Ad

LATEST NEWS

- News from the industry

Stolta medlemmar i Diversity Charter Sweden

Beijer Byggmaterial stolta över att tillhöra en gemenskap av olikheter
På Beijer är vi stolta över att tillhöra en gemenskap av olikheter och som en del av STARK Group delar vi ett tankesätt om att mångfald och inkludering har en positiv inverkan på vår prestation, vår verksamhet och de miljöer där våra medarbetare utvecklas. Vi ser därför vikten av att vi som organisation också utvecklas och hittar nya vägar att jobba för ett klimat där alla känner sig välkomna och har samma möjligheter. På Beijer tycker vi att alla är lika mycket värda och det ska synas i vår verksamhet.

Diversity Charter Sweden, en organisation som verkar för en värld där olika idéer, kunskaper, erfarenheter och kompetenser räknas, där olikhet är en resurs. Beijer är helt eniga och nu stolta medlemmar!

- På Beijer är hållbarhet viktigt – även att vara en hållbar arbetsplats. En del i detta är att ha medarbetare med olika erfarenheter och bakgrund som ger oss ökad kunskap och fler perspektiv. Det gör att vi kan utvecklas som företag och bli ännu bättre på att hjälpa våra kunder. Därför är Beijer med i Diversity Charter, så vi kan lära oss mer av andra och skapa en mångfald som är bra för alla, säger Ulrika Wikberg, HR Direktör för Beijer Byggmaterial.

Som medlemmar i Diversity Charter får Beijer ta del av deras ramverk för mångfald, som innehåller kunskapsutveckling och erfarenhetsutbyte för ett framgångsrikt mångfaldsarbete. Beijer har anslutit sig till Diversity Charter och vill med det visa sitt engagemang för ett inkluderande förhållningssätt i arbetslivet. För det är tillsammans vi bygger som dom bygger.

- Vi är oerhört glada att Beijer har valt att bli medlemmar hos Diversity Charter Sweden. Har förstått att ni är beredda att inte bara arbeta för er själva utan hela byggmaterialbranschen. Ni är varmt välkomna och vi ser framemot att få lära av varandra, säger Anna Carlsson Sigstedt, Generalsekreterare Diversity Charter Sweden.

Richard Fogelqvist
Kommunikatör
richard.fogelqvist@beijerbygg.se
070-40 56 128

LATEST NEWS

- News from the industry
5/24/2023
Lanserar hemsida för att främja hållbar byggbranschSpecialist på områdesskydd öppnar nytt i HalmstadNya APEX-tjänster Stripe blir betalningspartner för Zara Pre-OwnedSavox Noise-COM 500 lanseras
5/23/2023
Kundutbildning i fjädertek­nik hos lettiskt kundföretagAros Kapital blir officiell partner till IFK GöteborgHar ni behov av specialmaskiner?Bildanalys & Vision byter namn till Computer VisionConsilium Safety Group och Roxtec i samarbete
5/22/2023
Jämför lån online för att hitta det bästa erbjudandetSwift-Cut – Mycket maskin för pengarna!SSAB och BE Group sam­arbetar inom fossilfritt stålSamarbete för att nå hållbara lösningarMensapriset 2023 går till Fredrik Löfgren!
5/19/2023
Avsticknings- och spårsvarvningssortimentSwecon och Volvo på Sweden Rock FestivalUdda Volvo-lastbil med retrolook byter ägareWithSecure lanserar en ny uppsättning tjänsterCASE:s populära roadshow återkommer 2023
5/17/2023
Först ut i Skandinavien Årets plåtslagare gillar koppar och knepiga jobbCognizant lanserar Neuro® AINytt koncept ska förbättra tillgängligheten Clean Motion lanserar leasingerbjudande