Stor efterfrågan på jul- och nyårsflyg till Sälen och Åre - industritorget.com
FRIDAY, JUNE 05 2020
Följ oss i sociala medier

LATEST NEWS

- News from the industry

Stor efterfrågan på jul- och nyårsflyg till Sälen och Åre

Efterfrågan på klimatkompenserat flyg till svenska fjällen med BRA under både jul, nyår och sportlov är starkare nu än förra året samma tid.
Från många orter har mer än hälften av alla flygstolar med BRA bokats.

- Redan tidigt inför vintersäsongen är det tydligt att efterfrågan på skidflyg är stark och över förväntan. Det känns extra roligt eftersom vi öppnar fem nya linjer till en helt ny destination, säger Ulrika Matsgård som är kommersiell chef för flygbolaget BRA.

Att intresset för skidflyg till svenska fjällen är störst under skolloven är inte konstigt. Det är då flest har tid att resa. Samtidigt erbjuder BRA hela 90 procents rabatt på biljettpriset för alla barn 2-9 år.

BRA råder nu de som endast börjat fundera på skidresa med flyg till svenska fjällen i vinter, att fundera snabbare – annars riskerar de att bli utan flygstolar, då de mest attraktiva avgångarna fylls på i snabb takt.

De som har möjlighet att åka på skidresa till svenska fjällen mellan skolloven har större chans att hitta platser på de flyg man önskar, men även här ser BRA en jämn tillströmning av resenärer som börjar hitta till de klimatkompenserade flygresorna med BRA.

Från Stockholm Bromma till Sälen är 50 % av alla flygstolar bokade till Sälen över jul och nyår och efterfrågan är stor.
Till Åre-Östersund är drygt 50 % av platserna bokade över jul och nyår. Samma här vad gäller efterfrågan.

Jul- och nyårsresorna bokar på i rask takt och drygt 50 % av sportlovsresorna, vecka 7, från Göteborg har redan bokats till både Åre-Östersund och Sälen.

Från Malmö är mer än hälften av alla platser bokade till Sälen-Trysil under jullovet. Även till sportlovet börjar det bli ont om platser, där är närmare 80 procent av platserna bokade.
Samma bokningsläge gäller för BRAs flyg till Åre-Östersund från Malmö.

Störst tryck i bokningen är det ifrån Ängelholm till Sälen, där 80 procent (!) av platserna bokats över jul. Och drygt 50 procent av platserna över nyår. Samtidigt är redan drygt 50 procent av sportlovsavgångarna bokade.

Från Växjö startar flygningarna till Sälen i slutet av januari 2020, med andra ord en månad senare än från övriga orter och eftersom reguljärflyg och inrikesflyg i synnerhet, bokas relativt nära avresa, har bokningsrallyt inte riktigt startat i Växjö ännu. Men även här ser efterfrågan stabil ut, så här långt.

Ulrika Matsgård
Kommersiell chef
070-699 49 49
ulrika.matsgard@flygbra.se

LATEST NEWS

- News from the industry
5/27/2020
Långsiktig hållbarhet inom tillverkningsindustrin kräver vattenhushållningHar du bokat kröning och serviceavtal till din våg?Telias första stora 5G-nät i Stockholm är igångGrävmaskinister världen över fortsätter gräva trots oron utanför hytten – hyllas av EngconLyckeby valde Pegasus® Continuous Mixer från Christian BernerRobotföretag får experthjälp genom samarbete med Örebro universitetWibax – en trygg och säker leverantör!Makita lanserar kolborstfri grästrimmerNya e-tjänster för att söka bygglov ska ge snabbare beskedSvensk säljstart för Mercedes -Benz 8-sitsiga elbilPortabel markradar ger fullständig rapport över nedgrävda ledningarBillerudKorsnäs introducerar nytt verktyg för livscykel­analyser av förpackningarEn egen maskin var mer flexibelt och gav bättre ekonomi för Addes Mark & Bygg i Stockholm ABHallandsHamnar automat­iserar sin tullhantering – inför molnbaserad lösning från Descartes
5/26/2020
Schneider Electric och EcoDataCenter vidareutvecklar klimatpositivt samarbeteNya broschyrer om Din tryckluft i fokus Nytt sortiment av teleskopskenorLackerare lär sig hantera riskerBeijer Byggmaterial tecknar avtal med JM kring byggförnödenheterProduktionstekniska dagen 2020 blir digitalt eventAdvenica får ny order på datadioder värd 1,7 MSEK från svensk myndighetSALTO Systems fortsätter växaZinc Booster - finlir för hållbara kamaxlar och ventilerSkyLine vinner ännu ett internationellt pris - design och ergonomi är nyckelfaktorerEn ny generation kablarIndustriella gateways får sensorstödNordic Capital förvärvar Max MatthiessenPeab bygger Sundsvalls nya logistikpark Starkt första kvartal för lokalbyggandet 2020Extrema förhållanden för maskinerna på smältverk
5/25/2020
Förnyade kvalitetscertifikat för Hydroscand Special HosesWidriksson investerar i nya elfordon - på väg mot klimatneutralitetBemanningsbranschen får godkända betyg men osäkerheten är storVeidekke bygger vindkraftpark åt Stena RenewableTele2 har lanserat Sveriges första publika 5G-nätAllblästring AB förvärvar Britab ABRenta certifierar sin verk­samhet för kunder och miljöSvebio nöjda med Klimatpolitiska vägvalsutredningen men avvisar två av utredningens förslagBolt lanserar elsparkcyklar i Stockholm
5/22/2020
Technima NORDIC har utvecklat säkerhetshattar för sina aerosoler för säkrare och enklare användning28 nya Volvo hjullastare redo för tjänstgöringABB erbjuder skräddarsydda digitala verktyg och uppstartsservice i takt med att världen återvänder till arbetetSvårigheterna kring finansiering under den fjärde industriella revolutionenDanska personsökarsystem ger säkerhet och snabbare åtkomst till ramperna vid produktions- och logistikplatser.Färsk data från HubSpot visar positiva tecken på återhämtning i SverigePeanta Inventions AB ökar omsättningen med flera miljoner efter juridisk storsegerVattenfall tecknar avtal om klimatsmart fjärrvärme i London5G kommer revolutionera tillverkningsindustrin och driva digital transformation Från problem till lösning – Östersjöns alger ska förädlas till en biobaserad råvara för hygien- och rengöringsprodukter100 dagar med corona - antalet cyberhot har ökat med 33 procentKavli väljer Rejlers som helhetsleverantör av IT-tjänster
5/20/2020
Väderstad lanserar ett nytt innovativt stopphjul till TempoLyckade tester med Litiumjonbatterier Gnosjö Automatsvarvning nomineras till årets klimatprisNu lanseras Verizon Business Data Breach Investigations Report 2020 ABB Power Grids och Stena Recycling i cirkulärt samarbete kring transformatorerFörhoppningsfulla grabbar som investerar för framtidenOKQ8 hjälper Fastighetsägarna MittNords medlemmar till en grönare vardag Ohlssons är den enda certifierade aktören i Skandinavien för underhåll av hydrofilter Dränerande isolerskiva miljövarudeklarerad för ökad transparensLeica Geosystems satsar på uthyrning genom Leica RentalMirola lägger produktionen i Sverige
Advertisements