SATURDAY, SEPTEMBER 21 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

Snowflakes nya marknadsplats för datautbyte ska bryta ner databarriärer

Den nya marknadsplatsen gör det möjligt för kunder att upptäcka, utbyta och säkert dela sina data.
Snowflake Computing, data warehouse-lösningen byggd för molnet, tillkännagav på sin årliga användarkonferens Snowflake Summit lanseringen av sin nya marknadsplats för datautbyte – The Snowflake Data Exchange.

Den kostnadsfria marknadsplatsen gör det möjligt för Snowflakes kunder att ansluta sig till data från leverantörer för att sömlöst upptäcka, få åtkomst till och generera insikter utifrån dessa data. Teknologin markerar nästa steg i den utbredda användningen av data som en affärstillgång, genom att bryta ner databarriärer via Snowflakes säkra molnbyggda data warehouse-lösning. Data Exchange-lösningen finns för närvarande tillgänglig för privat förhandsvisning, med en planerad lansering av en publik förhandsvisningsversion senare i år.

Till skillnad från traditionell dataöverföring som görs via API eller extraherar data för molnlagring, förbättrar Data Exchange-lösningen kontrollen och säkerheten vid datautbyte och möjliggör sömlös integration och ifrågasättande av data. Snowflake-kunder kommer enkelt att kunna ansluta sig till Data Exchange-lösningen från deras Snowflake-konto samt bläddra i en datakatalog för att upptäcka och säkert komma åt realtidsdata, som de kan sammanföra med sina befintliga Snowflake-dataset. Data Exchange-kunder behöver inte betala några datalagringsavgifter för att få åtkomst till de data som värdleverantörerna erbjuder.

Dataleverantörer kan, med full kontroll, dela live-data och marknadsföra sina datatjänster till över 2 000 Snowflake-kunder för att skapa nya intäktsströmmar. De kan göra data tillgängliga för alla eller för specifika kunder, utan att behöva skapa kopior av dessa data.

Weather Source, en dataleverantör på Snowflake Data Exchange, har som uppdrag att göra hyperlokala väder- och klimatdata tillgängliga över hela världen. Med Snowflake Data Exchange kan Weather Source leverera realtidsåtkomst till väderdatasets till Snowflake-kunder, att ha som underlag för avgörande beslutsfattande.

- Snowflake Data Exchange är en omvälvande ny teknologi som kommer att omdefiniera hur företagen förvärvar, driver och värdesätter data för att driva sina affärsverksamheter, säger Mark Gibbas, CEO, Weather Source. Weather Source är stolta över att vara ett av de första företagen att tillgängliggöra sina data på denna spännande nya marknadsplats och sänka barriärerna för åtkomst till ett spektrum av tidigare, aktuella och framtida globala väderprognoser och klimatdata för direktanvändning.

- Snowflake Data Exchange tillåter våra kunder att utbyta data på ett säkert, innovativt och friktionsfritt sätt, säger Frank Slootman, CEO, Snowflake. Våra kunder söker ständigt efter bättre sätt att utnyttja och monetärisera sina data. Snowflake är unikt positionerat för att underlätta säker datadelning mellan alla typer av organisationer, tack vare vår inbyggda molnarkitektur.

Läs gärna mer om Snowflake Data Exchange här: www.snowflake.com/data-exchange/

Presskontakt:
Henrik Aare
Northern Link PR för Snowflake Computing
henrik@nlpr.se
Contact information

Northern Link PR i Sverige AB

Mailing address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Visiting address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
VAT number:
556834-7198
Founded: Not specified
Employees: Not specified
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Contacts

Henrik Aare
070-598 22 82

News related to the company

LATEST NEWS

- News from the industry
9/12/2019
ITU-programmet får vara kvarTobias Håkansson blir ny regionchef för distrikt ÖresundHager har förstärkt försäljningsteamet i väst med ett par strategiskt viktiga rekryteringarNy undersökning från LTH visarPatrik Settlin utses till ny vd för LitiumPSA:s el- och hybridoffensiv – de första svenska priserna klaraHenkel Norden inleder samarbete med KW PartsKonjunkturvändningen är näraKlimatomställning och kompetensförsörjning i höstens regeringsförklaringAirmees cargocyklar breder ut sig över Stockholm Ökad automation och digitalisering med hjälp från Prevas och RobotlyftetABB inleder byggnation av ny robotfabrik i ShanghaiNy varumärkesprofil för Volkswagen TransportbilarIAAM Sverige arrangerar European Advanced Materials Congress
9/11/2019
Viktigare än någonsin att nätverka på mässgolvetFatpump – Bästa tipsen för ett bra köpStålåret 2019: Nu laddar vi omBesiktningstekniker till Opus i AkallaVälsmord hydraulikinspiration i Borlänge 23-24 oktoberProduktnyhet September 2019 - SortimentväskaRamirent blir totalleverantör till NCC:s bostadsprojekt i ÄngelholmSizes ingår partnerskap med Business Arena StockholmSTIHL invigde expansion av det nordiska huvudkontoretebm-papst lanserar nya fläktar för kommersiella fordonLand Rover Defender - Ikonen är tillbakaEngcon ökar sin omsättning för nionde året i rad BMW visar upp nyheter på IAA Cars i FrankfurtStena Recycling är officiell partner till ASAPRacing och konceptbilarVärldspremiär för Volkswagens nya elbil ID.3
9/10/2019
VBN Components finalist för tyska MM Maschinenmarkts innovationsprisThomas Johansson ny affärsområdeschef för Energi och Industri VästEnkel rörbearbetningGöranssons Maskiner AB i Staffanstorp samarbetar med Beck Maskin Sverige ABPeab bygger nya Storbron i SundsvallBränslecellsdriven dragtruck för framtidens flygplatslogistikNy miljöcontainer unik i att uppfylla uppdaterade krav Diac satsar på framtiden Jobbprognos för svensk industri bland de svagare i Europa​600 byggnadsvårdsexperter räddar miljönAbkati förstärker säljkåren i StockholmNya Hilti DSH 600-X motorkapMexichem - som Wavin är en del av - blir Orbia: To Advance Life Around the WorldFord kommer sälja fler elbilar än diesel- och bensinbilar tillsammans år 2022Nya produkter på ny mark När du vill ha raka svar! FLEX nya digitala vattenpass är här!Vad har olja, solpaneler, lithiumbatterier och en kompisklubb gemensamt?​Mobileye – förarens extra ögonEfterlängtad sliphjälp - ONE+ Batteridrivna FingerslipSnabbare produktion med konverterad nonwoven!Hager stärker sin säljorganisation med Jonas Becker Pressinbjudan: Advanced Biofuels Conference
9/9/2019
Kompakt smartness i ÖvikLesjöfors goes to HollywoodABB öppnar nytt högeffektslabb för lågspänningsprodukterLuna lanserar handverktyg för smidigare säkring Besök Diac Metal AB på Elmia underleverantörsmässaRiksarkitekten – starkt dragplåster till mässan Nordic Property ExpoConrad Elektronik erbjuder nu smidiga inköpslösningar för företagRollco firar 20 år!Sportkläder i återvunnen plast från havet vinner Textilias miljöstipendium 2019 Thermotransferskrivare för industriella applikationer
Advertisements