TUESDAY, JUNE 25 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

Ryobis unika Plattrensare - Rengör uteplatsen blixtsnabbt

Rensa snabbt och enkelt bort mossa, ogräs och smuts från uteplatsen eller trädäcket med Ryobis nyhet Plattrensaren.
Designad för att göra arbetet så bekvämt och bekymmerslöst som möjligt, med sin höghastighetsroterande stålborste, rensas det oönskade bort mellan plattor och stenläggningar på nolltid. Addera påbyggnadsdelen med allroundborste och du kan rengöra vilket trädäck eller altan som helst.

Kraftfull rengöring
Den kraftfulla plattrensaren rengör alla typer av ytor med största effektivitet, för alla uteplatser och uppfarter. Med stålborsten och allroundborsten kan användaren försäkra sig om att utemiljön runt huset och på uteplatsen kommer skina igen precis som när det var nytt.

Stålborste (inkluderad):
Driven av en 18V-motor, roterar stålborsten med hög hastighet för att rensa bort ogräs, mossa och smuts i fogar och mellan stenar.

Allroundborste (säljs separat):
Använd allroundborsten för lätt och ledig rengöring av altan, trädäck, plattor, trädgårdsgångar, stenläggningar, kullersten och flera andra ytor. Till skillnad från en traditionell skurborste slipper man skrubbandet och gnidandet. Med allroundborstens hårda borst och en kraftfull 18V-motor tar verktyget enkelt bort all mossa och smuts som lagrats på ytan.

Plattrensaren är ett perfekt alternativ till högtryckstvätten eftersom den inte skadar murbruket eller riskerar att lyfta plattorna, vilket ofta är en tråkig konsekvens av att använda högtryck. Verktyget finns också tillgänglig som Multiborste, där både stålborste och allroundborste medföljer i förpackningen.

Designad med dig i åtanke
Att byta tillbehör på plattrensaren är enkelt. Bytet sker verktygslöst genom att trycka in spärrarna och lossa tillbehöret från verktygskroppen, lätt gjort med en hand. Gå snabbt från stålborste till allroundborste om du vill rengöra både fog och yta.

Ett teleskopiskt skaft och ett stödhandtag som går att justera till olika vinklar ger maximal komfort för användaren oavsett längd. Med enkla reglage justeras verktyget efter behov för att åstadkomma bästa grepp och hållning.

Med batteridriven frihet kan verktyget användas oberoende av plats och tid med en fantastisk uteplats som resultat!

Plattrensaren finns tillgänglig i olika utförande, utan batteri & laddare för den som redan är i ONE+ systemet (1), med ett 2,0 Ah batteri & laddare för nya användare (2), samt ett kit som innehåller båda stålborsten och allroundborsten (utan batteri & laddare) för den som vill åt verktygets fulla potential (3)

En del av ONE+systemet
Vår 18V Plattrensare är det senaste tillskottet till ONE+systemets trädgårdssortiment, som nu har över 100 verktyg för hem & trädgård. Driv samtliga verktyg på samma batteri och gå enkelt från trädgårdsfix till inomhusprojekt eller varför inte bilvård. Oavsett dina intressen finns det ONE+ för alla.

För mer information om RYOBI® och våra produkter besök www.ryobitools.se

Ytterligare information

För ytterligare information, kontakta Sales Manager Magnus Thiman på telefon +46 (0)768 56 44 18 eller e-mail: magnus.thiman@tti-emea.com. Kontakta kundservice på telefon +46 (0)8 24 60 30 om du vill ha information om närmaste Ryobi-återförsäljare eller besök vår hemsida; www.ryobitools.se

Om Ryobi
Ryobi har i mer än 40 år varit en ledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser. Ryobi har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa verktyg med alla erforderliga egenskaper. För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Oavsett behov får du alltid valuta för pengarna när du köper ett verktyg från Ryobi. Ryobi ingår, liksom Homelite och de professionella elverktygsmärkena AEG och Milwaukee i Techtronic Industries breda produktutbud.

