FRIDAY, JULY 19 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

Snowflake finns nu tillgängligt på Microsoft Azure Government

Snowflake, data warehouse-lösningen byggd för molnet, tillkännagav idag att den nu finns allmänt tillgänglig på molnplattformen Microsoft Azure Government.
Snowflake på Microsoft Azure Government erbjuder regeringsanknutna instanser i USA säkerhet, skydd och följsamhet av högsta kvalitet.

- Den allmänna tillgängligheten av Snowflake på Microsoft Azure Government markerar första gången som Snowflakes lösning erbjuds i regeringssektorn, säger Ro Dhanda, Snowflake Regional Vice President vid the U.S. Federal Business. Med Snowflake på Azure Goverment-plattformen kan regeringsanknutna instanser få prestanda, skalbarhet och enkelhet i en kraftfull molnbyggd data warehouse-lösning och samtidigt uppfylla deras strikta krav på säkerhet och efterlevnad.

- Microsoft Azure Government skapades för att i grunden möta våra federala kunders och partners behov av möjligheter, prestanda och följsamhet, säger Greg Myers, Vice President, Federal, vid Microsoft Corp. Tillägget av Snowflakes molnbyggda data warehouse-lösning i Azure Government-portföljen gör det möjligt för våra kunder att framdriva och uppnå nya insikts- och innovationsnivåer.
Azure Government är det uppdragskritiska molnet som levererar betydande innovations- och säkerhetslösningar till den amerikanska regeringens kunder och deras partners. Med förstklassig säkerhet och omfattande efterlevnad av regelstandarder kan myndigheter smidigt påskynda adoption i en konsekvent hybridmiljö utformad för flexibilitet och skalbarhet. Azure Government möjliggör innovation med djupt integrerade molntjänster, data och avancerade analyser, samt en öppen applikationsplattform som erbjuder byggstenar för att snabbt utveckla, distribuera och hantera intelligenta lösningar.

Snowflake på Azure Government är ännu ett exempel på Snowflakes kundcentrerade tillvägagångssätt, vilket gör det möjligt för organisationer att enkelt och lönsamt lagra och få tillgång till alla sina data för djupgående analytiska insikter. Snowflakes teknologi kombinerar kraften i en kraftfull data warehouse-lösning, flexibiliteten hos Big Data-plattformar, molnelasticitet och direkt datadelning till en bråkdel av kostnaden för traditionella lösningar.

Presskontakt:
Henrik Aare
Northern Link PR för Snowflake Computing
henrik@nlpr.se

Om Snowflake Computing
Snowflake är ett data warehouse som helt och hållet är byggt för molnet. Snowflake erbjuder datadrivna verksamheter funktioner som instant elasticity, säker datadelning och sekundbaserad prissättning. Snowflake kombinerar fördelarna med data warehousing, flexibiliteten i big data-plattformar och flexibiliteten och skalbarheten som molnet erbjuder och säljer lösningen till en bråkdel av kostnaden för traditionella lösningar. Snowflake: Your data, no limits. För mer information, se gärna: snowflake.com.
Contact information

Northern Link PR i Sverige AB

Mailing address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Visiting address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
VAT number:
556834-7198
Founded: Not specified
Employees: Not specified
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Contacts

Henrik Aare
070-598 22 82

News related to the company

LATEST NEWS

- News from the industry
7/5/2019
Ett parkeringsgarage fullt med GARO-laddboxarUtveckla den applicerbara forskningen kring träbyggande – skapa frizoner
7/4/2019
Rudells blir AR Rackings enda återförsäljare i SverigeNCC tecknar rikstäckande ramavtal med RiksbyggenByggblock för högtryckshydraulik i hårda miljöerFordonsbesiktningens historiaReserapport från Z&I´s Roadshow"Därför är SunPine så centrala i omställningen"Telia kopplar upp E.ONs kunder i SverigeFler certifieras inom underhållsledarskapVärldens första batteridrivna modell med spadgrepp och KickBack ControlKlimatomställningen viktig fråga när näringsministern besökte Cementa i SliteOrkla väljer ledande energileverantör för sin värmeförsörjning i FilipstadEtt lyckat Vinnova-projekt under ledning av SSGMaskiner och människor testade knäckebrödLiqui Moly officiell partner för friidrotts-EM 2020Nya Opel Astra – nu ännu mer effektivJobba med Skyddsronder och checklistor i Zert RMWater&Wastewater – ny internationell VA-mässa 2021
7/3/2019
Säker med Kipp i 100 årNya Renault Captur som plug-in hybridFord levererar nyheter om Ford GT vid Goodwood Festival of SpeedSveriges nya forskningsfartyg levererat till SLU i SpanienMariestads kommun får ledande roll i Sveriges IndustrikommunerModellstyrd marksanering på Godisfabriken i GävleVärlden behöver inte fler plaggCapgemini blir en av Volvo Cars huvudleverantörer inom digital transformation och molnlösningarSvevia målar om HögakustenbronBlogg Almedalen 2019: Flexibilitet är det nya svarta – så vad händer härnäst?Nya BMW X6 - större, starkare och lyxigareSkellefteå Snickericentral får stororder på över 40 miljonerIndustri på frammarschMiljöreglering hotar nödvändig klimatomställningKompetensförsörjning i fokus på ME:s almedalsseminariumNya RIO:n i serien E-LineHyundai rankad i topp när det kommer till kvalitet
7/2/2019
Schneider Electric Foundation i partnerskap med Solar Impulse FoundationDigitala verktyg som skapar verklig affärsnyttaKontrollera trycket i ditt hydraulik system med testnipplar från CEJNStavdal och Ramirent påbörjar sammanslagningenStena Recycling deltar i pilotprojekt för spårbarhet av farligt avfallProcessus projekterar för ett hållbart samhälle världen överAbacus produktionsstartar 131 studentbostäder i Ruddammen, centrala StockholmNuvarande åtaganden att avveckla kolkraft gravt otillräckliga för att vända klimatförändringen Smart Industriell ModerniseringFortsatt god konjunktur i Stockholm trots orolig omvärld Almedalen 2019 - Uppdämt behov av omställningPressinbjudan - Klimatsäkert vatten9 av 10 återvinner i SverigeLätthet och brandklass avgjorde valetITU-elever tävlar i Ungdoms-SM i CNC-TeknikEn av de första FSC-certifierade etikettproducenterna i NordenSSC Öhns Snickeri flyttar verksamheten till SävarErnströmgruppen förvärvar BS ElcontrolKGKs hållbarhetsarbete uppmärksammas av Svensk HandelFriendly Building nominerat till innovationspriset E-prize
7/1/2019
Volvo Car Sverige stärker rollen som marknadsledare i juniUtveckling inom fordonsindustrin kan ge stora möjligheter till svenska leverantörerNy rapport visar att vart tionde fastighetsbolag saknar kontroll på sin energianvändningMontico digitaliserar svetsutbildningVerizon förenas med Zoom för att utöka kundernas kommunikationsmöjligheter Berendsen investerar i Sveriges första eldrivna distributionsbil för mattor
Advertisements