SATURDAY, NOVEMBER 23 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

Reserapport från Z&I´s Roadshow

Mälardalen och Värmland - första etappen i vår Roadshow 2019
Zander & Ingeströms Roadshow 2019 har nu avverkat den första etappen och tar paus under industrisemestern. Under de senaste sex veckorna har vår rullande mässa besökt ett flertal kundföretag i olika industribranscher runt om i Mälardalen och Värmland. Låt oss sammanfatta intrycken så här långt samt glänta på dörren till framtiden.
Roadshowen fortsätter i tre år

En ambulerande mässa är naturligtvis en omfattande apparat som tar stora resurser i anspråk. Ändå har vi beslutat att vår nuvarande Roadshow ska fortsätta i totalt tre år. Varför? Jo, all vår erfarenhet visar att det här är en överlägsen metod för att marknadsföra våra produkter och tjänster gentemot landets industriföretag och VA-anläggningar.
Till glädje för oss

Genom att parkera mässbussen utanför kundernas port får vi möjlighet att visa på bredden och djupet i våra tekniska kunskaper om allehanda pumplösningar. Det är viktigt för oss, eftersom vi fortfarande träffar företag som tror att Zander & Ingeström bara saluför vissa enskilda pumpfabrikat. För dem brukar vårt besök bli en omtumlande aha-upplevelse, när de inser att vi faktiskt är Sveriges ledande leverantör av optimala pumplösningar.

Sedan är ju – som alla vet – det personliga mötet oslagbart för att knyta nya kontakter och få ett ansikte och en röst till namn och telefonnummer. Det blir så mycket lättare för båda parter att fortsätta samtalet.
Och till glädje för våra kunder

Företagen vi besöker kan påräkna flera fördelar. Först och främst det rent praktiska att de slipper fara i väg till en mässa på främmande ort. Dessutom kan många fler på företaget, både tekniskt och ekonomiskt ansvariga personer, besöka vår buss utanför porten än dem som normalt får resa till mässor.

Det största fördelen är nog ändå den information vi kommer med. Den kan bli till omedelbar nytta för våra kunder. Låt oss ge ett konkret (anonymiserat) exempel från tidigare i maj. Vi besökte ett nytt företag som själva tagit fram en pumplösning till sin fabrik, där pumpen i fråga inte fungerade som tänkt. Tack vare att vi hade löst motsvarande problem åt andra kunder kunde vi på stående fot presentera ett färdigt tekniskt förslag som löste problemet. Med andra ord: Ett mycket lyckat Roadshow-besök för båda parter.
Boka gärna besök!

Kommande resrutter är inte spikade i detalj, men i god tid innan vi besöker ett visst distrikt blir områdets kunder kontaktade av vår säljare för att höra om det finns intresse av ett besök. Och de företag som redan nu ser nyttan med ett framtida Roadshow-besök är hjärtligt välkomna att ringa oss direkt för en bokning.

Boka direkt: 08-809000

LATEST NEWS

- News from the industry
11/15/2019
Nu blir Piteås lokaltrafik 100 procent fossilfriSödra ökar produktionen av korslimmat trä och nyanställer i VäröNobina etablerar sig i NorrbottenSAS välkomnar ny flyg­planstyp för långflygningarHiQ accelererar utvecklingen i Blekinge, Martin Krona in som ny VDKompakt kontakt för jackbart radplintsystemAlcatel-Lucent Enterprise och NetNordic ingår nytt strategiskt partnerskap i SverigeHyundai smygvisar SUV Concept på 2019 AutoMobility LAScania Sverige ny medlem i BioDriv ÖstGaranterad elbusstrafik på linje 8 i MalmöFord avslöjar namnet på sin nya elbil: Ford Mustang Mach-EZert AB är nu medlem i Swedish Industrial Interoperability Association - SEIIAEn visionsraket har landat i MjärdeviOlsson & Co arrangerar Leverantörsdagen 2019 Första tankstationen med flytande gas i Norrland öppnar i Östersund
11/14/2019
Miljömattan® by CWS – service av entrémattor som gör omedelbar skillnadSSAB blir först i världen med fossilfritt stål på marknadenIsah Mujkovic, Christopher Sandqvist och Roger Gustafsson och Karlskrona Industrimekano AB är Årets Nyföretagare!Medarbetarutveckling glöms bort när företag automatiserarCalejo är industrins framtidDe utbildar ingenjörer om cirkulär produktionEnergifabriken förvärvar Roslagens BiodieselcenterGoda relationer i molnet främjar innovationTio framstående företagare har chans att utses till östra Sveriges främsta entreprenörSvensk industri långt framme inom digitaliseringByggVesta bygger igen i BarkarbystadenNu kan kunder även betala med Swish hos Bilprovningen​Vd-ar inom livsmedels­näringen ser möjligheter med MAX IV i LundMECA Borås nominerade som Årets butik på MotorgalanStora besparingar för bygg­branschen med Retursystem ByggpallFödd in i maskinernas världAlstom installerar ERTMS signalsystem ombord första testtåget i NorgeUnibail-Rodamco-Westfield investerar i biogas till West­field Mall of Scandinavia50 miljoner till framtidens plantorVäderstad tar hem Machine of the Year 2020
11/13/2019
Klaravik är Gasellföretag för tredje året i radBIM – Framtidens koncept flyttar inABB Research Award 2019 tilldelas projekt för batterifria sensorerNCC testar AI-teknik för att göra kranlyft säkrareUttjänta arbetskläder blir hållbara give-awaysSolör Bioenergi ny ägare till fjärrvärmen i VansbroNästa steg för samverkans­plattformen Webex – både enklare och smartareNorvatek får nytt strategiskt uppdrag värt 50 MSEKCom Hem första svenska operatör att lansera wifi 6Bomags BT60 och BT65 packar som stora maskinerHydroscand öppnar butik i OskarshamnNya framgångar för innovativa och klimatvänliga SF6-fria lösningar från Schneider ElectricPEN designar, tillverkar och monterar 32 montrar till Elmia Subcontractor 12-15 november.Allt fler logistikföretag väljer alternativa bränslenThe Absolut Company startar samarbete med Siemens Digital Industries SoftwareSerneke etablerar sig i norra SverigeOrder på SP4 system till välrenommerat universitet i KalifornienTre nya datacenter med värmeåtervinning i StockholmAbsolicon får patent på styrning av solfångare
11/12/2019
Lite snack och mycket verkstad!Svenska Mässan storsatsar på Smart industry med ett Technology Cluster Vännäs Verkstad först ut med senaste Jet Fusion 3D skrivaren -igen 2020 närmar sig med stormsteg, och vår order­stock fylls upp snabbt.KH-Koneet Group utvidgar sin verksamhet till Sverige CEJN presenterar Kabel­vinda med IP65-klassificeringSnabb expansion för expanderbara bergbultar från VirsboNy idrottsplats och 4 000 nya lägenheter i Järvastaden
Advertisements