LATEST NEWS

- News from the industry

Smart app för dig som är frisör

Flera fördelar att använda dig av denna app.
Är det kanske så att du jobbar som frisör och har en egen frisersalong? Om det är så att du känner att det är dags att börja nå ut till fler kunder eller att du vill synas på ett bra sätt, så finns det en smart app du kan använda dig av. Den heter Hairdressr. Denna app är dels för dig som frisör, dels för personer som letar efter att kunna boka in sig hos en frisör. Just nu så finns denna app bara för de salonger som håller till i Stockholm, men den kan komma att utökas med fler städer.

I denna app som heter Hairdressr så listas alla de anslutna frisörerna på ett bra sätt. Listningen sker efter område och efter betyg. För varje kund som använt den och bokat hos dig, de kan ge betyg och omdöme. I appen kan privatpersoner leta efter frisörer och då hitta dig om du finns med.

Det finns flera fördelar att använda dig av denna app. Dels så kan den göra att du får en massa fler kunder. Sedan kan återkommande kunder ge dig betyg. Ju fler och ju bättre betyg du och din salong får, desto bättre listning kommer du att få. Det i sin tur ökar din synlighet på bra sätt.

Bra sätt att nå ut till fler kunder
Det är inte alltid det lättaste att veta hur du bäst marknadsför dig eller hur du ska kunna få fler kunder, utan att lägga ner allt för mycket tid och pengar. Med Hairdressr är det enkelt och dessutom gratis!

Det är lätt att komma igång med denna app. Den går att hitta via både iOS och Android. Det är bara att ladda ner den och sedan skapa dig en profil.

För att du ska utstråla en bra professionalitet så se till att vara noga då du skapar din profil. Du bör bland annat se till så att du har en bra profilbild. Den får gärna symbolisera både dig och din salong. Du bör även fylla i all relevant information om din verksamhet och dig som frisör. Se gärna till att även lägga upp bilder på klippningar, färgning, håruppsättningar som du gjort innan.

Få fler bokningar
Genom att ansluta dig till denna app, så kan du få fler kunder och fler bokningar. Det är enkelt att komma igång och lätt att skapa en profil. Att allt är gratis sen, det är ju inte heller fel. När sedan personer söker på frisörer, i det område du finns, så kommer du vara med på en lista. Om dina kunder är nöjda med dig, så kan de direkt i appen ge dig betyg. Ju bättre betyg och ju fler betyg du har, ju högre upp på listan kommer du att komma. Det i sig genererar fler bokningar.

En bra sak med denna app är även att det går att boka tid hos dig och salongen. De går då via din profil och klickar på knappen boka. Det gör att bokningen i sig läggs in i det bokningssystem du har.

LATEST NEWS

- News from the industry
9/22/2022
Kvantberäkning nästa stora grej? På väg mot en grönare framtidPTC introducerar Onshape-Arena Connection
9/21/2022
Den största investeringen i företagets historiaTibnor – en viktig kanal Dags för Asbestvecka Missa inte klimatpremienFärre problem med rätt flödesmätare Vilka är fördelarna med nya bultsvetsprocesser?Hög prestanda eller batterilös absolutenkoder?AMADA på EuroBLECH 2022Pandeminedstängningarna öppnade för jättetillväxt EDECO och TRIAG Ny 5-axlig slipmaskin till A-Tooling i VärnamoValvakna svenskarShortcut förvärvar Careful AppsOrbit One bygger unik robotcellDell och Red Hat utökar samarbete Wackes och Olsson & Co blir ett bolagSolkompaniet och Niam samarbetar
9/20/2022
Jag hjälper dig med Laserskärning och BockningABB förvärvar PowerTech ConverterHöstrensa - Spara både plats och tjäna pengarSSAB:s fossilfria stål visas upp i HannoverTar ytterligare steg för ökad kundnyttaSamster levererar geniala energi-innovationer DAF Trucks visar upp branschledarskapAPM Terminals Gothenburg fortsätter växaTydliga fördelar med NSK:s NH-seriens linjära styrningarSouthco introducerar nytt gångjärnSGBC lanserar två nya manualer STRATO lanserar i Sverige Ny podcast svarar på bygg­branschens vattenfrågor
9/19/2022
Guide - hur du väljer MotviktstruckScania fasar ut fossilt från tunga transporterCompuLab presenterar IOT-GATE-iMX8PLUS Linde energi bjuder in till Öppet Hus Ekenhuset etablerar sig i ÖstergötlandVarannan skulle rata elbilen om bonusen försvannLokal lagring ska avlasta Göteborgs hamnModerniserar ytterligare två 400 kV-stationerSweco gör förstudie om flytande solpaneler i UgandaSpectra från SilvaAkademiska Hus toppar solcellsliganGratis kurstillfälle
9/16/2022
Nödstoppsknappar och positionsbrytare Den uppgraderade Volvo L25 ElectricSäkra framtidens elberedskapFler väljer en eldriven hantverkarbilVåra första Inspodagar - någonsin! Stora Enso har undertecknat ett avtal Verizon Business utser Sanjiv Gossain Stationär övervakningsenhet för datakablarNy servicemarknadschef på SweconÖka mångsidigheten och sänk kostnadernaArkemi ger ut handbok och digitala verktyg EU-parlamentets förslag om skogsbränslen måste stoppas
9/15/2022
Kan vibrationer vara ett stort problem för verktygsmaskiner?Volvo stödjer trans­formationen till eldrift Spara tid, utrymme och pengar Högsta lasersäkerhet vid mobila applikationerWithSecure™ går med i Cloud Security Alliance