LATEST NEWS

- News from the industry

Specialist på områdesskydd öppnar nytt i Halmstad

Till följd av ökad efterfrågan inom säkerhetsområdet
Heras, en av Sveriges största aktörer inom områdesskydd, märker av en allt större efterfrågan på inom säkerhetsområdet. Därför etablerar företaget nu ett kontor i Halmstad, vilket innebär att Heras numera finns på sju olika orter runt om i Sverige.

– Vi ser ett tydligt växande behov av våra produkter och tjänster. Med den här etableringen har vi stora möjligheter att växa i en intressant region, som tidigare varit en vit fläck för oss, säger Henrik Otterstedt, Nordenchef Heras AB.

Heras AB gjorde ett rekordår föregående år. Företaget möter nu den stigande efterfrågan på områdesskydd med ett nytt försäljningskontor i Halmstad.

– En av de främsta anledningarna till vårt nya kontor är att komma närmare våra kunder. För vår del är närheten avgörande för att kunna tillgodose kundernas behov, både ur en tidsaspekt och ur en ekonomisk aspekt, säger Mohammad Mozaffari, regionchef för Heras region Syd.

– Jag ser goda utvecklingsmöjligheter för såväl kontoret som verksamheten, och framför allt för våra projekt.

Det osäkra läget i omvärlden och samhällsutvecklingen i stort, har gjort att allt fler verksamheter nu ser över sitt områdesskydd. Försäljningskontoret i Halmstad kommer att tillhöra region Syd, där företagets regionala kontor i Ystad och Helsingborg ingår. Koncernen har en redan stark position i Europa, som ledande helhetsleverantör av permanenta och tillfälliga lösningar för områdesskydd. Ambitionen är att fortsätta att växa sig ännu starkare i Sverige.

– Detta är ett ytterligare steg i vår strategi att öka vår geografiska närvaro. Genom fler lokala försäljningskontor kommer vi inte bara närmare våra kunder – det är en möjlighet för företagets expansion i stort, säger Henrik Otterstedt, Nordenchef Heras AB.

LATEST NEWS

- News from the industry
6/2/2023
Peter tävlar i världsfinalen i entreprenörskapCastellumfastighet i Hyllie först att erhålla certifiering
6/1/2023
Serviceinriktade säkerhets­lösningarÄnnu en årskull av fram­tidens ledare examineradABB presenterar revolutionerande konceptGesac imponerar - IgenSå väljer du rätt jordfels­brytare
5/31/2023
Alicat flödes- och tryckinstrument Tjäna pengar och bidra till återvinningVerderflex Slangpumpar från Telfa Maskinförsäljning - Ny grävmaskin eller hjullastare?Entreprenadmaskiner på auktion
5/30/2023
Design & ergonomi: Herman Miller kontorsstolar har alltGlobal marknadsplats för begagnade maskinerHårdhetsprovare: Vad är det och varför är det viktigt? Industriell 3D-mätning med hjälp av TBMXMandalons tips vid design av chip och sensorer
5/29/2023
Vepax: Komplett lösning för verktyg och maskinerEn lång kedja av flexibla lyftRope Access: En effektiv lösning på fågelproblemPersonskydd - en investering i säkerhetSäker truckhantering på arbetsplatsen