOMAN MH900Elfordon skapar nya risker för landets verkstäderSafe Control Materialteknik utökar sin ackreditering med två nya metoderAdvanced Engineering flyttar till våren 2021Ny VD på ELKO - Peter Wotz tar över från 1 juli Reviderad standard för bränslecellerFörnyat avtal resulterar i minskade utsläpp om 6 500 ton koldioxid årligenLEJS – Animation av elektrisk linjärenhet med korta cykeltiderMartin & Servera inför strategisk ruttplanering för optimerade transporter – tar hjälp av DescartesSäkra lasten lätt, snabbt och säkert med ErgolashWibax rengör för maximal produktionskapacitet på SunpineÅTERHÄMTNINGEN DRÖJER FÖR KEMI- OCH PLAST- OCH GUMMIINDUSTRINWibax fortsätter jobba för ett fossilfritt Sverige
6/16/2020
EDMOLIFT TILLKÄNNAGER NYTT DIGITALT KONCEPTPumpen som först skär sönder och sedan pumpar iväg, Netzsch såklart.Stålproduktionen minskade i majKonditionsanalys – Vad gäller egentligen?Framtidstron i handeln på väg tillbaka efter coronarasetSommarens största järnvägsarbeten – för punktligare tågresorPressinbjudan till Elmiadalen
6/15/2020
Energihantering allt viktigare i företagens hållbarhetsarbete, rapport från Schneider Electric​Miljonstöd för att nå helt fossilfria byggskivor och byggelement i träMRF justerar prognosen för tunga lastbilar (>16 ton)141 startup-bolag får dela på 42 miljonerAlgeco förvärvar WexusDEHNclip – ny klämma för armeringsjärn som halverar monteringstiden vid installation!Internationellt logistikföretag skapar hållbara transporter i Malmö hamnSolör Bioenergi förvärvar Vasa Värme
6/12/2020
Standardmässigt traverser upp till 42 m. spännvidd.CiRo XL maximerar livslängden på robotkablage Protolabs lanserar ny tjänst - levererar CNC-frästa delar från stora block på bara en dagSpridarplattor – höjer prestanda och sänker kostnader!Lansering av unik kunskapsdatabas för produktion och tillverkningKoldioxidavtryck från olika typer av avloppsreningsverkAluminium i slutet kretslopp har sparat 350.000 ton CO2-utläpp Tillverkningsindustrin drabbas hårt i andra vågen av pandemin
6/11/2020
Effektiv montering av små komponenter i medicinsk utrustning och elektronikprodukterStora Enso Paper AB, Nymölla Mill, har förlängt sitt avtal med JernbroFöråldrade teknologier hindrar IT-moderniseringNy uppfinning gör grävmaskinsförare 30 % snabbareHur mobil teknik kan lätta på bördan av covid-19 för transport- och logistikföretagNu byggs Beijers nya IT-organisation – ”Vi ska stärka våra kunder”
6/10/2020
VBN Components ökar takten med Swedish ScaleupsJMHZ2 – Animation av kompakt parallellgripdonPaulig-koncernen går över till CHEP:s koldioxidneutrala lastpallarOzon i ventilationskanaler och dess hälsoeffekterYstaMaskiner AB presenterar den helt nya släntklippare serien Scorpion 530/630 S samt 530/630 Plus modeller från GreenTec A/S.Poly presenterar ny flaggskeppsprodukt inom Blackwire-familjen – Blackwire 8225Vilka är de tretton största säkerhetshoten i din inkorg?
6/9/2020
DENIOS säkra lösning för tillverkning av handspritKonjunkturbarometer för andra kvartalet 2020 En driftsättning på ett företagshus i StockholmSvensk teknik tvättar speglar för väldens största spegelteleskop i ChileElmia lanserar ny mässa - Elmia MatbrukAI högsta prioritet för svenska företag​Kia är största märke för privatköpare – går starkare än marknadenChecklista för förvaring av brandfarlig handspritFörebygg läckage för en säkrare arbetsplats
Advertisements