SATURDAY, MAY 25 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

React Risk Advisory expanderar till Baltikum

Den 3 december blir SIA Seccredo en del av React Risk Advisory Group vilket gör att vi nu tillhandahåller tjänster inom underrättelse, risk, säkerhet och kris direkt från vårt eget kontor i Riga.
Det lokala kontoret kommer dock att behålla sitt nuvarande namn tillsvidare.

- Detta är ett viktigt strategiskt steg för att öka vår förmåga att bistå våra klienter i hela Baltikum. Vi är glada över att utöka vår närvaro i öst och att vi nu kan erbjuda tjänster direkt från vårt lokala kontor. Expansionen är ett sätt för oss att möta den ökade efterfrågan från internationella bolag med verksamhet i Östeuropa och CIS-länderna. Vi vill också välkomna Marcis Pumpurs och hans team till gruppen, säger Robin Loft, VD React Risk Advisory.

- Vi har sedan flera år tillbaka arbetat med React Risk Advisory och dess ledning och vi ser fram emot att stärka detta förhållande ytterligare, tillägger Marcis Pumpurs, VD SIA Seccredo.

React Risk Advisory har nu kontor i Sverige, Polen, Lettland och i den Förenade Arabemiraten.

För mer information vänligen kontakta:

Robin Loft Marcis Pumpurs
VD VD
React Risk Advisory SIA Seccredo
0046 8 402 11 90 00371 672 21 828
robin.loft@react-risk.com marcis.pumpurs@seccredo.lv

Om oss
React Risk Advisory är ett konsultbolag som erbjuder kvalificerad rådgivning inom säkerhetsproblematik för näringslivets verksamheter och offentlig sektor. Bolagets fokus är materiella risker som hotar företagens tillgångar, personal, infrastruktur, processer och varumärke.

Vi arbetar både med förebyggande och reaktiva åtgärder inom information/underrättelse, säkerhet, risk och krishantering. Ett av våra expertområden är avancerad problemlösning.

Vi ser på säkerhetsrisker från ett intellektuellt perspektiv snarare än ett praktiskt. Vissa bolag säljer säkerhetslösningar, vi förebygger och hanterar säkerhetsproblem.

Med kontor i Stockholm, Warszawa, Riga och Dubai samt ett starkt internationellt nätverk är vi ett lokalt bolag med global förmåga.

LATEST NEWS

- News from the industry
5/21/2019
Redskaparna premiärvisar stödkantläggare på MaskinExpoNytt sortiment av diamantklingor hjälper dig att kapa som en superhjälte och känna dig oövervinnerlig! Världspremiär för självkörande lastbil – med belysning från StrandsUtvecklare växlar upp med ny serie cylindriska kugghjul av plast Astra Hybrid från Idromatic ger högtryck och ånga på MaskinExpoCatrinelunds Gård går på djupet med gps-lösningar från Ag LeaderMagnus Hall ny ordförande för Eurelectric100 procent koldioxidfritt i alla större norska städer​Finjas golv ger elever en stabil grund att stå påRobot med känsla för skrotHastig ökning av gastankstationer för tung trafik i SverigeEnergiEngagemangs VD utsedd till årets företagarePiteå kommun satsar på elbussar
5/20/2019
CompuLab presenterar UCM-iMX8M-Mini Hemma hos Värmlands största spannmålsbondeVi hjälper Vitacon att hjälpa urinblåsepatienter.Ny online-auktion med Hilco IndustrialOEM Automatic presenterar världens första SIL 2/PLd radarsystemMatavfall lyfter flyget i ÖstersundDHL Express lanserar sin första regelbundna helautomatiska och intelligenta leveransservice via drönare i KinaSuccé-helg hos Märsta Förenade 4-5/5Andelen fossilt minskar i transportsektorn Tänker JAFO på miljön?Hon blir regionchef för Wästbygg AB i StockholmKompakta centrifugalfläktar för ventilationssystem med krav på höga tryck Power Circle i Almedalen​Mählers lanserar kraftfull sopvals för lastbil och hjullastare“Vi måste alltid kunna hålla oss rullande”Swegon vinner Stora Inneklimatpriset 2018 Schneider Electric går in som partner i ny centrumbildning - KTH Live-In LabNy försäljningschef för Purus SverigeRookie-VM och Champions Trophy i extremsporten Timbersports Profibus PA till Profinet
5/17/2019
Global hållbarhetssuccé besöker EmpackAffischer i egen design hos SkyltmaxSveriges ledande fönstertillverkare Elitfönster använder TOUGHBOOK för smidigare lagerhanteringLantmännens spannmålsanläggning i Hargshamn är invigdJohan Söderström utsedd till Europachef för Power GridsSTEMMER IMAGING AG firar framgångsrik debut på Deutche Börse inom marknadssegmentet Prime StandartLekang Group utser Logent till nordisk partner för Inbound Transport Management Global Safety DayRusning efter nya motorsågen MS 500iKlätterteknik investerar i fritid Stölder på byggarbetsplatser har ökat med 60 procentAnslut kablar upp 185 mm2 med Power-Turn-anslutningFord Mustang firar 55 år som nummer ett Samarbete med Citroën i samband med deras 100-årsjubileum för att leverera självkörande elektrisk mobilitet Comfort-bolaget Wiiks Rör i Storvik – utsedd till Sveriges bästa VVS-företag!Starka resultat under första kvartalet i Schneider Sustainability ImpactIKEA går med i Solelkommissionen Förvaltning av elnätstillgångarScandbio förhandlar om upphörd verksamhet vid fabriken i VaggerydHöga personalkostnader en stor utmaningLivsmedelsindustrins fem viktigaste frågor inför EU-valetNy VD och koncernchef i GAROPeter Flyckt tillträder som ny vd för Midroc MechanicalNytt samarbete mellan Funkwerk och Malux har etableratsAssemblin bakom unik cleantechanläggningInternationell gruvkonferens till SkellefteåHydroscand finansierar en bättre IT-miljö för elever i Sydafrika
5/16/2019
Wåhlins Skärteknik AB investerar i en laserskärmaskin från Bystronic.Nu rullar den självkörande lastbilen på allmän väg
Advertisements