LATEST NEWS

- News from the industry

Sommarpremiär för CadMouse Pro Wireless och CadMouse Pro Wireless Left

3Dconnexion adderar kraftfull hållbarhet och en lösning för vänstersidan till CadMouse-serien.
Stockholm; 9 juli - 3Dconnexion, den globala ledaren inom avancerad utrustning för 3D-navigation, presenterar de senaste tilläggen till CadMouse-familjen med en sommarrelease av den nya CadMouse Pro Wireless och CadMouse Pro Wireless Left för vänsterhänta.

–CadMouse Pro Wireless är en spännande nyhet för dagliga professionella brukare av CAD, säger Antonio Pascucci, Vd 3Dconnexion. Musen är mycket ergonomisk, exceptionellt hållbar och avsedd för det moderna CAD-landskapet. Vi har försett den med ett batteri med upp till tre månaders hållbarhet mellan laddningarna vid aktiv användning. Den ergonomiska designen och lättillgängliga knappdesignen möjliggör förlängda, bekväma CAD-sessioner. Det är den perfekta motsvarigheten till vår SpaceMouse-serie av 3D-möss.

CadMouse Pro Wireless är särskilt konstruerad för CAD-användare. Den vinklade formen ger en mer naturlig handplacering för bättre komfort. Den CAD-specifika mellanknappen, det smarta rullhjulet, den optiska sensorn med hög upplösning, QuickZoom-funktionen, den enkla åtkomsten till den programmerbara radialmenyn och med en hållbarhet för över 50 miljoner klick gör CadMouse Pro Wireless till en stöttepelare i alla moderna CAD-verktygslådor.

CadMouse Pro Wireless Left är den ergonomiskt överlägsna CAD-musen i full storlek för proffs som föredrar eller kräver en vänsterhänt mus.

–CadMouse Pro Wireless Left är inte bara för vänsterhänta CAD-proffs, den gynnar dem som behöver byta till vänster sida för att reducera repetitiv stamskada (RSI). För högerhänta användare ger detta möjlighet till läkning samtidigt som produktiviteten bibehålls. Om den kombineras med en SpaceMouse på högerhanden, vilket kräver mycket liten hand- och handledsrörelse för att fungera, kan en högerhänt användare som är på bättringsvägen inte bara återfå sina tidigare förmågor, utan överträffa sina tidigare resultat, tillägger Antonio gällande CAD-musens Pro Wireless Lefts fördelar.

3Dconnexion kallar detta för The Left-Side Solution.

Båda nykomlingarna levereras med ett uppladdningsbart polymert litiumbatteri med trippelanslutning (Bluetooth* Low Energy, 3Dconnexion Universal Receiver eller USB-kabel), ett skrollhjul Smart Mouse Wheel 2 för exakt klick-till-klick zoomning i CAD applikationer med kontrollerad bläddringshastighet i läsläge och mycket mer. Precis som sina trådlösa föregångare kommer båda mössen med en fast bärväska för säker transport.

CadMouse Pro Wireless och CadMouse Pro Wireless Left kommer att kosta cirka 1200 kronor styck och är tillgängliga från 9 juli 2019.

Presskontakt
3Dconnexion SAM
Dustin Hucks
7 Boulevard du Jardin Exotique
98000 Monaco
T: +377 97 97 67 07
E: dustin_hucks@3dconnexion.com

Om 3Dconnexion
3Dconnexion® är den ledande leverantören av prisbelönta enheter för 3D-design och visualisering. Möss från 3Dconnexion ger ett mer intuitivt och naturligt sätt att interagera med datorgenererat 3D-innehåll och stödjer dagens mest populära och kraftfulla CAD-applikationer för maskinteknik, media och underhållning samt för arkitektur. 3Dconnexions huvudkontor ligger i Nordamerika (Norwalk, CT), Tyskland (München) och Monaco.

LATEST NEWS

- News from the industry
4/11/2024
Sjöö Sandström expand­erar med ny säljareLantbrukarna pressade av låg lönsamhetKia presenterar uppdaterad elbilsstrategi
4/10/2024
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
4/9/2024
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
4/8/2024
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka
4/4/2024
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web