Ryobis nya serie med fyra högtryckstvättar gör rent hus! - industritorget.com
SUNDAY, MAY 31 2020
Följ oss i sociala medier

LATEST NEWS

- News from the industry

Ryobis nya serie med fyra högtryckstvättar gör rent hus!

Fyra nya högtryckstvättar med tryck på 110-150 bar
Serien börjar med en lätt, kompakt 110 bar tvätt och med ett vattenflöde på 360 liter/tim får du kraft nog att rengöra t.ex. trädgårdsmöblerna. Med RPW110B följer ett spolhandtag, turbospolrör, variospolrör, skummunstycke och en flexibel 5-meters slang.

Nästa steg i serien är en 120 bar och en 130 bar. Med lite högre tryck och ett vattenflöde på 380 liter/tim kan du rengöra större uteplatser eller bilen.

Med RPW120B följer ett spolhandtag, 5 meter flexibel stålarmerad slang, variospolrör och turbospolrör.

RPW130XRBB inkluderar ett spolhandtag, turbospolrör, variospolrör, ytrengörare (25 cm), tvättborste och 6 meter flexibel stålarmerad slang. Ytrengöraren är designad för att rengöra flertalet plana ytor och ger kontroll samt mindre stänk.

Den mest kraftfulla högtryckstvätten avslutar serien med 150 bar och ett vattenflöde på 420 liter/tim. RPW150XRB levereras med en imponerande mängd tillbehör för att tackla smuts på de flesta ställen runt hemmet och i trädgården; spolhandtag, turbospolrör, variospolrör, ytrengörare (30 cm), roterande tvättborste och 8 meter flexibel stålarmerad slang.

Det ökade trycket i RPW150XRB gör den optimal för rengöring av ingrodd smuts och alger på uteplats och trädäck eller rengöra större ytor som uppfart eller husvagn. Och den roterande tvättborsten med mjuka strån är perfekt för just fordon då du slipper skrubba tack vare rotationen.

Alla RYOBI® högtryckstvättar har en aluminiumpump för bättre hållbarhet och de tre största modellerna har en stålarmerad slang som är tålig och trasselfri men fortfarande enkel att hantera.Samtliga modeller har även en funktion för att använda vatten från alternativa källor, som t.ex regnvattentunnor. Perfekt för att ta vara på ansamlat vatten.

RYOBI® lanserar också en full serie med tillbehör för att göra rengöringen enklare och anpassad efter uppgiften. Välj mellan en rad olika borstar och ytrengörare samt olika spolrör med olika strålar. Det finns även mer specialiserade tillbehör som en rörrengöringsslang samt en sugslang.

“För ett ännu bättre resultat rekommenderar jag att använda din högtryckstvätt med Ryobis rengöringsmedel, speciellt framtagna för olika ytor. RAC731 för sten, där man tar bort olja, smuts, alger och fläckar. Eller RAC734 för trä, till din altan och RAC732 skumtvätt som är ett måste till bilen, husvagnen och cykeln. Sen finns det också RAC733 som ä ren universalrengöring för alla möjliga typer av underlag”, rekommenderar Produktchef Liisa Railasto.

Ryobis verktyg är byggda för att hålla och erbjuder sina användare en treårig garanti för extra trygghet. Läs mer online.

För mer information
Kontakta kundservice på telefon +46 (0)8 24 60 30 om du vill ha information om närmaste Ryobi-återförsäljare eller besök vår hemsida; www.ryobitools.se