LATEST NEWS

- News from the industry
6/19/2019
Volvokoncernen skriver partneravtal med NVIDIA
6/18/2019
Storsatsning i nya lokaler för Ahlsell NorrköpingABB tillhandahåller högeffektsladdning för en ny era av e-mobilitet i SkandinavienNy IT-infrastruktur på Stockholms skolor för säkrare och pålitligare driftInnovation och kraft att förändra – nu satsar vi mot Elfack 2021!Stora förbättringar och framsteg i Lesjöfors ChinaVatten på landet – avlopp och hälsoskydd med ett sinande grundvattenSTEMMER IMAGING fortsätter sin expansionArbetsskador ökar med inhyrd och säsongsanställd personalNytt resultatrekord för Dachser Nordic EC-fläktar med integrerad effektfaktorkorrigeringMitsubishi presenterar Dendo Drive HousePorsche 718 Spyder och 718 Cayman GT4 med sexcylindriga boxermotorerBelysningsexperten Strands: här är årets mest innovativa nyheterJoakim förstärker Merlos servicemarknad.Modernisering och ökat behov av effektivisering största anledningarna till byte av affärssystemBiltema lanserar miljövänligare bärkassarMetod identifierar osynliga skarvar inför lasersvetsningNorton lanserar en rak pneumatisk slipmaskin med mycket kraft i en liten kostymNya Renault ZOE - tar 100 % eldrift till en ny nivåRetursystem Byggpall har stärkts i byggbranschens reviderade riktlinjerUlf Zenk lämnar Lantmännen
6/17/2019
​Säkrare lastning av intermodala enheterNomo förvärvar JokiLaakeriABB-teknik bidrar till Sveriges största solcellsparkSnowflake finns nu tillgängligt på Microsoft Azure GovernmentNy undersökning visar på brister i inventeringen av fastigheters brand- och säkerhetsbehov​Innovation i fokus på Start Up Area Varför behövs miljöhjältar? Vi har 22,5 miljoner anledningar...Preems satsning ger ännu mer grön dieselVäxjö Energi samarbetar med ledande laddoperatörFacit och fusk i SSG Entre undantag inom industrin STIHL MS 500i W tog silver i SkogsElmias Innovation Award 2019 Subaru utvecklar elbilSveriges Byggindustrier välkomnar utredning om kommunala särkravUnderhållsstopp och investeringar hos Smurfit Kappa Piteå”Klimatförändringarna påverkar affärerna” Wibax på BIOBASE konferensSvea Vind Offshore nytt partnerföretag i Power CircleVVS-metoder klar med ny försäljningsanläggning åt PorscheVågleverantören Flintab AB och norska Reknes AS inleder marknadssamarbete ALPINE A110S - Ny sportigare versionTvå elever vid Strömbackaskolan belönade med Bygmastipendiet
6/14/2019
Säkerheten inom laserprocessen är en viktig och global frågaZIWA Mekanisk Tillverkning AB har investerat i en bäddfräsmaskinABB stöttar Sydkoreas grönare framtidSchneider Electric lanserar PowerTag ControlPeab Asfalt vinner 85-miljoners kontraktGodstrafik som bidrar till ökad biologisk mångfaldSmarta logistiklösningen i ArenastadenHolms sopar 144.000 varv runt VätternGrattis Sjöbo till Sveriges största solcellspark!Logger med GPSTvå elever vid Sundsvalls gymnasium belönade med BygmastipendietFord reflekterar över 20 års hållbarhetsarbete i sin årliga rapportEn konferens som gav mersmakÅrets billigaste elveckaSmidig rundstrålande i fler utförandenHelt ny Boeing 777 Freighter utökar DHL:s interkontinentala flottaVolkswagen-koncernen planerar 36 000 laddpunkter för elbilar i EuropaPrototyper i världsklass med skarpt know-howPremiär för SAS nya långdistansplan
Advertisements