LATEST NEWS

- News from the industry

Riskerna med att jobba utan truckkort

Säkerhet i fokus
Arbete som kräver truckkörning innebär betydande ansvar och kräver en djupgående kunskap om säkerhetsprotokoll och korrekt användning av dessa kraftfulla maskiner. Truckkort är ett värdefullt redskap som bevisar att du har genomgått nödvändig utbildning och uppfyller kompetenskraven för att köra truckar på arbetsplatsen.

Att arbeta utan ett giltigt truckkort innebär flera allvarliga riskerSäkerhetsrisker: Brister i utbildningen och kompetensen ökar risken för olyckor. Truckar kan vara farliga om de inte används korrekt, och bristande kunskap kan leda till olyckor som skador på personer, material och utrustning.

Rättsliga konsekvenser: Att köra en truck utan rätt behörighet är ofta olagligt och kan resultera i juridiska påföljder. Det kan inkludera böter och i allvarliga fall till och med rättsliga åtgärder mot både individen och arbetsgivaren.

Försäkringsproblem: Många försäkringsbolag kräver att förare har rätt behörighet för att täcka olyckor och skador. Att arbeta utan rätt truckkort kan innebära att arbetsplatsen inte är försäkrad vid olyckor, vilket kan bli mycket kostsamt.

Arbetsgivarens rykte: Arbetsgivare som låter anställda arbeta utan rätt behörighet kan få sitt rykte skadat och förlora förtroendet från både anställda och kunder. Det kan också innebära förlorad produktivitet och extra kostnader för att täcka upp för bristen på kompetens.

För att minimera riskerna och främja en säker arbetsplats är det viktigt att alla som använder truckar genomgår korrekt utbildning och innehar ett giltigt truckkort. Detta säkerställer att de har rätt färdigheter och kunskap för att utföra sitt arbete säkert och effektivt. Truckkort är inte bara ett krav; det är en värdefull investering i säkerhet och professionalitet på arbetsplatsen.

Truckbröderna - Din pålitliga leverantör av truckutbildningarNär det gäller truckutbildning, är Truckbröderna din partner för säkerhet och kompetens. Vi är stolta över att vara din pålitliga leverantör av högkvalitativa truckutbildningar. Med vårt engagemang för säkerhet och professionalism kan du vara säker på att du får den bästa utbildningen som möjligt. Oavsett om du är nybörjare eller vill uppgradera din kompetens, kan du lita på Truckbröderna för att hjälpa dig att nå dina mål som truckförare. Välj oss som din utbildningspartner och låt oss guida dig mot framgång och säkerhet på arbetsplatsen.
Contact information

Truckbröderna

076 079 33 07
Not activated
Mailing address
Stortorget 6
70211 Örebro
Region
Örebro
Örebro county
Sweden
Organization id:
559205-0354
Founded: 2019
Employees: 2
Welcome to Truckbröderna AB

Truckbröderna offers time-efficient, qualitative, affordable and serious forklift training. We have solid experience from the industry and carry out both company-specific and private forklift training throughout the country.

Other courses
Truckbröderna can now offer Truckkort C & D, crane, traverse, lift and fall protection training. Our courses are adapted to your needs, contact us for information on price and availability.

Welcome to contact us!

Contacts

Robert Batan
076-079 33 07

LATEST NEWS

- News from the industry
11/24/2023
QNAP lanserar TVS-h674T/TVS-h874T1KOMMA5° förvärvar nu Easy InstallationsSenergia lanserar ny flexibilitets- och stödtjänst Tio skäl att automatiseraSvedbergs Group har slutfört förvärvet av Thebalux
11/23/2023
Jernbro tecknar 3-årigt driftsäkerhetsavtal Clip-Lok SimPak på Elmia Subcontractor 2023Produktlansering - Treston BiOX Volvos nya höglyft hos MoelvenSå investerar AJ i bättre arbetsmiljöer
11/22/2023
Maximera ESD-skyddet vid era arbetsstationerVoyado förvärvar ReDeals verksamhet Svenska konsumenter utsätts för risk Sex av tio svenskar känner sig nöjda på jobbetLEMO presenterar stolt sin nya hemsida
11/21/2023
Ny funktion och app på ingångLuni Metall vidare mot en komplett systemleverantörISCAR Sverige presenterar en ny projektteknikerISCAR Sverige presenterar ny projektteknikerEn frisk fläkt inom global vindkraft
11/20/2023
Kostnadseffektiv och tillförlitlig lösningReThink Factory gör lokal 3D-printning möjligUnga väljer bort AIAnders är östra Sveriges främsta entreprenörDEFA klättrar mot toppen