LATEST NEWS

- News from the industry

Snow Software släpper nya lösningar

För att hantera hybrid- och multimolnmiljöer
Teknikanalysföretaget Snow Software har presenterat förbättringar av sin lösning Snow Commander som är utformad för att hjälpa organisationer att avancera sin molnresa och samtidigt sträcka sig in i hybrid- och multimolnmiljöer. Förbättringarna innebär större flexibilitet, stöd för nya plattformar och förenklad integration i mer komplexa miljöer.

Digital omvandling är fortfarande viktigt för många företag. I en undersökning från Snow svarade 94 procent av IT-beslutsfattarna att takten i den digitala omvandlingen ökat dramatiskt under det senaste året. Även företagens molnutgifter har ökat. Men samtidigt svarar 71 procent av dessa IT-beslutsfattare att de kämpar med att leverera nya lösningar och hålla den innovationstakt som krävs för att förbli konkurrenskraftiga i dagens affärslandskap.

– De flesta organisationer har idag en molnstrategi, men när de fortsätter sin molnresa står de inför många utmaningar när det kommer till moln- och infrastrukturhantering. Utvecklingen och spridningen av molnteknik leder till alltmer komplexa hybrid- och multimolnmiljöer. För att fullt ut kunna realisera fördelarna med molnet behöver organisationer ett sätt att förenkla användningen av dessa nya molntjänster, säger Sanjay Castelino, Chief Product and Customer Officer på Snow Software.

Större flexibilitet, stöd för nya plattformar och förbättrad integration
För att hantera de utmaningar som IT-ledare står inför har Snow gjort flera förbättringar av Snow Commander, den dynamiska lösningen för hybridmolnhantering som med hjälp av automatisering ger affärsflexibilitet, överblick och operativ effektivitet.

Med Snow Commander kan företag och tjänsteleverantörer förenkla hybrid- och multimolnhantering genom ändamålsenlig IT-tjänsteleverans. Snow Commander erbjuder den flexibilitet som krävs för att göra det möjligt för användare att använda de molnresurser som de behöver när de behöver dem. Användaren kan snabbt komma åt både offentliga och privata moln med den överblick som behövs för att tillåta att resurser hämtas direkt från molnleverantörer.

Med Snow Commander kan organisationer hantera hybrid- och multimolnmiljöer, och med de nya uppdateringarna kan man enkelt utöka antalet molnplattformar och tekniker som hanteras. Det är nu möjligt att hantera både traditionella och icke-traditionella teknikresurser inom samma serviceportal, vilket är viktigt då hybridmiljöerna blir alltmer komplexa. Snow Commanders REST API-förbättringar förenklar integrationer och automatisering i mer komplexa miljöer och maximerar värdet av teknikinvesteringarna då det säkerställer att verktygen arbetar tillsammans sömlöst för att driva affärsresultat och öka flexibiliteten.

– Organisationer använder Snow Commander för att leverera enkelhet och tillhandahålla den styrning och synlighet som krävs för att på ett säkert sätt starta upp och utöka sin användning av molnteknik så att de kan förnya sig och vara konkurrenskraftiga i dagens ständigt föränderliga landskap, fortsätter Sanjay Castelino.

Läs mer om Snow Commander och dess senaste funktioner här.

För mer information och intervjuer, var vänlig kontakta:
Martin Ruist, presskontakt Sverige | 073-932 12 62 | snow@fourpr.se

LATEST NEWS

- News from the industry
6/20/2022
En av Gold Sweden’s Best Managed CompaniesDen mest kraftfulla dammsugaren* från MieleWenaas AS etablerar sig i SverigeNya rapporter ger djupare insikt om hybridarbete
6/17/2022
Höj trycket lokalt med hjälp av tryckluftClemondo satsar på miljövänliga produkterNu ska Dalarna locka fler utländska investerare20 företag får utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies 2022Elektrifiering av bioraffinaderier ger flerfaldig produktionsökningAudi gör det lättare att ladda elbilenNy bläckstrålemärkning till OEM Electronics maskinparkIndustrins förutsättningar inför avtalsrörelsenEaton utökar samarbetet med MicrosoftMiljonstöd möjliggör återvinning av komplex plast Sigma Technology lanserar ett nytt företagCisco presenterar lösningar för smartare, enklare nätverkNy injektionspistol sparar både arbetstid och resurser
6/16/2022
Förstå PulverbäddsfusionsteknikSvenska Mässan Gothia Towers satsar på solcellsanläggningSchneider Electric rankas på andra platsSnabbväxande installationsföretag med många strängar på sin lyraNy funktion möjliggör nätverkande kring Zoom-eventsElmopeder går undan nuCarlsberg elektrifierar lagertransporterna i HallandLambertsson växlar upp med förnybart bränsleBYGG.se lanserar ny offerttjänst för hantverksarbetenNio nya projekt vässar svensk 2D-branschRenta förenas med norrländska L E MaskinStorskalig odling av mikroalger Unit4 förvärvar danska Scanmarket
6/15/2022
ABB-robotar lyfter produktivitet och hållbarhet på Fårbo Mekaniska Omvänd osmos – StapelbarNy landschef för Ahlsell SverigeMimecast har köpts upp av riskkapitalbolaget Permira Sökmotorn för möbler och inredning i Sverige - FAVIFlyttstädning och annan städning för företagetHelsingborg startar Sveriges första kommunala AI-labbNy utbildning säkrar hållbara affärer i Sydsveriges näringslivElever på Järfälla gymnasium tilldelas BygmastipendietTranpenad förvärvar Eyes4workUltimo ledare inom EAM-teknologiNy Castrol studie i Norden kring nästa bilköpStor skillnad på epostskydd bland nordiska företag Peab utför renoverings­projekt för Helsingfors UniversitetssjukhusTaigatechs AI-lösning redo för marknadenJoanna odlar i ett Elfa-system!
6/14/2022
CAD-Design blir vanligare och vanligareVolvo CE påbörjar testning Ny lasertrackerplattform med ultralång räckviddBättre fiskelycka tack vare hållfast LesjöforsdetaljF-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten Lambertsson etablerar nytt kundcenterNP Nilsson förvärvar och växer inom industriellt byggandeNu möts internationell gruvindustri i SkellefteåDigitaliseringen har fått yrkeshögskolan att satsa på fler programmerareOmedelbara offerter på CNC-bearbetningHydroscand Group AB förvärvar Anderstorp Hydraulik ABZipforce lanserar en ny generation portabla elmotorer för cyklarNya allroundmaskiner för effektiv palltransportVärldsledaren inom värmepumpar storsatsar på den svenska marknaden
6/13/2022
Optimal lösning – det är målet för varje projektABB visar upp framtiden för processautomation