LATEST NEWS

- News from the industry
5/25/2020
Veidekke bygger vindkraftpark åt Stena RenewableTele2 har lanserat Sveriges första publika 5G-nätAllblästring AB förvärvar Britab ABRenta certifierar sin verk­samhet för kunder och miljöSvebio nöjda med Klimatpolitiska vägvalsutredningen men avvisar två av utredningens förslagBolt lanserar elsparkcyklar i Stockholm
5/22/2020
Technima NORDIC har utvecklat säkerhetshattar för sina aerosoler för säkrare och enklare användning28 nya Volvo hjullastare redo för tjänstgöringABB erbjuder skräddarsydda digitala verktyg och uppstartsservice i takt med att världen återvänder till arbetetSvårigheterna kring finansiering under den fjärde industriella revolutionenDanska personsökarsystem ger säkerhet och snabbare åtkomst till ramperna vid produktions- och logistikplatser.Färsk data från HubSpot visar positiva tecken på återhämtning i SverigePeanta Inventions AB ökar omsättningen med flera miljoner efter juridisk storsegerVattenfall tecknar avtal om klimatsmart fjärrvärme i London5G kommer revolutionera tillverkningsindustrin och driva digital transformation Från problem till lösning – Östersjöns alger ska förädlas till en biobaserad råvara för hygien- och rengöringsprodukter100 dagar med corona - antalet cyberhot har ökat med 33 procentKavli väljer Rejlers som helhetsleverantör av IT-tjänster
5/20/2020
Väderstad lanserar ett nytt innovativt stopphjul till TempoLyckade tester med Litiumjonbatterier Gnosjö Automatsvarvning nomineras till årets klimatprisNu lanseras Verizon Business Data Breach Investigations Report 2020 ABB Power Grids och Stena Recycling i cirkulärt samarbete kring transformatorerFörhoppningsfulla grabbar som investerar för framtidenOKQ8 hjälper Fastighetsägarna MittNords medlemmar till en grönare vardag Ohlssons är den enda certifierade aktören i Skandinavien för underhåll av hydrofilter Dränerande isolerskiva miljövarudeklarerad för ökad transparensLeica Geosystems satsar på uthyrning genom Leica RentalMirola lägger produktionen i SverigeMakita lanserar ny bilningshammare LXT®SeaTwirl får patent i USADells nya Precision Workstations: Mindre, Snabbare, CoolareAtt bygga med limträ har aldrig varit enklareProtolabs utökar kapacitet för 3D-print investerar 12 miljoner euro Tre leveransutmaningar att hantera i CoronatiderLogistic Contractor har rekryterat Johanna Kindlund som teknisk chefMätverktyg för hållbarhetsdata nu tillgängligt för IT produkter
5/19/2020
Finansierings möjlighet för Sveriges industriMagnetgripdon kan lösa uppgifter som andra lyftmetoder inte klararVälj rätt dykrörnorelems nya rullkedjor och kedjehjul boostar kedje­drivare i tunga tillämpningarSaknar du också känslan av att få gå runt på mässor och inspireras?Kommuninvest emitterar 5 miljarder kr i grön obligationPlastförpackningar hetare än någonsin! – Ny förpacknings­konferens i Malmö!Wibax säkrar tillgången till färskt dricksvattenKalmars hittills största sedumtak är på plats!Arbetskraft fördelas om för att hjälpa skogsbruk och lantbruk​Nytt högteknologiskt automationslabb i SkellefteåKalibrering av elsäkerhets­provare hos CA Mätsystem!Smarta val med hållbara lösningar från Procurator PackagingHCL lanserar Virtual Distributed Agile-ramverkDriftsäkerheten avgörande när Borås Schakt AB valde Manitou teleskoplastareZüblin Scandinavia AB och Renta har skrivit ett rikstäckande avtalLK Systems lanserar nytt PushFit-sortiment för både PE-X och PAL
5/18/2020
Ny serie fästen till robotarmarABB levererar laddinfra­struktur till norska ASKOProtek Norr växer genom förvärvVar tredje bil är nu laddbar hos Europcar!Xylem Emmaboda donerar 5000 ansiktsmasker ​Mercedes-Benz bästa generalagent för lastbilar i Sverige. För tredje året i rad!Makita lanserar kolborstfri kapmaskin​Areco Profiles fabrik i Finland återvinner allt
Advertisements