SUNDAY, JULY 21 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

Stacke Mattssons AB lanserar ny hemsida

Företaget med automatsvarvning och bearbetning av både varmpressad mässing, koppar, aluminium, stål och gjutgods får ny grafisk profil.
Idag lanserar Stacke Mattssons AB sin nya hemsida. Gå gärna in och kika på www.stackemattssons.se

Startskottet för Stacke Mattssons AB

Stacke Mattssons AB bildades efter en fusion år 2016 mellan bolagen Stacke Metall AB och Mattssons Mekaniska AB. Det finns gamla anor i båda bolagen vilket gör att vi tillsammans får en lång erfarenhet av verksamheten. Vi är ett av tre företag som tillhör AM Stacke Group som ägs av börsnoterade bolaget Amnode AB. Vi ligger i hjärtat av Småland, närmare bestämt i Gnosjö.

Vi är ett starkt team med ett 30-tal medarbetare och har en omsättning på 70 MSEK. År 2021 har vi satt som vision att vi ska uppnå en omsättning på 100 MSEK. Målet är helt enkelt grundat på vår breda kompetens, drivkraft och långsiktiga relationer med våra kunder.

Vi på Stacke Mattssons utför automatsvarvning i både stål, rostfritt och mässing. Bearbetning av varmpressad mässing, koppar och aluminium samt CNC-svarvning och långhålsborrning i stål och gjutgods.

Våra kunder som vi varmt värnar om finns inom olika branscher så som fordon, industri, VVS, kran, skog och energisektorn. Med leveranser bland annat till Norden, Europa och Sydamerika.
Teknik och miljö

Det är en spännande tid vi lever i då utveckling och teknik hela tiden accelererar. Vi vill såklart vara med i denna utveckling och investerar allt eftersom i vår maskinpark. Bara under år 2018 utökade vi vår verksamhet med fyra svarvar och under 2019 har vi mottagit ytterligare två svarvar. Just för att vi skall kunna fortsätta hålla vår prestanda, kvalité och leveranssäkerhet ut till våra kunder.

Men för oss är också miljön och livscykelperspektivet en viktig bit. Vi ser över allt ifrån våra transporter till att vi erbjuder bra materialval och producerar med minsta möjliga spill av råvara. Vi jobbar ständigt med miljötänk och ser det som en självklarhet för våra medmänniskor och vårt klimat.

"För vår omvärld, våra intressenter och vår gemensamma framtid".

Stacke Mattssons är certifierad av DNV GL enlig standarderna IATF 16949:2016 samt ISO9001:2015, ISO14001:2015.
Contact information

Stacke Mattssons AB

Mailing address
Box 183
33524 Gnosjö
Visiting address
Sjöryds­vägen 10-12
SE-33521 Gnosjö
Region
Gnosjö
Jönköpings county
Sweden
VAT number:
556515-1536
Founded: 1976
Employees: 29
Välkommen till Stacke Mattssons!


Hos oss går det snabbt från idé till handling. Med avdelningar för konstruktion, CAD/CAM, modellering tar vi snabbt fram konstruktionslösningar och kan optimera produktionen därefter.

Vi arbetar bl. a med:

- Komponenter som är formade genom varmpressning / gjutning /
- Bearbetade produkter som automatsvarvning /transfer-bearbetning och flerop
- Förekommande material som stål, rostfritt stål, mässing, rödgods, aluminium och plaster.
- Alla serier – större, medel till små.
- Verktygskonstruktion och egen verktygs tillverkning.

Välkommen att kontakta oss!

Certifications

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015 – ISO/TS 16949:2016

Contacts

Sam Olofqvist
CEO
0370-33 16 50
Marcus Stacke
CTO
0370-33 16 55
Marianne Svensson
Finance
0370-33 16 51
Edin Murtezic
Production Manager
0370-33 16 75
Fredrik Ohlsson
Quality
0370-33 16 56

LATEST NEWS

- News from the industry
7/5/2019
Utveckla den applicerbara forskningen kring träbyggande – skapa frizoner
7/4/2019
Rudells blir AR Rackings enda återförsäljare i SverigeNCC tecknar rikstäckande ramavtal med RiksbyggenByggblock för högtryckshydraulik i hårda miljöerFordonsbesiktningens historiaReserapport från Z&I´s Roadshow"Därför är SunPine så centrala i omställningen"Telia kopplar upp E.ONs kunder i SverigeFler certifieras inom underhållsledarskapVärldens första batteridrivna modell med spadgrepp och KickBack ControlKlimatomställningen viktig fråga när näringsministern besökte Cementa i SliteOrkla väljer ledande energileverantör för sin värmeförsörjning i FilipstadEtt lyckat Vinnova-projekt under ledning av SSGMaskiner och människor testade knäckebrödLiqui Moly officiell partner för friidrotts-EM 2020Nya Opel Astra – nu ännu mer effektivJobba med Skyddsronder och checklistor i Zert RMWater&Wastewater – ny internationell VA-mässa 2021
7/3/2019
Säker med Kipp i 100 årNya Renault Captur som plug-in hybridFord levererar nyheter om Ford GT vid Goodwood Festival of SpeedSveriges nya forskningsfartyg levererat till SLU i SpanienMariestads kommun får ledande roll i Sveriges IndustrikommunerModellstyrd marksanering på Godisfabriken i GävleVärlden behöver inte fler plaggCapgemini blir en av Volvo Cars huvudleverantörer inom digital transformation och molnlösningarSvevia målar om HögakustenbronBlogg Almedalen 2019: Flexibilitet är det nya svarta – så vad händer härnäst?Nya BMW X6 - större, starkare och lyxigareSkellefteå Snickericentral får stororder på över 40 miljonerIndustri på frammarschMiljöreglering hotar nödvändig klimatomställningKompetensförsörjning i fokus på ME:s almedalsseminariumNya RIO:n i serien E-LineHyundai rankad i topp när det kommer till kvalitet
7/2/2019
Schneider Electric Foundation i partnerskap med Solar Impulse FoundationDigitala verktyg som skapar verklig affärsnyttaKontrollera trycket i ditt hydraulik system med testnipplar från CEJNStavdal och Ramirent påbörjar sammanslagningenStena Recycling deltar i pilotprojekt för spårbarhet av farligt avfallProcessus projekterar för ett hållbart samhälle världen överAbacus produktionsstartar 131 studentbostäder i Ruddammen, centrala StockholmNuvarande åtaganden att avveckla kolkraft gravt otillräckliga för att vända klimatförändringen Smart Industriell ModerniseringFortsatt god konjunktur i Stockholm trots orolig omvärld Almedalen 2019 - Uppdämt behov av omställningPressinbjudan - Klimatsäkert vatten9 av 10 återvinner i SverigeLätthet och brandklass avgjorde valetITU-elever tävlar i Ungdoms-SM i CNC-TeknikEn av de första FSC-certifierade etikettproducenterna i NordenSSC Öhns Snickeri flyttar verksamheten till SävarErnströmgruppen förvärvar BS ElcontrolKGKs hållbarhetsarbete uppmärksammas av Svensk HandelFriendly Building nominerat till innovationspriset E-prize
7/1/2019
Volvo Car Sverige stärker rollen som marknadsledare i juniUtveckling inom fordonsindustrin kan ge stora möjligheter till svenska leverantörerNy rapport visar att vart tionde fastighetsbolag saknar kontroll på sin energianvändningMontico digitaliserar svetsutbildningVerizon förenas med Zoom för att utöka kundernas kommunikationsmöjligheter Berendsen investerar i Sveriges första eldrivna distributionsbil för mattor
Advertisements