THURSDAY, SEPTEMBER 19 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

Säker trådlös länk för krävande miljöer

SATEL Proof-TR4/TR9 är ett kraftfullt radiomodem skyddat mot såväl inträngande partiklar, mot hög temperatur och hett vatten.
Denna radio ger den högsta nivån av vatten- och dammsäkerhet, IP69K, och det omfattar såväl kapsling som kontakter. SATEL Proof-TR4/TR9 är därmed mer än väderbeständig, radion kan stå emot varmvattenvatten spolat med högtryckstvätt. Radion är därför ett bra val för montering på fordon, på GPS-utrustning eller utomhus på byggnader och konstruktioner. SATEL Proof-TR4/TR9 används för trådlös överföring i applikationer som precisionsjordbruk, i terrängfordon, GPS-positionering och i olika offshore applikationer.

SATEL Proof-TR4/TR9 är ett mångsidigt radiomodem för dataöverföring som erbjuder en flexibel lösning för applikationer som kräver pålitlig dataöverföring. SATEL Proof-TR4/TR9 är baserad på välbeprövad och mycket robust radioteknik. Produkten består av det IP69K-klassade kapslingen och inrymmer en radiomodul med antingen 403-473 MHz eller 902-928 MHz frekvensomgång. Därmed kan den användas i exempelvis EU, USA, Kanada och Australien.

SATEL Proof-TR4/TR9 är idealisk för användning på all utrustning som utsätts för intensivt väder. Den fungerar i alla lägen utan att man behöver oroa sig för den känsliga elektroniken inuti. Radion har ett omfattande elektriskt skydd; både ström-, data- samt antennanslutningarna är överspänningsskyddade. Radions mottagare har också förstärkt filtrering på GNSS-frekvenser för att fungera optimalt i positioneringsapplikationer.

SATEL Proof-TR4/TR9 är utrustad med en toppmodern radiosändare som har ett brett frekvensband. Frekvensen är fullt konfigurerbar, liksom överföringseffekten och radiohastigheten. SATEL Proof-TR4/TR9-modemet innehåller avancerade adresserings-, repetitions- och routingfunktioner. Automatisk routing gör det möjligt för en understation att byta basstation, något som är särskilt användbart i system med mobila enheter.

Radion är kompatibel dels med andra modem från tillverkaren SATEL Oy, dels stöder den GMSK-baserade kommunikationsprotokoll och är kompatibel med andra tillverkares radiohårdvara som radiomodem från Pacific Crest och Trimble.

LATEST NEWS

- News from the industry
9/12/2019
IAAM Sverige arrangerar European Advanced Materials Congress
9/11/2019
Viktigare än någonsin att nätverka på mässgolvetFatpump – Bästa tipsen för ett bra köpStålåret 2019: Nu laddar vi omBesiktningstekniker till Opus i AkallaVälsmord hydraulikinspiration i Borlänge 23-24 oktoberProduktnyhet September 2019 - SortimentväskaRamirent blir totalleverantör till NCC:s bostadsprojekt i ÄngelholmSizes ingår partnerskap med Business Arena StockholmSTIHL invigde expansion av det nordiska huvudkontoretebm-papst lanserar nya fläktar för kommersiella fordonLand Rover Defender - Ikonen är tillbakaEngcon ökar sin omsättning för nionde året i rad BMW visar upp nyheter på IAA Cars i FrankfurtStena Recycling är officiell partner till ASAPRacing och konceptbilarVärldspremiär för Volkswagens nya elbil ID.3
9/10/2019
VBN Components finalist för tyska MM Maschinenmarkts innovationsprisThomas Johansson ny affärsområdeschef för Energi och Industri VästEnkel rörbearbetningGöranssons Maskiner AB i Staffanstorp samarbetar med Beck Maskin Sverige ABPeab bygger nya Storbron i SundsvallBränslecellsdriven dragtruck för framtidens flygplatslogistikNy miljöcontainer unik i att uppfylla uppdaterade krav Diac satsar på framtiden Jobbprognos för svensk industri bland de svagare i Europa​600 byggnadsvårdsexperter räddar miljönAbkati förstärker säljkåren i StockholmNya Hilti DSH 600-X motorkapMexichem - som Wavin är en del av - blir Orbia: To Advance Life Around the WorldFord kommer sälja fler elbilar än diesel- och bensinbilar tillsammans år 2022Nya produkter på ny mark När du vill ha raka svar! FLEX nya digitala vattenpass är här!Vad har olja, solpaneler, lithiumbatterier och en kompisklubb gemensamt?​Mobileye – förarens extra ögonEfterlängtad sliphjälp - ONE+ Batteridrivna FingerslipSnabbare produktion med konverterad nonwoven!Hager stärker sin säljorganisation med Jonas Becker Pressinbjudan: Advanced Biofuels Conference
9/9/2019
Kompakt smartness i ÖvikLesjöfors goes to HollywoodABB öppnar nytt högeffektslabb för lågspänningsprodukterLuna lanserar handverktyg för smidigare säkring Besök Diac Metal AB på Elmia underleverantörsmässaRiksarkitekten – starkt dragplåster till mässan Nordic Property ExpoConrad Elektronik erbjuder nu smidiga inköpslösningar för företagRollco firar 20 år!Sportkläder i återvunnen plast från havet vinner Textilias miljöstipendium 2019 Thermotransferskrivare för industriella applikationerIVL släpper bok om elavfall för gymnasietKramp och Oljan i Mellerud satsar på butik intill VästerrådaPeafowl Solar Power och Liqway vann SKAPA-priser för Uppsala länMed arbetsmiljö, miljö och kvalitet i fokus Kommunala initiativ positiva för elbilsutvecklingenVolkswagen och Northvolt bildar samriskbolag för batteriproduktion
9/6/2019
ABB-teknik ger seniorer möjligheten till självständigt och rikt livFem missuppfattningar om markbaserad reningNyheter från ABB för framtidens smarta hem och byggnaderHubSpot lanserar omdesignad appmarknadsplats Robotar och röststyrning – om kunden själv får väljaFreemelt tar in 15 MSEK i en investeringsrunda ledd av IndustrifondenMarknadens första batteridrivna sprayaggregat med utbytbara tankar
Advertisements