SUNDAY, JULY 21 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

Reserapport från Z&I´s Roadshow

Mälardalen och Värmland - första etappen i vår Roadshow 2019
Zander & Ingeströms Roadshow 2019 har nu avverkat den första etappen och tar paus under industrisemestern. Under de senaste sex veckorna har vår rullande mässa besökt ett flertal kundföretag i olika industribranscher runt om i Mälardalen och Värmland. Låt oss sammanfatta intrycken så här långt samt glänta på dörren till framtiden.
Roadshowen fortsätter i tre år

En ambulerande mässa är naturligtvis en omfattande apparat som tar stora resurser i anspråk. Ändå har vi beslutat att vår nuvarande Roadshow ska fortsätta i totalt tre år. Varför? Jo, all vår erfarenhet visar att det här är en överlägsen metod för att marknadsföra våra produkter och tjänster gentemot landets industriföretag och VA-anläggningar.
Till glädje för oss

Genom att parkera mässbussen utanför kundernas port får vi möjlighet att visa på bredden och djupet i våra tekniska kunskaper om allehanda pumplösningar. Det är viktigt för oss, eftersom vi fortfarande träffar företag som tror att Zander & Ingeström bara saluför vissa enskilda pumpfabrikat. För dem brukar vårt besök bli en omtumlande aha-upplevelse, när de inser att vi faktiskt är Sveriges ledande leverantör av optimala pumplösningar.

Sedan är ju – som alla vet – det personliga mötet oslagbart för att knyta nya kontakter och få ett ansikte och en röst till namn och telefonnummer. Det blir så mycket lättare för båda parter att fortsätta samtalet.
Och till glädje för våra kunder

Företagen vi besöker kan påräkna flera fördelar. Först och främst det rent praktiska att de slipper fara i väg till en mässa på främmande ort. Dessutom kan många fler på företaget, både tekniskt och ekonomiskt ansvariga personer, besöka vår buss utanför porten än dem som normalt får resa till mässor.

Det största fördelen är nog ändå den information vi kommer med. Den kan bli till omedelbar nytta för våra kunder. Låt oss ge ett konkret (anonymiserat) exempel från tidigare i maj. Vi besökte ett nytt företag som själva tagit fram en pumplösning till sin fabrik, där pumpen i fråga inte fungerade som tänkt. Tack vare att vi hade löst motsvarande problem åt andra kunder kunde vi på stående fot presentera ett färdigt tekniskt förslag som löste problemet. Med andra ord: Ett mycket lyckat Roadshow-besök för båda parter.
Boka gärna besök!

Kommande resrutter är inte spikade i detalj, men i god tid innan vi besöker ett visst distrikt blir områdets kunder kontaktade av vår säljare för att höra om det finns intresse av ett besök. Och de företag som redan nu ser nyttan med ett framtida Roadshow-besök är hjärtligt välkomna att ringa oss direkt för en bokning.

Boka direkt: 08-809000

LATEST NEWS

- News from the industry
7/5/2019
Ett parkeringsgarage fullt med GARO-laddboxarUtveckla den applicerbara forskningen kring träbyggande – skapa frizoner
7/4/2019
Rudells blir AR Rackings enda återförsäljare i SverigeNCC tecknar rikstäckande ramavtal med RiksbyggenByggblock för högtryckshydraulik i hårda miljöerFordonsbesiktningens historia"Därför är SunPine så centrala i omställningen"Telia kopplar upp E.ONs kunder i SverigeFler certifieras inom underhållsledarskapVärldens första batteridrivna modell med spadgrepp och KickBack ControlKlimatomställningen viktig fråga när näringsministern besökte Cementa i SliteOrkla väljer ledande energileverantör för sin värmeförsörjning i FilipstadEtt lyckat Vinnova-projekt under ledning av SSGMaskiner och människor testade knäckebrödLiqui Moly officiell partner för friidrotts-EM 2020Nya Opel Astra – nu ännu mer effektivJobba med Skyddsronder och checklistor i Zert RMWater&Wastewater – ny internationell VA-mässa 2021
7/3/2019
Säker med Kipp i 100 årNya Renault Captur som plug-in hybridFord levererar nyheter om Ford GT vid Goodwood Festival of SpeedSveriges nya forskningsfartyg levererat till SLU i SpanienMariestads kommun får ledande roll i Sveriges IndustrikommunerModellstyrd marksanering på Godisfabriken i GävleVärlden behöver inte fler plaggCapgemini blir en av Volvo Cars huvudleverantörer inom digital transformation och molnlösningarSvevia målar om HögakustenbronBlogg Almedalen 2019: Flexibilitet är det nya svarta – så vad händer härnäst?Nya BMW X6 - större, starkare och lyxigareSkellefteå Snickericentral får stororder på över 40 miljonerIndustri på frammarschMiljöreglering hotar nödvändig klimatomställningKompetensförsörjning i fokus på ME:s almedalsseminariumNya RIO:n i serien E-LineHyundai rankad i topp när det kommer till kvalitet
7/2/2019
Schneider Electric Foundation i partnerskap med Solar Impulse FoundationDigitala verktyg som skapar verklig affärsnyttaKontrollera trycket i ditt hydraulik system med testnipplar från CEJNStavdal och Ramirent påbörjar sammanslagningenStena Recycling deltar i pilotprojekt för spårbarhet av farligt avfallProcessus projekterar för ett hållbart samhälle världen överAbacus produktionsstartar 131 studentbostäder i Ruddammen, centrala StockholmNuvarande åtaganden att avveckla kolkraft gravt otillräckliga för att vända klimatförändringen Smart Industriell ModerniseringFortsatt god konjunktur i Stockholm trots orolig omvärld Almedalen 2019 - Uppdämt behov av omställningPressinbjudan - Klimatsäkert vatten9 av 10 återvinner i SverigeLätthet och brandklass avgjorde valetITU-elever tävlar i Ungdoms-SM i CNC-TeknikEn av de första FSC-certifierade etikettproducenterna i NordenSSC Öhns Snickeri flyttar verksamheten till SävarErnströmgruppen förvärvar BS ElcontrolKGKs hållbarhetsarbete uppmärksammas av Svensk HandelFriendly Building nominerat till innovationspriset E-prize
7/1/2019
Volvo Car Sverige stärker rollen som marknadsledare i juniUtveckling inom fordonsindustrin kan ge stora möjligheter till svenska leverantörerNy rapport visar att vart tionde fastighetsbolag saknar kontroll på sin energianvändningMontico digitaliserar svetsutbildningVerizon förenas med Zoom för att utöka kundernas kommunikationsmöjligheter Berendsen investerar i Sveriges första eldrivna distributionsbil för mattor
Advertisements